Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kangurum geldi cok tatlıs
Umarım kizda sever durur tatlis tatlis gezeriz.

Abla geldi onun kiz kardesinide cagirdik o da geldi.
Gelirken börek almis.
Bende kahvaltilik cikarmistim kuymak yaptim.
Evi de havalandirip supurmustum sabah onlar gelene kadar.
isim yok.
Oglana manti yaparim sosis var ondan da yer.
Esim zaten maca gidecek ona yemek var.
Aksam gelecek olan arkadasim icin tatli yapicam.
cupcake var ama muhallebili bir de tatli olsun zaten kahve iceriz turk kahvesi seviyor o.
Yaticam oglan gelene kadar.

Bugun kahveye gelicez demediler
Asiri saskinim ne tarafa sevinsem bilemedim.

Hamilelikden kalan demir ilacım vardı ona basladım bugun
Aslında gidip baktırmam lazım ama asırı halsiz hissediyorım kendmi.
Depolar bosaldı emzirmeyle eminim.
2021 de doluyomus son kul.tarihi.
Hamilelikte de sınırdaydı benim demir

Bana dr. dogumdan sonrada demire devam edicez demisti

Bende emziririyordum ilk 3 ay bi ilaç vardı bana iyi gelmişti demir hapı kullandım doktorum söylemişti

Merhaba hanımlar nihayet hepsini okudum. Günler hızlıca geçiyor, sizlerle de güzel zamanlara şahitlik yapıyorum, hepiminiz o kadar doğal ve net insanlarsınız ki iyi ki kadınlar kulübü var diyorum. Geçtiğimiz Cuma günü günüm vardı, yeni yılda çok iyi görüştüğümüz üç arkadaşımız ile birlikte birbirimize yeni yıl hediyesi almıştık. Arkadaşımızın biri English Home dan dondurmalık 3'lü almış, diğer arkadaşım Avon satıyor hepimize çantalarımızda kullanacagız uzun şişeli parfümlerden hediye etti bende Madam coco dan ikili finca takımı aldım malum ilçe küçük olunca internet üzerinden getirttim. Neyse arkadaşım bana iki hafta önce demezmi fincanın birinin ucu kırık diye o kadar üzüldüm ve mahçup oldum ki geri iade edemem zaman aşımı oldu. Özür diledim ben sana ayıplı mal hediye etmek istemedim dedim ama kargodan alınca kontrol ettim hiç bir hata yoktu. Neyse ben ona iki kişilik Antep işi tepsisi ve lokumluğu olan telkari usulu fincan takımı aldım doğum günüydü bir de şal aldım. Cuma geldiler önce doğum günü hediyesini verdim çok begendi, sonra fincan takımını hediye ettim yine özür dileyerek çünkü lise yıllarından beri arkadaşım öyle bir bozuldu ki kabul edemem dedi, yok öyle dedim kabul edeceksin dedim gerçekten gönül rızam ile aldım. Neyse çok mutlu oldu. Diğer arkadaşım inanın parfüm hediye eden fincanları gördükten sonra bakmadı bile yüzü düştü, ben yine sen gördünmü bak dedim takımı uzatarak gördüm gördüm dedi. Kızını bahane etti tüm ikramlar bittikten sonra herkesten önce kalktı sen de zaten yolcusun dedi İstanbula gideceğimizi biliyordu. Neyse herkesi yolcu ettim evi topluyorum yemek tabaklarımından biri hafif çatlamış dokununca elimde kaldı. İnanın tüm kalbimle söylüyorum iki arkadaşımda benim için aynı gözümde ama ben onları tuttuğum noktada onlar herhalde beni tutamıyor. Neyse yaşamam gerekiyormuş yaşadım.

