- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Ayy benim kızımla eşim de aynı gün doğumluSelamlar..Burçlardan konuşuluyor galiba..::)ben tipik başak burcuyum..Büyük kızım terazi ,küçük kızımla eşimde ikizler:))İkizlr burcuyla yaşam biraz zor bana göre:)küçük kızımla eşim aynı doğum tarihleri.. amma velakin ikisde birbirinden çok farklı karakterdeler..sanırsam yükselenleri farklı:)Babam iki yeğenim kardeşimde ikizler:)ama hepside birbirinden farklı karakterdeler.. sadece eşimle erkek kardeşimin bazı huyları özellkileri benziyor..
ben yengecim eşim boğa
ben cok hızlıyımdır planlıyımdır evde olmayı yemek yapmayı ve yemeyı severım
eşim cok yavastır dışarı cıkarken hep ben beklerım onun hazırlanmasını temız tıtızdır dağınık değildir yemeyı cok sever o da
acaba eşimin yükselen burcu mu başak
kızlar eşinizi anlatınca benzettım de
Kısmetse benim bebiş ikizler burcu olacak :)) eşim de ikizler. Ben oğlak burcuyumİkizler burçları kişisel gelişime, yeni şeyler öğrenmeye ve değişikliğe kolay adapte oluyor ondan burada toplandık bence
Ben de!Oğlak burcu olarak
Kafamıza koyduğumuzu yaparız kısmını sevdim
Saol cnm tesekkurlerNice mutlu yillara
Saol cnm tesekkur ederimMerhaba Hanımlar,
tr_lelli doğum günün kutlu olsun.
Ben dün akşam eve girerken bir komşuma denk geldim. Aylık 150 TL olacak şekilde gün yapacaklarmış. Ayaküstü ben de katılı verdim. Onlar gitmeli gelmeli yapacaklar ben sadece para olarak dahil olacağım. En son katılan olduğum için de en son ay ben oldum. Toplamda 1200 TL olacak. Hadi hayırlısı bakalım.
İkizler burçları kişisel gelişime, yeni şeyler öğrenmeye ve değişikliğe kolay adapte oluyor ondan burada toplandık bence
Benimde oglum ikizlerSelamlar..Burçlardan konuşuluyor galiba..::)ben tipik başak burcuyum..Büyük kızım terazi ,küçük kızımla eşimde ikizler:))İkizlr burcuyla yaşam biraz zor bana göre:)küçük kızımla eşim aynı doğum tarihleri.. amma velakin ikisde birbirinden çok farklı karakterdeler..sanırsam yükselenleri farklı:)Babam iki yeğenim kardeşimde ikizler:)ama hepside birbirinden farklı karakterdeler.. sadece eşimle erkek kardeşimin bazı huyları özellkileri benziyor..
Aminnn kanka aminnmaaa lellim doğum günün kutlu olsun canımmmm
nıce mutlu yaşlara olsun sevdıklerınle beraber huzurlu saglıklı olsun
Doğum günün kutlu olsun Allah o güzel gönlüne göre verir her istediğini ınş nice güzel yaşlara,:)))Kalip seklinde atsanda dagiliyo cikardiginda buzlukdan.
Ben onu peynirli yumurtada,boreklerde,pogacalarda kullaniyorum.
Kasara bisey olmuyo
Aminnm tesekkür ederimDoğum günün kutlu olsun Allah o güzel gönlüne göre verir her istediğini ınş nice güzel yaşlara,:)))
Cok tsekkur ederim iyi dilekleriniz icinTr lelli doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı ve mutlu yıllara. Yazamasamda takibe devam.
Kizlar hersey ne kadar bos olum gercegi varken.
Bdv de canim oglum baslikli konuyu okudunuzmu.konu sahibi vefat etti
Belki izlediniz haberlerde bizden biri olunca daha bi icim acidi
Cnm bdv 2.sayfada konuyu buldum okudumdaBugun o kozcagiza aglamaktan mahvoldum.bdvden tasimislar sanirim benim son mesajlardan bakabilirsin
Konularini biliyorum cok caresizdi hamileydi ve esi kabul etmiyordu cocugu ,kadini dovuyordu
Oldugu gun bile girmis siteye.
Tatli cani cekmis 8 aylik hamileydi tatli almaya giderken araba carpmis oldu.bebegi kurtarmislar yogun bakimdaymis
Ckcuga kim bakacak anne karnindayken kabul etmeyen adam bakmaz.ailesi sahip.cikmiyordu
Ya bebeğine süt filan aranıyordu Sivas mıydı neydi? O kadın mı yazıyordu canım oğlum konusunu?daha eşime dedim geçen gün yazık kadın canı tatlı çekmiş vefat etti diyeKazen abi kizin profil sayfasina yazdi kizin vefatini.
Sonr akizlar kizin ablaisnin teline ulastilar.
Simdi kizin konularini ayse armana gonderecekler cocuk babaya verilmesin diye.diger konularinida biliyorum cok madurdu.sahipsizdi
Evet canim ama bursa.Ya bebeğine süt filan aranıyordu Sivas mıydı neydi? O kadın mı yazıyordu canım oğlum konusunu?daha eşime dedim geçen gün yazık kadın canı tatlı çekmiş vefat etti diye
Ya görecek günü bu kadarmış demekki bebeğini yanında götürememiş inşallah güzel bi hayatı olur Kaan bebeğin babası sahip çıkmasa da kızın ailesi sahip çıkar gibi görünüyorEvet canim ama bursa.
Clcuk daha dogmamisti kadin 8 aylik hamileydi sali gunu kaza oldu bebegi hemen almislar sezeryanle 2 gun sonra beyin olumu gerceklesti.organlarini bagislamis olmeden once.organlarini aldilar.
Bebek ortada kaldi malesefsut kampanyasi baslatilmis.
Evet konu sahibi o kadin.konularina bir bak caresiz sahipsiz bir kadinmis
Yok cnm.konularina bak bu kiz dayak yiyordu,iskence goruyordu ailesi sahip.cikmiyordu ki zaten anne-babasi yok olmusler.Ya görecek günü bu kadarmış demekki bebeğini yanında götürememiş inşallah güzel bi hayatı olur Kaan bebeğin babası sahip çıkmasa da kızın ailesi sahip çıkar gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?