insAllah da hic umidim yok hava degisimi falan olurAaa olurmu canım Alyakuş o zamana baya büyümüş olur bence gidebilirsib tatile :) ağustos sonu süper olur mesela
Ben de ilk yıl tatilden bişey anlayamam dedim gitmedim. Sonraki yıl uçtu fiyatlar.insAllah da hic umidim yok hava degisimi falan olur
Dedim oda altın vereydi öyle verirdik ama azbucuk fark verir kardeşine öyle umuyorum bana demeden bilirim huyunu çünkü altın iki katı oldu 8 bindi 18 bin olduBileziği ozmankimden yapalım demez ins
Off cok artmısDedim oda altın vereydi öyle verirdik ama azbucuk fark verir kardeşine öyle umuyorum bana demeden bilirim huyunu çünkü altın iki katı oldu 8 bindi 18 bin oldu
Düssün artkaltin biraz dusmus galiba esim öyle diyodu.
Su ceyregi almam lazim bir an önce.
Bu hafta ici alim
Eşinin yeğeni seni davet ettimi canım?kaynanası galiba ısrarla gitmeni isteyen?Ben yarin hic kurana gitmek istemiyorum Allah affetsin.
Kalabalik olur
Cunku teyzenin akrabasi cok.
Kendileri 7-8kardesler zaten.
Eside keza öyle.
Dugunde bile eltimler 3 masa ancaydi gerisi ful erkek tarafiydi.
Napcam o kalbalikda nefes temas grip olan olur.
Anneme dedim gec gidelim hemen cikalim.
Yarin 2 gibi cikarim evden gitmemiz 2.5 gecer.
Pazardan alacaklarim var.
Sonra gelip yemek yaparim.
Aksam esim mac izledi 2 mac pespese duramadim yine viyviylandim
Esim kurtlandin yine diyo
Camlarin pimapenlerini sildim icten.
davlumbazin filtresini söktum yikadim.
Esimede bulasik mak. bosalttirdim.
Aiy duramiyorum hareketler kisitlansada gozume batiyo bir yerler.
Aradi canim aramasa gitmicektim.Eşinin yeğeni seni davet ettimi canım?kaynanası galiba ısrarla gitmeni isteyen?
Canımm en guzel en sevmelik zamanalari inan.Kızı zor uyuttum uyumak istemedi Oyuncak oynuyor :) en sonunda eşim de yatıyorum ben dedi geçti yatak odaya. O zaman uyudu tabi biz de uyumuşuz. Gece gece uyandım. Mutfağu toparladım. Bulaşık makinasını boşalttım. Ocağı sildim.yoğurt mayaladım. Bayağı aktif geceydiçocuklu kadının hali. Bırakmıyorki bir iş yapayım. Babasıyla top oynuyor anne sen de gel. Mutfağı toparlasam yanımdan ayrılmıyır. Tuvalete gitsem anneee anneee wc de de rahar yok. Olsun ama bugünleri çok arayacağım ilerde
Bu eltiniz her şeyi sindirmis dizinde sindirebileceginizi düşünüyor galiba üstünüze oynuyor aslında eşiniz onlara yüz verme demekle haklı yani keşke ta başından hiç yüz vermeseydinizKizlar cok sinirlendim ciktim geldim
Dursam kavga edecektim dedim lelli sakin ol.
2 salak kardes yatak odaya kapanmislar bebegide almislar pilav yiyolar ama yatak odasinda.
Yanlarina girdim zaten kimseyi tanimiyorum annemle gittik.
Baktim banada y.odasina bana pilav getiriyorlar daha neler kadinin y.odasinda yemek mi yicem ayip olmaz dedim ciktim ben Kuran okunan salon cok kalabalikdi kucuk oda da yedim.
Sonra kuran bitti.
Salona gectik annem ben teyze eltim biri daha grup seklindeydik diger grupda diger koltukdaydi,(koltuklar uzak o sebeple grup gibi olunuyo otururken) cay iciyoduk.
Eltim ogluyla kaynanamin umre resimlerini gosteriyor yanindaki kadina ben hic donup bakmadim.
Sonra bana seslendi baksana dedi dondum kaynanam var resimde bak kaynanan dedi.
Bende merak etmiyorum dedim.
Insan kaynanasini merak etmezmi dedi herkesin icinde.
Bende kalktim ciktim odadan.
Kizlar duymadi onlar resim cekiliyodu.
Anneme dedim hazirlan isindi burasi.
Teyzeyle kizi sasirdi (onlar anlamadi olayi duymadilar misafir yolcu ediyolardi o an)
Teyzenin kizi anladi yuzumden noldu abla noldu dedi.
Odaya cektim (onunda kaynanasiyla sorunlari var biliyo bizide) dedim bana boyle boyle diyo durursam kavga cikar burda. Kiz bi sasirdi.
Kimseyi gormeden ciktim.
Eltimin kizi arkamdan ariyo yenge goremedim seni gitti dediler bisi mi oldu dedi.
yoo siz resim cekiliyodunuz bizim isimiz vardi bolmedim sizi dedim.
Olayi anlattilar mi arkamdan anladilar mi sinirlendigimi noldu bilmiyorum.
Teyzeden alirim haberini.
Salak valla lelli gel bana satas diyo ama satasmicam.
Boyle tavrimi koyarim.
Ben haksizmiyim siz soyleyin.
Niye surekli kaynanami gozume sokuyo bu ne istiyo benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?