Valla haberlerde gosteriyorlar birbirlerini eziyorlar sınırlara akin etmişler ne ara duydunuz hemen toplanıp gitmişler telleri açıp geçiyorlar yunan da almiycas diyo adamlar kendi sıkıntıda isterlermiAynen oyle
Soruyorlar niye gitmek istiyorsun diye?Trde karnımız doyuyor sadece ,birikim yapamıyorz diyor
Len bizim evladımız sen birikim yap diye mi ölüyor?!
Nasıl sinirliyim nasıll
bizden baskasi almaz onlari.Valla haberlerde gosteriyorlar birbirlerini eziyorlar sınırlara akin etmişler ne ara duydunuz hemen toplanıp gitmişler telleri açıp geçiyorlar yunan da almiycas diyo adamlar kendi sıkıntıda isterlermi
Canım sağlık sorunları dışında Suriyeliler yüzünden suç oranları da arttı. Ben hukukçuyum ordan biliyorum. Bir de bunlar da erkek çocuğuna tecavüz çok fazla. Ama şimdi bazı insanlar çıkar. Türkler suç işlemiyor mu. Onlar bizim misafirimiz diye misafirperverlik edebiyati yaparlar.bizden baskasi almaz onlari.
gelsin korona virusler sonra
Tabiki muhalefet olmayi sever bizimkilerCanım sağlık sorunları dışında Suriyeliler yüzünden suç oranları da arttı. Ben hukukçuyum ordan biliyorum. Bir de bunlar da erkek çocuğuna tecavüz çok fazla. Ama şimdi bazı insanlar çıkar. Türkler suç işlemiyor mu. Onlar bizim misafirimiz diye misafirperverlik edebiyati yaparlar.
Botlarla kacanlar kactı,gerisini postalıcaklar benceValla haberlerde gosteriyorlar birbirlerini eziyorlar sınırlara akin etmişler ne ara duydunuz hemen toplanıp gitmişler telleri açıp geçiyorlar yunan da almiycas diyo adamlar kendi sıkıntıda isterlermi
Bitane yeni dogum yapmıs kızı linc ettiler dün aksmSu sehitler icin duyar kasanlara sinir oluyorum.
Cumhurbaskani cikmis 3-5tane sehit diyor.
Darbe diye yas ilan ettirip sabah aksam sela okuttular 1 sela yok.
Ulkede yas yok.
Tvler bangir bangir prog. sunmaya devam.
Suriyeliler ulkeden kaciyo gule oynuyo biz hala destek yolluyoruz.
Ama telf. elinde aaa sen boyle paylasiyosun sehitlerimiz var diyorlar bir cok sayfaya yaziyorlar.
Git ozaman Suriyeye.
Git destek ol.
Sehit ailelerinin yanina git.
Elinde telf. sicak evinde yas tutmakla eline gecen ne?
Cikip bir sehit babasi demiyor ki vatan sagolmasin! siz ölun.
Sizin cocuklariniz curuk raporlu demiyor.
Benim kanima dokunuyor.
Sustukca daha cok haber aliriz.
Duyar kasanlarda ayrica tuzu kuru olanlar.
Niye yazdim her takipcisi bol sayfa bisi paylasca hemen altina sehit var utanmaz yaziyolar.
Gidipde bunu o sinara yollayanlara soylesinler
ama yok padisahim cok yasa.
ee Yunanistan da istemiyor nolcak ben merak ediyorum.Botlarla kacanlar kactı,gerisini postalıcaklar bence
Bi tek kadınlarla cocuklara cok üzülüyorm
Suların icinde o cocklar
Eli nargile tutanları vursunlar valla hic üzülmem
muzisyen anneye de dediler.Bitane yeni dogum yapmıs kızı linc ettiler dün aksm
O da lohusa kafası kalmıs balonlarını nasıl yaptıgını anlatmks 1 sayfa
Yeni heyecan de gec dimi
Kıza seninde oglun oldu,ölsün de gör yazmıslar
Yuh artk
Simdi cok vicdanlı mı oldun sen öyle yazdın
Ayıp ya.
Ay o kadını bari rahat bırakın yamuzisyen anneye de dediler.
Cocugu kalp nakilli ya.
Morali bozuktu sanirim sikinti cikmis.
Senin mi cocugun var tek sehitlerimiz var vs vs.
Ulan ates dustugu yeri yakar oturuyorlar telf. elinde sicak ev dolap dolu tuzlari kuru.
ah vahh sonra oy zamani huloggg
Aynen kuzuAy o kadını bari rahat bırakın ya
Hayır bunu diyen sayfa sayfa geziyor
Sen napıosn?
Gidip sınırda askerlere destek mi olabiliyoruz?
