- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
Amin canım.. Sağolasın.. İnşallah geçecek atlatacağız hep birlikteAllah korusun siz sağlık çalışanlarını da ne olduk ya valla birden bizim ülkemize de geldi mahfetti
Aynen cnm.. Burada da dualar edşldi. Tebçkbşr salavatlar okundu.. Rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah bşzleri bu virüs musibetindenBurada camilerde Salavat okunuyor.
Allahim bu illeti al bizden ya icim urperdi
bizim burada da alkış bu akşam da vardı :) yarın da olur kesin.Annem öldürdü bzii gülmekten
Tekbir veriliyo yazdım wpdan
Arkamda cami var dua okunuyo drdi
Annem Heykel de oturuyor.
Genelde yaslı ınsanlar o cevrede oturuyor artk
Eski insanlar
Biz de dedi alkıs yaptık balkondan
Bayagı mahalleli alkıs ıslık yapmıslar
Kız dedim o 3 gündü,saglık calısanları icin.
Aa biz alkısladık valla diyo
İyi dedim siz seneye kadr alkıslarsınız bugidisle
Cok tatlılar ya
Sokaga cikma yasagi cikaramiyor iste cunku insanlarin gecimini saglayacak parasi yok devletin.günaydın kızlar
sabah sabah sinirim bozuldu.kredi erteleme için aradım bankayı neymiş aldığın faiz üzerinden 3 ay erteleme yapılıyormuş. yani 3 aylık faiz ekleyecekler. ne yani iyilikmi yapıldı halkmı düşünüldü.televizyonda basbas bağırıyorlar işte bankalar kredi erteledi diye. şerefsizler.Allah zehir zıkkım etsin geçen hakkımızı.biraz sert yazdım ama kusura bakmayın.çok sinirlendim. devlet yine halkın yanında değil. maalesef yine halk başının çaresne baksın açlıktan ölsün umurlarında değil.
Sokaga cikma yasagi cikaramiyor iste cunku insanlarin gecimini saglayacak parasi yok devletin.
Böyle seylerle oyaliyor
Cogu fab. kapatin dahi diyemiyor ucu onlara dokunacak diye.
Yildirma politikasi yapiyorlar kendileri kapatsinlar kucultmeye gitsinler diye.
Banka faizsiz erteler mi ya ucu dev. dokunuyor
Haberlerde kizilayin maskeleri endonezyaya falan dagittiklarini gordum.tabi canım.çünkü sermayedeki paraları yediler kendi hesaplarına sülalesini zengin ettiler kaç kat ötedeki sülalesini de zengin ettiler. devlet sermayesi nedir. halkın böyle günleri içindir. bizde ise insanların başının çaresine baksın. bri tane bile halkı düşünen madde yok ya. bu ülkenin vatandaşı olduğum için bir kez daha üzüldüm.
Haberlerde kizilayin maskeleri endonezyaya falan dagittiklarini gordum.
Yaziklar olsun
Bize 1tl maskeleri 5tl satiyorlar endozenyalara maske dagitiyorlar dersin babalarinin parasiyla almislar.
Kizilayada bukadar insanin hakki gecmistir cb nin o da artik.
Haram zikkim olsun.
Benim karnimda cocugumun bile hakki var catir catir vergi oduyoruz.
Allah onlarin basina versin bu illeti.
Simdi köp. arac gecmiyo diye yazin gör sen kol kadar vergileri.
bu ülkenin vatandaşı olduğum için bir kez daha üzüldüm.
Kız niye ban yedinbizim burada da alkış bu akşam da vardı :) yarın da olur kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?