- 21 Ağustos 2015
- 32.249
- 97.930
- 798
- 38
Vall bacım tek önerim kocan babalık izni almasınBenim annemde bende kalinca korkuyorum esimle didisirler diye
Dün annem giderken dediki bugun icin pazara cikacakmisin?
Dedim eksikler var da marketden aliriz galiba vurus falan malum.
Esim hemen yoo yoo ne pazari yok pazar mazar dedi annem sanki bozuldu.
Yani esim ortalikdan dolayi dedi annemde sanki onunla gitmemi istemiyor gibi algiladi.
Ben getiririm onu eve kadar falan dedi annem.
Babam araya girdi napcaksiniz pazarda kalabaliga girmeyim falan dedi.
Annem güya hani para almis ya bisiler alirim sana diye dusunerek dedi hani alisverisini ben yaparim gibisineydi onun pazar ısrari anladim normalde cunku cikma kendi diyor.
Cikma disari diye
Aiy annem sakindir falan ama bazende dan diye soyler lafini.
Yani hic karsimdaki kaldirir mi demez cok nadir olsada.
Bakalim napcam.
Cabucak duzelip annemi aksamlari eve yollamak istiyorum dogumdan sonra.
Gunduz yardimci olsa yeter.
Aksam esimde var bi sekilde buyuyecek her zaman birileri yanimizda olmayacak neticede..
Annem dogumdan sonra kalacak falan dedigimde esimde diyorki kadinin duzenini niye bozuyorsun onunda oglu kocasi var sen toparlanirsin hemen diyor.
Yani güya onu dusunuyor bende yedim zaten.
Kimse kimseyi istemiyor valla
Allah sonumuzu hayir etsin.
Ben annesiyle gorusmedigimden de yapiyo olabilir.
Kendi anneleri olunca ses cikmiyo ama.
Annem karismaz pek ama tabi yazada geliyo ya esim evinde rahat olmak isticek o hep uzanir falan gec saatlere kadar tv izlir.Vall bacım tek önerim kocan babalık izni almasın
Annenle gündüz halledersinix aksamları gider evine.
Simdiki aklım olsa asla babalık iznine cıkarmazdım adamı
Bisey yaptıgı yok ona buna karıısyo
Yok ne verdiniz,yok mama vermeyin emsin
Yemisti benimki bizi
Günaydın kuzu malum pazar günü olduğu için erken gitsen kalabalık olmaz pazar canının istediklerini alırsın.Mide koruyucu iyi geldi sukurler olsun bosuna 1.5ay surundum yerlerde uykusuz deli gibi.
Midem nasil rahatladi.
Hem uyuyabiliyorum hem de midem yanmiyor artik yemek yiyorum.
Aksam ne guzel uyumusum yine
Ama baya yoruldum resmen sızdım.
sil supur topla pisir.
Bugune yine yemek yok pisircekde pek bisi yok.
Esim marketden alirim ben diyor.
Ama pazarda daha uygun oluyor pazara gitmez.
Kart daha gelmedi gidecek markete 150tl bayar gelir.
Pazardan 50tl alirim pisirilcekleri
Cikmak istiyorum esim yollamiyor napcaz bilmiyorum.
Kendim gorup almak istiyorum.
Kurabiye falan bitti.
Evdeki findiklari esimin önune verdim al sana dedim oyalancak bisi 1 kap kirdi.
Bugunde 1 kap daha kirdiririm rondolayip buzluga aticam tatlilara keklere falan iyi oluyor.
Sütlac yapicam bugun canim istiyor.
Hic bir arada kalmadilar (gerci koyde kalmistik 3-4 gun bir arada ama dayim kardesim falan kalabalikdik bi de pek evde durmamistik gece yatmaya geliyorduk) ama anlasamayacaklar gibi dusunuyorum.Şimdiden düşünme cnm insallah ıyi ol ayaklanirsın 5 10 duşüme kendi canını düşün annen sonuçta o kimsenin keyfini düşünüp keyfini kaçırma zorunlu olcak bisey
Ayy bunlar da bit garip yeni doğmuş avuç kadar bebek öpülür mü ya. 6 aylık olur tombik tombik nurlar baldırlar çıkar öyle sevilir öpülür.Haberlerde gebelik tüp bebekden bahsediyorlar.