Girme ozaman nete sende
Bos yapıyorlar
Ooo maşallah kardeşine o kadar evi arabayı sadece öğretmen maaşıylamı aldılar?Baya ekstra güç sarfetmiş olmalılar.kaç yıllık öğretmenler?Para bana hizmet etmek için vardır,keyfini süremeyeceksem o kadar tasarrufun ne anlamı var.Herşeyin dengesi güzel.Burdaki kişileride ondan seviyorum.Tatilimizede gidiyoruz, tasarrufumuzuda yapıyoruz birikimimizide.Dengede tutmak zor galiba insanlar için,ya çok savruklar ya çok eli sıkılar.Tasarrufu birikimi seviyorum zaten ilk bu topiğe de öyle birikim yaptığım dönemde ilgimi çekmişti. Dövizden zarar ettim artık uzun süre yanaşmam o sebeple altın en iyisi şimdilik. Tabi artık çalışmıyorum. Eskisi gibi olmasa da fırsat buldukça birşeyler atmaya çalışırım. Bazen eşim diyor işte şu şu işi yapıyor ne evi var ne arabası nasıl yetiremiyorlar diyor. Eee dedim senin eski halin gibi yaşıyorlar. Savrukluk ardından yetirememe kredi çekme faiz ödeme tabi bu iyi maaş alan insanlar için yaptığım yorum. ayrıca ben biriktirmesem biz evi değiştiremezdik. Parası yokken ek hesaptan eksiye girip borç verdiği günleri bilirim eşiminTabi geri geldimi para hayır. Şimdi de benim kadar olmasa da eskiye göre bayağı gelişme var. İlk evlendiğimizde araba aldırmadığım için ne kavgalar etmiştik. Kardeşiyle ortak alacaktı ben kredi çekecektim. Ohh dedim. Zaten onun aklına uysam şimdi çocuk var ben çalışmıyorum. Ev borcumuz da bitince tamamen rahatlayacağız. En azından içim ferah evim var arabam var.
bir arkadaşı anlattı dün ıphone11 almış 8 bin vermiş. Eee dedim evi varmı yok arabası zaten şirket arabası. Kıçında don yok elinde ıphone sözüne çok inanıyorum.insanlar hiç yaşlılığı hastalığı düşünmüyor. Ne şirketler battı. Bu dönemde işine bile güvenmemek lazım.
Bir de parası olup herşeyin hesabını yapanlara da kızıyorum. Mesela benim kardeşimle eşi 3 tane evleri var.ikisinden kira geliyor. 2 çocukları var. Arabaları gayet kaliteli lüks. Artık herşeyleri var. Bes birikimleri de var. İkisi de öğretmen maaşları da iyi. Hala tatile gezmeye harcamaya hep hesap yapıyorlar. Gitmiyorlar vs. Yani o kadar varlıkta da kendimden kısacağım. Bakalım çocukları kıymetini bilecekmi bıraktıklarının yoksa çarçur edip yok mu edecek. Bu kadar da yapamam.
Ay hangi otelmiş o .benimde tatilim geldi resmen :) dhaa çok var ama olsun aklımda olsun kuşadasına hiç gitmedim.Eksiden cekip borc vermek kacıncı level ya
Kardesin hata ediyor.
Bizde cok borc ödedik.Hala da ödüyorz.
Bebek icin tedaviler faln .
Ama tatillerimize gittik.
2 sene önce polip ameliyatı oldum
1500 tl falan ödemistik
Eve geldik ,2 saat sonra ayaklandım
Koci dedi sen iyisin gel cıkalım dısarı
Gittik avmde tatil aldık 2 günlük
2 gün diye güzel de bi otele aldık
Hala tadı damagımda Kusadasındaydı
Sonra 2 görümcem ,arkadaslar hep gitti o otele
Tatlım kötü düşünme.Adam aslında iyi yapıyor, evde yalnız olduğunu sanmasınlar,ne olur ne olmaz.Kpderi kovalıcam az kaldı.
Eski buzdolabını almaya gelcek ıstalar
Sabah kociyi aradı kacta gelcekler falan diye?
Ben de bide cıkıp gelmesin
5 dk adamlar alcak gitcek abartmasın dedim
Sanki cok düsünür bizi
Az evvel beni aradı
Geldiler mi diye?
Hayır.Acıl değil gelirler diyorm
Ben ararım simdi onları geliriz birazdan diyo
Sen niye geliyorsn acaba
Valla cöreklenmeye yer arıyo ya
Elli kere babanı salma basıma diyorm
Napim gelme mi diyim diyo bana
Gelme de,bi zahmet gelme de
Canım senin bu kesin tavırlarını çok beğeniyorum ben .Hiç taviz yok maşallahmalesef pislerrr
ben olsam bende onu terslerdim
biz ırkçılık yapmıyoruz
lakin bir adap var deseydiniz keşkee
bak ülkemiz birleşmişt miltler gibi her türden insan var, bizim kapımız herkese açık yani
ben açıkcası ekmeği o sebep ile A101 den almıyorum
hemde evimin altında
karşıya geçiyorum
fırından alıyorum
adama bakıyorum eli ile verdiyse lütfen eldiven giyermisniz diyorum
giymediyse alıp kasay gidip bu nedne ile bıraktım deyip çıkıyorum
hiç affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?