Ben onu denedim bir defa sevmedimOğlanı yıkadim tırnaklar uzamış bide ayakta hiylaniyo zor kestim simdi ceviz incir almis babası koydum inciri sevmedi aslında yer normalde fazla almış incir uyutmasi var yapan oldumu tadı nasıl ondan deniycem az var sütün h sonu yaparim olmadi yarinda evde yokum eşimin yeğeninin d günü var oraya gitcem insallah kısır istediler benimkini seviyorlar kivircik eksik alcam eşim gelsin akşam iftar sonrası kuaföre gidicem gelirken eksikleri alirim
Haha ben çok severim yemezlerse bana yolla kışOğlanı yıkadim tırnaklar uzamış bide ayakta hiylaniyo zor kestim simdi ceviz incir almis babası koydum inciri sevmedi aslında yer normalde fazla almış incir uyutmasi var yapan oldumu tadı nasıl ondan deniycem az var sütün h sonu yaparim olmadi yarinda evde yokum eşimin yeğeninin d günü var oraya gitcem insallah kısır istediler benimkini seviyorlar kivircik eksik alcam eşim gelsin akşam iftar sonrası kuaföre gidicem gelirken eksikleri alirim
Ben biskuvileri ufaliyorum uzerine muhallebi dokuyorum buzdolabinda sogutuyorum.
arasina muzu uzunca koyup rulo yapiyorum.
Ya da muzu direk dograyip uzerine bal dokuyorum yerlerse cevizde konulabilir.
Muzu alip yemeye usenen erbaslar balli yapinca 3'er tane yiyolar.
Baby canım benim eşin senin biriktirdiklerini biliyormu, eğer bilmiyorsa senin tam bir kirli çıkın olduğunu his ediyor. İnan sana hep hak verirken buluyorum kendimi. Altın çok yükseldi biz de düğüne giderken eşim gram takalım dedi Allah biliyor ya içimden çeyrek geçti. Hepimiz için iyi günler diliyorum.Allahım bu adam beni delirtcek
Krediyi gecmis bu hafta gram bozalım paramız kalmadı diyo
Ben yeni almaya calısırken,olanları bozcak
Hayır paran kalmadı ne alısverislere götürüyosn?
Kahvaltılara götürüyorsn bizi
Parası yoksa niye harcıyor çok ada paramız yok idare edelim harcamalarınıza sana diyebilirAllahım bu adam beni delirtcek
Krediyi gecmis bu hafta gram bozalım paramız kalmadı diyo
Ben yeni almaya calısırken,olanları bozcak
Hayır paran kalmadı ne alısverislere götürüyosn?
Kahvaltılara götürüyorsn bizi
ulkerin kakaolu biskuvisini elimle iyice ufaliyorum.Bisküvi hangisinden canım. Tarif yazarmısın. Sorma muz var kararmış. Ee bir de geçen almışlar. Kararanları değerlendireyim.
ulkerin kakaolu biskuvisini elimle iyice ufaliyorum.
Rondo da olur.
Borcama dosuyorum ince.
Uzerine muhallebi yapiyorum dokup yayiyorum.
Hindistan cevizi serpip soguyunca buzdolabinda 2-3saat bekletiyorum.
Servis yapacagim zaman arasina muz koyup sariyorum böyle
Esim cok seviyo gerci adam zaten tatli seviyo
Eki Görüntüle 2594251
senin tarifde kremsanti de var dimi?Lelli bende bundan çok yapiorum seninkine benziyo biraz
Var cnmsenin tarifde kremsanti de var dimi?
İkizler Burcu çok değişken ins benim oğlan öyle olmaz bir dj tutmuyor vallaOglani doyurunca dunyalar benim oluyo.
Yemek konusunda asiri zor bir cocuk
2 hamburgeri hüpletti.
Aksama ne yer bilmiyorum ciger kizarticam yerse artik.
Bakarim bisiler.
Bu seneye kadar budakar asi degildi.İkizler Burcu çok değişken ins benim oğlan öyle olmaz bir dj tutmuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?