Tüp bebek falan suanlik durdurulmus uygulanmiyormus cunku risk altindalar falan diyor haberlerde.
Esimde hemen bak bosuna mi diyorum cikma diye diyor
Tüpbebek yapmaya gitmicektim pazara gidecektik dedim.
Ama sey bahane oldu annesi ablasi falan gelmek isterse hani kimse gelmesin bebek dogunca ben kimseye elletmicem cocugu ancak uzakdan gorurler kimse öyle kucagima alim öpim falan hayir dedim.
Izin vermicem kavga ederim.
Yok ya kimse almasin gelmesin dedi.
Kaynanam gider umarim köye bir an önce.
Benim annem babam öperek sevmezAyy bunlar da bit garip yeni doğmuş avuç kadar bebek öpülür mü ya. 6 aylık olur tombik tombik nurlar baldırlar çıkar öyle sevilir öpülür.
Insan unutmuyor cnn istememen çok normal insallah kızını istediğin gibi buyutursunBenim annem babam öperek sevmez
Cunku oglumda da öyleydiler.
Ama gorumcem falansıka sıka seviyorlar resmen
Ama samimi diiliz gelmez sanirim Yani insAllah.
Esimde kucukken öpup ellemez korkuyor
Ama kaynanam tabiki anlayissiz kadin.
Ayy gripdi oglum kucuk cocugu sapur supur opuyodu bisi desen cenesi susmuyordu.
Hic ben gribim de cocuga bulasir yok anlayis.
Bencil oldugu icin
Kpderimi aradı koci dükkandayım dediDedeleri neneleri de anlamıyorum, canları sıkılıyormuş oturun evinizde. Sanki bizde ki can değil, biri diyor evden hanım kovaladı, hanımda kimbilir nereye gitmiştir. İnanamıyorum 65 yaş üstünü evde tutamayan bir ülke olduk. Hacıları polis kovalıyor neler oluyor böyle. Kusura bakmayın ben fazla coştum. Gençken gezemeyeni şimdi evinde tutamıyoruz neyse ben gidip ütümü yapayım. Benimkiler şimdi başlar çay-pasta diye.
Ne dükkanı canım dükkan kimin?Kpderimi aradı koci dükkandayım dedi
Allahımsanki kendi dükkanı
Para cezası varmıs bak git evine dedi artk
Parasını nezman vermeyi düsünüyordu acabaArkadas kizina kaydirak alacakmis bana diyoki senin kartla alalim ben sana parasini verim.
Hayatimda en nefret ettigim seydir.
Kimseden böyle bisi talep etmem kimseyede almam.
Haa parasini verirsin atar karta verir siparisini ayri.
Guven meselesinden ziyade prensip meselesi.
Böyle seylerden nefret ediyorum.
Ben calismiyorum maasim yok esime minnet edicem baskasi icin.
Zaten suan kartlar iptal.
Izah ettim kartlarimizin iptal oldugunu (yalan gibi geldiyse ona Allah sahit tabiki) Kargoda hala kartlar ama cikmamis kargodan ellerinde..
Net alisverisinede kapatildi dedim.
Ugarasamicam kimseyle.
Yine alternatif sundun atm kartim var icine para atip alabilirsin dedim.
Dilersen verim kartimi para at al ya da bulusalim bankada parayi atalim verelim siparis dedim.
Ozaman kardesime sorim bakim limiti var mi diyo.
Ee git kardesine ver parayi o alsin niye bana soyluyosun böyle bir sansin varsa.
Nefret ediyorum su tarz iliskilerden.
Biri daha yapti bana bunu bende tabak gordu netten aldim dedim bana al ben sana veririm.
Ben niye kocama minnet edim baskasi icin küsen yatagini ayri sersin derdi babannem.
Alismasinlar ugrasamam.
Daha da kimseye netten bisi aldim dersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?