Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mantıgı aynı zaten ici dar olmasın yeter.
Benim annemde de bütün torunların esyaları var
Kıyafet 3 aydan sonra okadr cok degistiriyorlarki 1 takım daha yolda kullanıyorz biz
Benim bebe kusan bebeydi ayy her gittiğim yerde bi takım değistirirdim
Simdi kusma azaldı,salya var

yakalik almam lazim bol bol disari cikarkende takarim.
Buyuk cantalardan kurtulmustum kac senedir
Capraz cantami takip cikiyordum

Kız yememis icmemis unutmamis valla.
Msj atti.
Nasil oldun falan diye.
Dedim saglik ocagina cikicam ordan ugrayacagim yerler var onlari halledicem dedim.
Hala kacda donersin eve diyo
Ulan eve gelmicem sokakda yaticam dicektim.
Bahane mahane hayir etmiyo bacimsular.
7 de donucem desem 7 de gelirim dicek.
Belkide yatiya gelim dicek.

Sonra esim bana diyoki sen yuz veriyosun ulan ben neresine yuz veriyorum simdi bunlarin.
Yuzsuzler demiyorda

lelli işine karışmayım ama veb kireç olunca limon tuzu ile uzun süre kaynatıyorum
hem kimyasal olmuyor
sen daha iyi bilrisin tabi
Ben de öyle yapıyordum.çok güzel temizliyor. Artık su arıtmamız var iki yıldır. Çaydanlığım kireç görmedi eşime gelirken su al diye diye adam sonunda su arıtıcı taktırdı

Bende elime aldim hamileyken ama kaynanam uzak ona giderken aldim sadece bunun gibi cantam vardı kalmiycaksam bu idare ediyordu kalcaksam gittiğim yerde anne çantası alıyordum malum kıyafet bez yer kaplıyor baya günlük için hala böyle sırt çantam var onu kullaniyorum

Diş geliyordur canim o zmn çeşme gibi bez yetismiyordu gördüğü şeyi kasiyici yapıyordu bizimki cenemde dahil

Gelir gelmez oglani yikadim herseyimizi makineye attim bir makine camasir yikandi astim temizledim Namaz kıldım yatagi topladim odayı havalandırdım mutfagi bırakıp gitmiştim kahvalti bulasigini topladim bir makinede onu actim ocagi cifledim dün unutmuşum gece az dinlenip tesbihimi cekcem sonra kalkıp tencerede kendi suyunda baharatliyip patates tavuk koycam yanina makarna salata yeter

Aynen ya yeleği hırkası ince battaniye. Badi çorap. Benim çanta full doluyordu.

Evi toparladım. Komple süpürdüm. Koltuğun altını süpüreyim dedim. L koltuk altı full oyuncak zor iteledim.belim ağrıdı. Bir yandan kedi geliyor süpürürken aldım onu mutfağa kapattım
Sonra duşa girdik. Kızı yıkadım. Uyuyacak gibiydi. Uyusun ütü yaparım dedim. Ona da tavuk yaparım çorba var.
uyumadı 1 saattir uğraşıyorum. Yok oyuncak oynayacağım yok kediyle oynuyor. En son kapattım kapıyı yattık. Nerdeyse ben uyuyacaktım. İşim olmasa uyumasın ama işim var uyusunki işimi rahat yapayım. Nihayet uyudu. Akşama yemeğim var ütü yapacağım.

İyi geceler kızlar
Evde duramadık geldik anneme
Bursa sehidimiz esimin fabrikadan is arkadasının oglu Tolga
Annesi sinir krizleri gecirmis kadın tek evlat
Agladım oturup ,24 yasındaymıs daha ya
Mekanı cennet olsun hepsinin
Ama is basına yansıdıgı gibi değil tabi yüzlerce diyolar,bi tabur asker diyorlar
Anam da saolsun sabah aksm Halk tv izler
Dagladı cigerimizi ya

Rabbim sabır versin yakınlarına biz ihtimalini dusunemezken yaşıyorlar bakakim nolcak bu işin sonu sınırlar açılmış ne ara duydular suriyeliler yollara dokulmus hemen gençleri hemen ülkeler sizi bekliyordu sanki ülkeniz savaşta kac yıllardır oraya koşsaydınızya

Nasıl içim gitti ya haber dinledikçe tv yi çok açmıyorum çocuktan dolayı ama bir parça izlemeye çalıştım. Rabbim ailesine sabırlar versin. Onlar savaştan kaçarken bizim gençlerimiz ölüyor en çok da üzüldüğüm bu. Ama işte hep öyle oluyor. Savaşta parası olan kaçıyor. Fakir olan ölüyor. Bizim ülkede de savaş çıksa aynısı olacak. Ama kimse bizim gibi savaş olan ülkemize askerini gencini göndermez eminim. Ya öyle bir kin güdüyorumki anlatamam.

Çok doğru demişsin. Oraya koşsaydılar. Ama nerde savaşı görünce kaçışş

Aynen oyle
Soruyorlar niye gitmek istiyorsun diye?Trde karnımız doyuyor sadece ,birikim yapamıyorz diyor
Len bizim evladımız sen birikim yap diye mi ölüyor?!
Nasıl sinirliyim nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…