Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben yarin hic kurana gitmek istemiyorum Allah affetsin.
Kalabalik olur
Cunku teyzenin akrabasi cok.
Kendileri 7-8kardesler zaten.
Eside keza öyle.
Dugunde bile eltimler 3 masa ancaydi gerisi ful erkek tarafiydi.
Napcam o kalbalikda nefes temas grip olan olur.
Anneme dedim gec gidelim hemen cikalim.
Yarin 2 gibi cikarim evden gitmemiz 2.5 gecer.

Pazardan alacaklarim var.
Sonra gelip yemek yaparim.

Aksam esim mac izledi 2 mac pespese duramadim yine viyviylandim
Esim kurtlandin yine diyo
Camlarin pimapenlerini sildim icten.
davlumbazin filtresini söktum yikadim.
Esimede bulasik mak. bosalttirdim.

Aiy duramiyorum hareketler kisitlansada gozume batiyo bir yerler.

Eşinin yeğeni seni davet ettimi canım?kaynanası galiba ısrarla gitmeni isteyen?

Kızı zor uyuttum uyumak istemedi Oyuncak oynuyor :) en sonunda eşim de yatıyorum ben dedi geçti yatak odaya. O zaman uyudu tabi biz de uyumuşuz. Gece gece uyandım. Mutfağu toparladım. Bulaşık makinasını boşalttım. Ocağı sildim.yoğurt mayaladım. Bayağı aktif geceydi çocuklu kadının hali. Bırakmıyorki bir iş yapayım. Babasıyla top oynuyor anne sen de gel. Mutfağı toparlasam yanımdan ayrılmıyır. Tuvalete gitsem anneee anneee wc de de rahar yok. Olsun ama bugünleri çok arayacağım ilerde

Canımm en guzel en sevmelik zamanalari inan.
Bol bol öp saril.
Simdi oglana gel bi öpim diyorum (tabi uzanmam gerekiyor bir tık benim boyumu gecti) anne yaaa diyo hemen.
Bebekmiyim ben diyo.
Diyoda diyo.
Ulan gece gozlerin kapali geliyodun uykularima ediyodun azcik sevcez diyorum hic orali diilller.
Bazen elini omuzuma atiyor dersin yillardir arkadasim
Hic ben dogurmusum gibi olmuyorum.
Koca dana
Ayaklar 43 oldu kürek kadar

Bebekken, kucukken tabi dusunemiyorsun böyle
Ozamanlar bende bunaliyordum yatirirsin dakkasinda kalkar, bunaltir, sebepsiz aglar, uykusu sapar mizmizlanir, bir yere gitsen oturamazsin, birini davet etsen rahat yok, isin hep yarim kalir falan.
Ama hepsi geciyor be.

Aklimda beziyle totosunu sallayarak koridordan gidisleri benimde arkasindan izleyislerim var kalan..

Diyosun ki bunlari ben mi? yasamisim.
Hepsi unutuluyor 3-5 resim hatira falan iste.

Simdi sil bastan olacak gerci benim ama sabrimi daha cok sinicam sunlari bildigim icin.

Anaokuluna baslayinca pacayi yirtiyosun☺

Haftasonlari gec saatlerde uyanmak yalan oldu.
Zaten olacagdi 2 ay sonra erken olmayaydi eyiydi.

Neyse saglik olsun napim.
+yanı canim yemek vs istemiyor.
Oglumda gece yemek diye uyaniyordum kız nazlı, formunu koruyor
Simdiden diyet bilincinde aferin.

Tesbihimi 1000yapamamistim.
Bi teheccud kilip 1000e tamamlim.

Rabbim mubarek aylara girerken icinizden gecenleri muvaffak eylesin.
Rabbim yolundan sasirtmasin.

Yeni bir ay yeni bi sayfa acalim insAllah.

Pişi yaptim.
Kahvaltilik falan.
Oglan 11 den önce uyanmiyor ayirdim ona.
Evi toparlayip dus falan alicam.
Evi supurup cikarim
Dün cips yemislerdi dokmusler yerlere
Kapiyi cekip cikamiyorum bunlarin arkasini toplamakdan.

