- 21 Ağustos 2015
- 32.248
- 97.924
- 798
- 38
Sogan benim koci de sordu alayım mı diyeDün akşam markete gittik. Domates kıza hellim peyniri havuç falan almak için. Tabi almadım hepsini acil olanları aldım. Kız Sadece filenin hellim peynirini yiyor.kızarmış olacak. :)
Domates adetli aldım. Çeri domatesi kıza aldım. Muz da aldık. İki tane kuru soğan aldım. Eşim de dşyorki niye iki tane aldın soğanı.Başka yerde daha ucuzu oluyor dedim. Eskiden kilo kilo alırmışım. Bozuluyor ve pahalı. Bugün hepsini daha ucuza buldum.
Kocalara bişey aldıtılmıyor
Ay dün aglıyorduk nerdeyseBen de çocuğu biraz daha büyük olanlara özeniyorum çünkü çocuk kendi kendine parkta eğleniyor o da oturmuş ohh muhabbet sohbet. Neyse o günlerde gelecek ikimiz içinde
Bizim salıncakta durmuyordu birara bindiğiyle indiği bir oluyordu. Şimdi çok şükür keyifle sallanıyor.
3-4 ay sonra götürürsün en azında salıncağa oturtup az bişey sallarsın.
biz dograyip dondursak durur mu öyle acaba kiSogan benim koci de sordu alayım mı diye
Yok var sogan dedim
Halbuki yok ama bugun dondurulmus aldım
Valla hic sogan soyacak halim yok buara
Kızın ek gıdası bitiriyor beni
Lüx tüketime giriyorm buara
hurma iyiymis ıslatip pure falanmi yapsan(kac aydan sonra veriliyor tabi bilmiyorum biz daha oralari görmedik hocamKabız oldu gecen muzdan ondan almamıs
Bence pahalı gelmistir
Günahını almayayım da
Yarın maas günüm biliyor o almazsa ben gider alırım
Bereketli olsun canimSlm kizlar
Pazara gittik bugün
Karnıbahar 3
Domates 2
Muz 8
Portakal 10 üç kilo aldım
Yeşillik tere maydonoz 3
Biber aldım 3 TL azcik
Su survivordakiker lahmacun yiyodu kızın canı istemiş pide yaptırmak için yoksa biber domates almam kışın
Bugün okuldan dönüşte parka gittik çocuklarla iyi oldu enerjikerini attılar
Haftalık 100 TL limitine 10 TL kaldı oda ekmek param
Sen istanbuldaydın değilmi. Sanki yakınmışız gibi içimden geçiyor nedenseMinnoş biliyo ağzının tadını bende şoktan alıyorum genelde patates soganı a 101 var yeni açılan baktim sebzesi güzel degildi
Kabız oldu gecen muzdan ondan almamıs
Bence pahalı gelmistir
Günahını almayayım da
Yarın maas günüm biliyor o almazsa ben gider alırım
İlk zamanlar beni de çok zorlsmıştı ek gıda zamanla alıştım.Sogan benim koci de sordu alayım mı diye
Yok var sogan dedim
Halbuki yok ama bugun dondurulmus aldım
Valla hic sogan soyacak halim yok buara
Kızın ek gıdası bitiriyor beni
Lüx tüketime giriyorm buara
Ben hep öyle yapıyormbiz dograyip dondursak durur mu öyle acaba ki
6aydan itibaren veriliyor hurma.hurma iyiymis ıslatip pure falanmi yapsan(kac aydan sonra veriliyor tabi bilmiyorum biz daha oralari görmedik hocam)
Rabbim sag salim kavustur insallahNasılsınız kızlar
Okuya okuya geldim
Pek girmiyorum girmişken sizlere selam vereyim dedim
ORTalık yangın yeri
Haklı kızgınlıklarınız var
Allah ailelerine sabır versin
Kalan evlatlarının ömürleri güzel olsun inşallah
Benim kardeşim sınırda görevde
Yaşayan biliyor öyle zor ki
Dualarınızı eksik etmeyin askerlerimizden
Ahahasöyle ona muzdan kabız olursa avokado ile karıştırınca olmuyormuş diye. Adamın temelli yüreğine insinbenim kızda hemen kabız olur muz yeyince öyle yapmıştım hep sorun yaşamadım. Şimdi de muzu hergün yedirmiyorum.geçen eşimin teyzesi de diyor hergün muz yedirin çocuğa. Niye yedirmiyorsunuz yedirin.sanki çocuktan muz kaçırıyoruz.
Buzluga mi koyuyosun kuzuBen hep öyle yapıyorm
Rondoda cekiyorm
Ama benim kız rondo sesinden korkuyor
Feryad figan aglıyor cekemedim buara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?