Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar sabah eltimler mesaj atmış evdeysen kahvaltiya gelelim diye iki eltim geldi bir çay koy simit pogaca aliris ddiler saolsunlar getirmişler bide tahinli almislar Allah'ım diyete niyetl ediyorum bise cikio hep kahvalti cay keyfi derken yakında avm var oraya ciktik toplayıp kahvaltiyi mutfağı camasir aldılar ben bi üst beğendim indirimliydi eltim 15 tlydi eltim verdirmedi kendinede aldi saolsun mağaza gezdik oğlana lcw indirim var bir badi aldim seneye giysin diye 19.90 di gratiste indirim vardı büyük olan eltim bi kaç parça aldı bende bir maske aldim 4 buçuk flndi o odedi saolsun onlar gitti biz eve geldik camasir makinesi açtım renklileri aldıklarımi attim yıkanıyor kahve yaptim iciyorum eşim gec yemiş biz de atistirdik sarma az var yersek corba var mercimek yarin annemlere gidebilirim bakalim kardeşime hediye aldim d günü cuma ama günüm var h sonu cuma Kayın validem gelebilir bize evde olurum

Dışarı çıktık. Önce kızı parka götürdüm. Sonra markete uğradık. A101 den oyun hamuru aldım. 6.95 tabi kıza süt dilimi aldım çok seviyor.
sonra diğer markete gittim bugün çarşamba sebze meyve indirim günü.Domates salatalık havuç maydonoz aldım. 12 de onlara gitti.Dün de eşim eminönüne uğramış peynir badem fındık ceviz almış.
bir süre idare eder bizi.
biraz da yürüyüş yaptım ter içinde kaldım.banyoya giremedim. Çünkü kız düştü hemen çok uykusu geldi yemek bile yemedi. Tabi parka gidince yoruldu.
Duş alıp. çorba yapacağım. Köfte yapacağım.Akşama da kızı duşa sokarım.

Ama onu söyleyen insana alıp yenisini vermek fenalık değil ya nezaket.
O söylemicek onunki kabalık

Ya parka gitmeye cok özeniyorum
Annemde salıncak var salladık dün cok sevdi
Plastik kaydırak var ondan ttutup kaydırdık onu sevmedi
Büyüse de bizde gitsek parka

Koci pazara gitmis
Balık bakcam dedi 30 tlmis kilosu almadım dedi
Muz al dedim kıza 15 tldi almamıs
Elma ve armut almıs
Yarın maas günüm ben alırım kızıma muz
Yesilk almıs,havuc almıs.
İcimde dereotu agacı cıkacak
6.5 aydır herhafta 5 demet yiyorum
Güzel süt yapıo ama artk dereotu göresim yok
5 demet almıs yine

Kuzu bimde yerli muz vardi fiyatida 6kusurdu.
Tadida güzel baya aldim ben attim balkona gidip gelip yiyoruz.

tatli yapamadim süt cok az var
unuttum ben onu.
esimden istedim ama gec olur sogumaz.
cupcake, cikolata lokum falan artik napim.

Yarinda markete cikicam diger eksikler icin anam sagolsun onunla bulusuruz marketde pazar arabasini getiriyor.
marketler tam onun eviyle benim evin arasinda kaliyor ..
Onun evden bana dogru hapycenter, bim, hakmar, a101 sirayla geliyosun son benim ev☺
iyi oluyo hapycenter bulusma yerimiz

Bende gördüm ama hep cürükler kalmıs bizim burda,mandalinalar bile yarıya kadr küflenmis
Almadım ondan bacım
Hadi ya
Ayy kiyamet gibiydi bimde.
kasa kasa .
Dedim Bimin bir yerde muz bahcesi falan mi var aceps.
Hatta bazilari tam sari degildi aldim o durdukca sarariyor.
Iyi yedik bu sene uygun uygun.

Hadi ya
Ayy kiyamet gibiydi bimde.
kasa kasa .
Dedim Bimin bir yerde muz bahcesi falan mi var aceps.
Hatta bazilari tam sari degildi aldim o durdukca sarariyor.
Iyi yedik bu sene uygun uygun.
Bizim burdaki bime zaten hersey az gelir,ici gecmis olur falan.
Metroda da öyleydi bi ara

Bizim burdaki bime zaten hersey az gelir,ici gecmis olur falan.
Metroda da öyleydi bi ara
Bende bim ve a101den pek almam meyve sebze hakmara bazen taze geliyor.
Hakmardaki abi hep ne alcaksan kasadan yeni cikarim sana diyor aciyodur hamile hamile market geziyo yazuk diye
Muz kapan kapanaydi.
Ama coktu kasa kasa millet muza doymustur Bim sayesinde dedim..

Esimden patates sogan istesem simdi curuk carik doldurup getirir hic incelemez.
Yarin ben alicam mecbur

Ayy pahalı diye bebeğine muz mu almamış. ALLAH yardımcın olsun kuzum.

Ya parka gitmeye cok özeniyorum
Annemde salıncak var salladık dün cok sevdi
Plastik kaydırak var ondan ttutup kaydırdık onu sevmedi
Büyüse de bizde gitsek parka
Ben de çocuğu biraz daha büyük olanlara özeniyorum çünkü çocuk kendi kendine parkta eğleniyor o da oturmuş ohh muhabbet sohbet. Neyse o günlerde gelecek ikimiz içinde
Bizim salıncakta durmuyordu birara bindiğiyle indiği bir oluyordu. Şimdi çok şükür keyifle sallanıyor.
3-4 ay sonra götürürsün en azında salıncağa oturtup az bişey sallarsın.

Dün akşam markete gittik. Domates kıza hellim peyniri havuç falan almak için. Tabi almadım hepsini acil olanları aldım. Kız Sadece filenin hellim peynirini yiyor.kızarmış olacak. :)
Domates adetli aldım. Çeri domatesi kıza aldım. Muz da aldık. İki tane kuru soğan aldım. Eşim de dşyorki niye iki tane aldın soğanı. Başka yerde daha ucuzu oluyor dedim. Eskiden kilo kilo alırmışım. Bozuluyor ve pahalı. Bugün hepsini daha ucuza buldum.
Kocalara bişey aldıtılmıyor

Eşim erken geldi yürüyüşe çıktım 40 dakka yurumusum bacaklarım hamlamış artık haftada iki üç yuruycem insallah en kötü oğlanı merkeze parka çıkarsam orda spor aletleri var bazısı kirikta olsa idare edeceğim birde boğazı tutmak lazım tabi donuste kuaför varmış yeni gördüm bi yer kaş aldırdım 12 tl verdim benim hep gittiğim yerde 2 ay once 15 vermiştim iyi de aldı kiz aldiririm burda artik az salatalik aldim 3 tl verdim yarın eşim gec gitcek ddi kahvalti eder olsun ddim bugunluk bu kadar masraf

Minnoş biliyo ağzının tadını bende şoktan alıyorum genelde patates soganı a 101 var yeni açılan baktim sebzesi güzel degildi

Slm kizlar
Pazara gittik bugün
Karnıbahar 3
Domates 2
Muz 8
Portakal 10 üç kilo aldım
Yeşillik tere maydonoz 3
Biber aldım 3 TL azcik
Su survivordakiker lahmacun yiyodu kızın canı istemiş pide yaptırmak için yoksa biber domates almam kışın
Bugün okuldan dönüşte parka gittik çocuklarla iyi oldu enerjikerini attılar
Haftalık 100 TL limitine 10 TL kaldı oda ekmek param

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…