Tez zamanda toplarsin insallah canim sende o potansiyel var maşallah güzel düşün güzel olsunBenim dogum zamani Ramazanin ortasina geliyor hemen hemen.
Esim falan gunduz yanimda olurda iftara yollarim eve oglanda oruclu oluyor.
Annem olur babam gelir.
Kardesim ugrar.
Sevdigim ablam gelir.
Kimseyi istemiyorum ya baska umarim kimse gelmez.
Bi de hastanenin konumu guzel yerde minubus caddesi insan beklerken bile sıkılmiyor.
Anneme hic kiyamiyorum aslinda o sevdigim ablamda kalir rica etsem ama insan annesiyle rahat ediyor o ablamada kiyamiyorum
Ben sevdiklerime hic kiyamiyorum ya.
Dua edin kizlar bana cabuk toparlanimde kimseye muhtac olmim.
Kimseyi isinden eylemim bakabilim hemen kizima..
Valla hepinize dua ediyorum Rabbim herkesin gönlündeki neyse onu versin tez vakitde
telf. kapatiyorum bazen biliyormusunçirkinleşmeden anlaması zor bir ihtimal. eltinin kızı empati yapamıyor anlaşılan. yani sen ne durumdasın, seni sıkıyormu, bunaltıyor mu, anlayamıyor. muhtemelen sen tepki gösterdiğinde de çok şaşırır, onu da anlayamaz. ama başka bir kurtuluşun yok. burayı ara sıra okuyorum ve yazma gereği hissettim.
her gün "bugün de ararlar mı acaba, gelirler mi acaba" diye düşünmek bile büyük stres kaynağı.
buna gerek yok. yolver gitsin, kendisine bacası tüten başka konaklar bulsun. bulur da merak etme, sen de rahat edersin.
sagol canim aktuelleri bende takip ediyorum.Kizlar oğlan hasta giremiyorum ateşi düşmüyor antibiyotik bile fayda etmiyor
Doktora yine götürdüm bugün öksürük var bide
Size haber veriyim bime çocuk ürünleri geliyor mama sandalye yıkama küvet masrapa mama tabağı yatak filan bakın
Sağol cnm ins iyileşir kuzum insan çocuğu hasta olunca hiç bişey yapasi gelmiyo İnanki gece hep salladım üç gundursagol canim aktuelleri bende takip ediyorum.
Cok gecmis olsun kuzuya umarim tez zamanda atlatir Allah sifa versin
Satsana dolapta falanKız uyudu ben de dolap toparladım. Bayağı yer açtım dolaplarda. Aslında çok atılacak şey var da bir vaktim olup seçemedim. Gereksiz kullanmadığım şey çok. Zaten kıysfetleri hiç demiyorum. Hep işte umut zayıflarsam giyerim
Ayakkabı mağazası gibi gardolapta kutu kutu. Ayakkabılıkta zaten full dolu. İki tane de hiç giymediğim kürklü botum var. İki bot siyah 1 bot kahverengi ve iki çizme. Daha diğerlerini saymıyorum. Topuklular öylece duruyor çocukla nasıl giyeyim. Yazlık az varmış ayakkabım
Söyleyeyim de kocişe getirsin. Eee ben ne giyşyorum sürekli aynı rahat ayakkabıları. Eşimde kızıyor takıldınmı bir ayakkabıya takılıyorsub diye. Eşim ayakkabı firmasında. Ama cocukla her ayakkabi giyilmiyir bence. Topuksuz rahat.
neyse bazada da yer actim. Buyuk duvara monte mumlugumizvardi. Onu koydum. Cocuktan dolayi onu da cikarmistik.
Yaa cok gecmis olsunnKizlar oğlan hasta giremiyorum ateşi düşmüyor antibiyotik bile fayda etmiyor
Size haber veriyim bime çocuk ürünleri geliyor mama sandalye yıkama küvet masrapa mama tabağı yatak filan bakın
Gecmis olsun canim ya ne diyor doktorKizlar oğlan hasta giremiyorum ateşi düşmüyor antibiyotik bile fayda etmiyor
Satacagim aklima geldi de bir vakit bulamadimSatsana dolapta falan☺
Hayirli olsun gule gule kullan canim. Zaten bep oyle olur. Kendi aileleri yapinca abartirlar.Aksamki bagırmamın hediyesi
Kıza yürütec geldi
Dedim akıllı olsunlar,sessiz gördüler diye karamürsel sepeti degil benim cocuum
Muhtemelenn bindirmem pek,drlar karsı yürütece ama müzikli bisey .Sarkılarını flaan dinler.
Koci tabi abarttıda abarttı
Gözümüze sokar artk bisey aldılar ya.
O aksm dedim drlar tavsiye etmiyor diye,inadınaa almıslar tabiHayirli olsun gule gule kullan canim. Zaten bep oyle olur. Kendi aileleri yapinca abartirlar.
ben yuruteci sınırlı kullanmıştım. Çok gerektiğinde kullandım. Hatta bir arkadaş yürüteçte yemek yediriyordum ben ne olacak dedi tuhaf gelmişti.
Ben dün kargo beklemekten yürüyüşe çıkamadım. Akşam çıktım markete o arada biraz yürüdüm.tabi yürüyüş yaparken benim kız arabadan inmek istedigünaydın kızlar
bende geldim işlerimi toparladım
size selam veriyim dedim
bugün öğlen spora gideceğim, pasif spor ,yattıgım yerde yapılıyor
karnımı toparladı, zayıflarken kaslarım erimesin diye yazılmıştım
2 seasnım kaldı
birazdan kahvaltı yapacağım
ben işyerinde biraz geöç yapıyorum
acıkmıyorum sanırım
eskinden şekerim çok oynardı, zayıfladıkça şekerimde düzene girdi
şu son 5 kiloyu da atarsam çok iyi olacak
dün kanat ve patates kızarttım
bugün kıymalı kabak var çorba ile
umudum yok demeBen dün kargo beklemekten yürüyüşe çıkamadım. Akşam çıktım markete o arada biraz yürüdüm.tabi yürüyüş yaparken benim kız arabadan inmek istediHadi gelde yap yürüyüş. Zor bindirdim tekrar. Bugün bayağı yürümeyi düşünüyorum. İnşallah veririm kilo nedense hiç umudum yok :)
Sabah hiç acıkmamıştım. Açlık konusu iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?