Kiza unicornlu pike ve oyuncak sepeti begendim.
ikisi 80tl
Annem beni görunce alicim☺

Iyi hafta sonları olsun kızlar uyandık yine sabah 8.45 oğlan erken uyandik 10 du kahvalti hazırladım yaptık ortalik topladim bi eşim arkadaşları çağırdı bi araba varmış uygun eski model arabası yok 3 aydır abisinin oradayken iş yerin arabası vardı kavga edince gitti arabada vesaik le şimdiki işe gidiyordu arabayla 20 dakikalık yer dolmusla 1 saat yurumesiyle eski olsun ayağını yerden kessin şimdilik ilerde alırız insallah iyisini alırız hem araba yok diye yakın yerlere en fazla gidiyorduk ramazanda fln iyi olur bakakim gitti baksın haber vercek alırsak ilkkez kendimize ait olcak en azından elimizde birikim olur 3 binden fazla var elimizde adam kullanmiyormus 3 yila yakındır garaj arabası vergisi varmış onu ödenmesi lazım bakalim hayırlısı olsun bizim icin

Akşama yemegim var sulu köfte eşim ekmekle yer yanına bisey istemez salata yogurt yeter bugunluk tarhanasi var oğlanın azda

Eşim gelmedi daha biz disari ciktik parka çıkardım oğlanı ordan yakında avm var esime camasir magazasi var 3 atlet istiyordu aldim insallah olur 43 tl oraya verdik başka bime girdik abur cubur biseler limon ekmek kıbrıs tatlısı gelmiş aldim denemiş oldum kahve içiyorum başka harcamam olmaz bugun

Kizlar cok sinirlendim ciktim geldim
Dursam kavga edecektim dedim lelli sakin ol.
2 salak kardes yatak odaya kapanmislar bebegide almislar pilav yiyolar ama yatak odasinda.
Yanlarina girdim zaten kimseyi tanimiyorum annemle gittik.
Baktim banada y.odasina bana pilav getiriyorlar daha neler kadinin y.odasinda yemek mi yicem ayip olmaz dedim ciktim ben Kuran okunan salon cok kalabalikdi kucuk oda da yedim.
Sonra kuran bitti.
Salona gectik annem ben teyze eltim biri daha grup seklindeydik diger grupda diger koltukdaydi,(koltuklar uzak o sebeple grup gibi olunuyo otururken) cay iciyoduk.
Eltim ogluyla kaynanamin umre resimlerini gosteriyor yanindaki kadina ben hic donup bakmadim.
Sonra bana seslendi baksana dedi dondum kaynanam var resimde bak kaynanan dedi.
Bende merak etmiyorum dedim.
Insan kaynanasini merak etmezmi dedi herkesin icinde.
Bende kalktim ciktim odadan.
Kizlar duymadi onlar resim cekiliyodu.
Anneme dedim hazirlan isindi burasi.
Teyzeyle kizi sasirdi (onlar anlamadi olayi duymadilar misafir yolcu ediyolardi o an)
Teyzenin kizi anladi yuzumden noldu abla noldu dedi.
Odaya cektim (onunda kaynanasiyla sorunlari var biliyo bizide) dedim bana boyle boyle diyo durursam kavga cikar burda. Kiz bi sasirdi.
Kimseyi gormeden ciktim.
Eltimin kizi arkamdan ariyo yenge goremedim seni gitti dediler bisi mi oldu dedi.
yoo siz resim cekiliyodunuz bizim isimiz vardi bolmedim sizi dedim.
Olayi anlattilar mi arkamdan anladilar mi sinirlendigimi noldu bilmiyorum.
Teyzeden alirim haberini.

Salak valla lelli gel bana satas diyo ama satasmicam.
Boyle tavrimi koyarim.

Ben haksizmiyim siz soyleyin.
Niye surekli kaynanami gozume sokuyo bu ne istiyo benden

Bu eltiniz her şeyi sindirmis dizinde sindirebileceginizi düşünüyor galiba üstünüze oynuyor aslında eşiniz onlara yüz verme demekle haklı yani keşke ta başından hiç yüz vermeseydiniz
Aklı sıra size emrivaki yapıyor sizin böyle tepki vereceğinizi dusunmemistir çünkü kendisi hep susmuş sizinde öyle olabileceğinizi düşünüyor keşke direk bozsaydiniz orda bilerekmi yapıyorsun benim onunla görüşmediğini bile bile diye bakın bakalım bir daha öyle halt yiyebiliyor muydu terbiyesiz bunlar yeminle kaynananizla dura dura onun gibi patavatsiz olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…