Kızlar biz İstanbula varya tam 22 mülteci yolcu, onların 7 küçük çocugu ve 1 köpekleri ile gittik bir de gece yolculuğu yaptık. Sizler biliyormusun ama ben yeni öğrendim artık otobüslerde hayvanlarda tıpkı bizler gibi yolculuk yapabiliyormuş bu kanun yeni çıkmış. Ama veterinerden iğne yapılması gerekiyormuş sakinlemesi için. Köpeğin sahibi yaptırmış ama yol boyunca köpek hep havladı İstanbula kadar sesi kısıldı çok üzüldüm hayvana. Mülteciler ülkemizi ve bizi hiç beğenmiyorlar kaçıp kurtulacagız diyorlar. Ancak mutfak masraflarını karşıladıklarını söylüyorlardı ve bu cümleleri sarf ederken çok rahatlar. Sonra şoför diyor üzerinde Colombiya marka parka var ayagında Slazenger ayakkabı var ben o ürünlerden hiç alamadım diyor adam bizi begenmiyor diyor. Neyse arabaya binince ben kaşe kabanımı çıkarmıştım gri uzun polar ceketimi giydim arka tarafında kocaman bir yağ lekesi, eşimin kot pantolonunda siyah lekeler, bir yolcunun da cüzdanı çalındı, şoföre diyor adam eşiyle birlikte karakola çek diye arabayı ben karakola çekemem dedi şoför sen polise git dedi. Allahım en sonunda sağ salim geldik İstanbula dedim.

Bana da oyle geldi cnm
Kac ay gecmis üstüne belki evinde kırıldı
Onu söylemek ,manasız.
Bana arkadasım Diyarbakırdan mırra fincanı getirdi.
Kargoyla yollamıs 2li biri kırık cıktı.
Kız taa ordan tasımıs.Aa kırılmıs desem üzülcekti.
İns kırılmamıstır gözüm gibi baktım valla getirene kadr dedi.Yok dedim kırılmamıs.
Kızı neden üzeyim yani
Saglam olanı kullanıyorm ,foto paylasınca fln görüp kalp atıyor
Kırık olanı yapıstırdm vitrine koydm

Bugün ev temiz olunca, sabah önce ütüleri yaptım, sonra iki dondurma kutusuna sarma sardım dondurucuya koydum çok az da akşam için pişirdim, Karnıbahar yemegi ve Yayla çorbası var yoğurt da ilave ederim sofraya yeter bu gün çok şükür. Omuzlarım ağrıdı bu gün sarmaları sararken, sonra balkonda az az bidonlarda turşular vardı onları attım yemiyorlar artık bu sene lahana turşusu çok tüketildi dün yine son kez bir bidon kurdum lahana artık seneye kışa kurucam dedim Rabbim yemeye nasip etsin.
2.170 tl altın aldım ama bu ay birikim hiç yapamayabilirim. Çünkü İstanbula gidip gelmek bayagı sarstı bizi yol ücreti-altını-hediyelikleri ama çok güzel agırladılar bizi hiç parayı gözüm görmedi.Ben yola çıkmadan önce annemi-babamı aradım hayır dualarını aldım. Eşimde annesini aradı araba ile mi gidiyorsunuz diyor onu çagırmamışlar ama arabamızla gitsek gelcek, zerre usul adap bildiği yok Allahım dedim iyi ki otobüs yolcuğu olsun demişim.

Bereketli olsun cnm birikimin

babyloading87
İnan ki bende öyle kırık birşey alsam söylemem veya bende oldu derim. Ama o da tahmin etmedi benim bir takım daha alıp hediye edeceğime, gönülleri olsun yeterki üçün beşin hesabını hediye konusunda asla yapmadım ama onun mahçubiyetini görmenizi isterdim keşke evde kamera sistemi olsa da siz de izlettirebilseydim. Çok mu fenayım.

Kizlar bisi sorcam.
Rehberimizde kayitli olan birini sadece whatsapdan silmek mumkun mu?
yani whatsapdan engellemek yerine tamamen listeden silmek ama rehberde kayitli durmasi(arama olarak) mumkun mu?

Bereketli olsun

Bende asla diyemem.
Dusunmus almis haberi olsa vermezdi böyle diye dusunurum.
Hem insan hediye aliyor hevesle niye kirik catlak bisi hediye etsin bile bile.
Bazılari cok mu acik sozlu, cok mu patavatsiz bilemiyorum artik kimseyi.

Bayağı maceralı yolculuk olmuş ya. Beğenmiyorlarsa gitsinler ama başka ülke kabul etmez yine tek kabul edecek Türkiye malesef ülkemiz adına bir çok konuda üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…