Valla ben tasiyamam kiz kanguruda falanda olsa tasiyamam elimde poset.Arabasız mümkün değil kıziyi bir pazar arabası görevi görüyor bebek arabası. o sebepten benim hiç bırakasım yok bebek arabasını.
Ben de taşıyamam. Bende bu bacaklar varken. Ve kaslarım çok zayıf. Güçsüzüm Allahtan kızım çok tombiş değil. Ondan önce nerdeyse kol kası çalışacaktım. Evdeki kas güçlendirici aletlerle.Valla ben tasiyamam kiz kanguruda falanda olsa tasiyamam elimde poset.
Cok agirlik biniyor ayaklara bacaklara.
Nazar değdi sana kuzum. Biraz oku kendine en iyisi.Tavuk baget ve patates kizarttim.
Spagetti yaptim.
Saramadigim lahanalari sardim sonunda 3 sıra cikti pistiler bile.
Elim kirliydi dolma harcima az daha tuz eklim dedim.
Baharat rafini actim tuzluga uzanirken(buyuk boy kavanoz) tutamadim tezgahin üzerine dusmesiyle patladı
Heryer tuz buz
Kalakaldim öyle.
Ocak,tezgah, yerler cam parcalari tuzlar hepsi savruldu.
Ya sabir dedim dua ettim
Yikadim elimi biraktim sarmayi.
Cam kiriklarini topla, yerleri supur ocagi sil
Cok sukur hallettim sonra sardim sarmayi.
Iş içinde iş cıktı basima.
Dus aldim, camasir astim.
Banyo temizlencek ama hic halim kalmadi.
Esim maca gidecek aksam o ara temizlerim.
Uzanicam biraz meyve yicem.
Bugun börek, gofret, kadayif tatlisi hic saglikli seyler yemedim.
Aksam sadece yogurt, ceviz, meyve en son sütle kapanisi yaparim.
Aksam yemek yok bana.
70kilo olmusum
Daha var 2 ayım
Resim atiyordum 2dir hikayeme atmicam dahaNazar değdi sana kuzum. Biraz oku kendine en iyisi.
Iyi günler de kullanın canım. Kaşığı içinde birsey mi var ışık yansıması miDısarı cıktık kızla 100 tl bıraktık geldik
Karaca catal bıcaklarda 3 al 2 öde vardı,6 kasık aldım günlük kullanmaya 40 tl.6da catal alırım maasta günlük yeter bize.
Migros 40 tl;20 tl mantı,domestos,sıvı sabun,muz
Bim 20 tl;yerfıstıgı,ekmekcik eriste,kefir.
Aksama mantı var,dolap isi ins cözülcek bugun
Mahalle yanar deli kız sacını tararmıs
Benim adam cantayı hazırla havuza gtcex biz ark.aksam dedi
KanguruylaBaby sen bebek arabasiylami geziyosun?
Aldiklarini nasil tasiyosun merak ettim kizla.
2 poset tasiyorum su halimle pert oluyorum.
Kiz da olsa ancak arabayla ciktigimda alirim galiba arabaya tikarim posetleri
Saolasın cnmIyi günler de kullanın canım. Kaşığı içinde birsey mi var ışık yansıması mi
oows valla zoru basarmissin senKanguruyla
Boyunlar sırt pert sorma
Agrıyor hep bundan.
Migrosun bez cantalarını kullanıyorm takıyorım koluma.
Avm arkamda bide yakın Allahtan
Saolasın cnm
Yok yansıma
oows valla zoru basarmissin sen
Bende boyun pert zaten nasil kucakda cocik tasicaz bilmiyorum.
Benim boyun sikintili.
Esim zaten boyun fitigindan ameliyatli.
Cocugum buyudukce kucaklardan mahrum kalacak.
Evde bile kanguruyla is yapıyorz cogu zamanoows valla zoru basarmissin sen
Bende boyun pert zaten nasil kucakda cocik tasicaz bilmiyorum.
Benim boyun sikintili.
Esim zaten boyun fitigindan ameliyatli.
Cocugum buyudukce kucaklardan mahrum kalacak.
Günaydın hanımlar, Yedirenk şimdi uyutamazsın okul çağına gelincede kaldıramazsın inan o son beş dakikalar bitmiyor. Hadi kızım hadi kızım diye diye uyanıyorlar ama akşam yatmak bilmiyorlar. Yine de o günlerini özlüyorum çok çabuk büyüyorlar.Kızı uyuttum ama yine zor uyudu. Yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor artık naz yapmayı da öğrendi sıpa ya. Numara yapıyor bana. Oyuncak oynayacağım ilk sözü uyuyalım defiğimde. Her yolu deniyor uyumamak için sonunda pes edip uyuyor
Gercekden öyle.Günaydın hanımlar, Yedirenk şimdi uyutamazsın okul çağına gelincede kaldıramazsın inan o son beş dakikalar bitmiyor. Hadi kızım hadi kızım diye diye uyanıyorlar ama akşam yatmak bilmiyorlar. Yine de o günlerini özlüyorum çok çabuk büyüyorlar.
Kendinizi ifade ediş tarzınız çok hoşuma gidiyor, cümleleri çok güzel ve doğru kuruyorsunuz. Böyle çok düzenli, kurallı ve sevgi dolu bir anne canlanıyor gözümde :)Akşam güzeldi yemeklerimden çok az kaldı bu gün yemek yapmam onları yeriz. Hafta içi davet ediyorum çünkü hafta sonunu eşim ve çocuklarımla geçirmek istiyorum. Gelenler de davet günü için birşey demiyorlar. Misafirlerim yarım gibi gittiler ortalığı topladım yattım yorgunluktan hemen uyumuşum ama yemeklerimi beğenmeleri çok mutlu etti beni. Sabah yine aynı saatte kalktım yolcu ettim sevgili ailemi birazdan mutfagı toplarım. Şimdi kahvemi içiyorum, öğleden sonra bir arkadaşım ile dişarı çıkıcaz biraz alış veriş yapar sonra bir kafede oturur sohbet ederiz. Bu günde böyle geçer.
Seninkilerle benimkiler yarış yapiyo tatlı hamur işi resmen bende senin verdiğin revaniden yapcam bugün kalkıp işleri yapmam lazımSağlik ocagina cikicam
Sonra biraz yurucem bu ara yurumek iyi geliyor.
Kulakligimida takiyorum.
Esimin gömlegi sıktı onu degiscem.
Ordan market gezerim bakim a101 e ne gelmis.
Dunden tavuk-patates, makarna, sarma var.
Mercimek corbasi yaparim gelince tamamdir.
Tatlimiz bitti esim son kadayiflari gömmüş aksam.
Kıbrıs tatlisı istiyor aslinda canim.
Ama firini acmam gerekecek kekini pisirmek icin.
Sadece onun icin acmak istemiyorum etimek tatlisina dönerim belki bi gidim gelimde karar veririm.
Bir gunde sekerpare sonrada revani yapmak istiyorum.
kucuk borcamla yapiyorum 3. gun bitmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?