Kizilayda bu devletin hükumetin bizim yardim kurulusumuz.
Öyle degil mi?Biz olmasak devlet mi olur hukumet mi olur?
Herkes özgur kimisi ateist olur kimisi ülkeyi terk eder kimisi cinsiyet degistirir.
Yani bukadar sert bir yaklasim siz disaridan bir ziyaretciymis gibi okuyup empati yapin derim dedikleriniz icin.
gerçekten uzatmak hiç istemiyorum söylediklerinizi kısmen de anlıyorum ama siz kim olarak defolup gitsin diyorsunuz anladığım kadarıyla forumdan da değil komple ülkeden kovuyosunuz fakat hangi sıfatlaSize Kızılay üzerinden örnek vereyim o halde ;
Kızılay gibi 152 yıllık bir kurumu eleştiremezsiniz. Ona çamur atamazsınız !
Kızılay kurumu faaliyetlerinde bir hata yapmış ise onun yönetimi sorumludur, Kızılay kurumu değil.
Yönetimini, başkanını dilediğiniz gibi eleştirin. Dilerseniz küfür edin, bundan bize ne !
Ülke de devlette aynı şekilde....
Hükümeti eleştirin, ben bu başkanı RTE'yi sevmiyorum diyin, hırsız diyin, boynu altında kalsın diyin.
Ama ülkeye laf söyleyemezsiniz. Bu ülkede yaşamaktan utanamaz, üzülemezsiniz. üzülüyorum dersen defol derim bende ...
Siz yönetim ile kurum arasında ayırım yapamıyorsunuz.
Sıkıntı bu ! Özgürlük konusuna gelince hükümeti beğenmeyip dilediğini yapabilir ama ülkeyi beğenmiyorum derse defolup gidecek.
Umarım anlatabilmişimdir.
Diğer arkadaşınıza gelince ben o hadsizce sakin ol şampiyon, reis gibi cümle kurmadım hitap ederken haddini bilecek.
gerçekten uzatmak hiç istemiyorum söylediklerinizi kısmen de anlıyorum ama siz kim olarak defolup gitsin diyorsunuz anladığım kadarıyla forumdan da değil komple ülkeden kovuyosunuz fakat hangi sıfatla
Kazen
Hımmm siz had bildiricisiniz o zaman. Anladım, otur cezalısın baabında yani. Ama böyle olmaz, biz burada ne çok yaşadığımız olayı, yaşayamadığımız içimizde kalan ukdeleri paylaşıyoruz. Hemen git silerim demek kolay olan. Ama biz burada yazanlar hep zoru seçenleriz. Ekonomi yapan kadınlarız, anneleriz. Hepimiz ipin ucundan tutan, ve asla bırakmayanlarız. Asla birbirimiz için uslubu bozmadık. Bana bulaşma demedik, haddini bildiririz demedik. Bilin istedim.
Bence siz cok gerginsizin.Size Kızılay üzerinden örnek vereyim o halde ;
Kızılay gibi 152 yıllık bir kurumu eleştiremezsiniz. Ona çamur atamazsınız !
Kızılay kurumu faaliyetlerinde bir hata yapmış ise onun yönetimi sorumludur, Kızılay kurumu değil.
Yönetimini, başkanını dilediğiniz gibi eleştirin. Dilerseniz küfür edin, bundan bize ne !
Ülke de devlette aynı şekilde....
Hükümeti eleştirin, ben bu başkanı RTE'yi sevmiyorum diyin, hırsız diyin, boynu altında kalsın diyin.
Ama ülkeye laf söyleyemezsiniz. Bu ülkede yaşamaktan utanamaz, üzülemezsiniz. üzülüyorum dersen defol derim bende ...
Siz yönetim ile kurum arasında ayırım yapamıyorsunuz.
Sıkıntı bu ! Özgürlük konusuna gelince hükümeti beğenmeyip dilediğini yapabilir ama ülkeyi beğenmiyorum derse defolup gidecek.
Umarım anlatabilmişimdir.
Diğer arkadaşınıza gelince ben o hadsizce sakin ol şampiyon, reis gibi cümle kurmadım hitap ederken haddini bilecek.
Bence siz cok gerginsizin.
Kisiyi uyarabilir, banlayabilirsiniz okey.
Ama uslubunuz cok sert!
Umarım sakince okursunuz yazilanlari
Bence siz cok gerginsizin.
Kisiyi uyarabilir, banlayabilirsiniz okey.
Ama uslubunuz cok sert!
Umarım sakince okursunuz yazilanlari
İçim şişti kibarlık yapıyoruz onu da anlamıyor bu ne be koca sitenin yöneticisi erkek görünümlü menopozlu ayten abla al beni de banla da bitsin çilemKısmen anladığınızı farkettim.
sahsima diildi uslupsuzluk kelimesiAçıklamamı mı beğenmediniz ? Tane tane yazdım. Size cevap yazarken nerede üslupsuzluk ? Çok kibar yazdığımı düşünüyorum.
Arkadaşınız hop reis yavaş ol diyecek o zaman üslup algınız neredeydi ? Bir diğeri had bildirici diyecek ...
İçim şişti kibarlık yapıyoruz onu da anlamıyor bu ne be koca sitenin yöneticisi erkek görünümlü menopozlu ayten abla al beni de banla da bitsin çilem
sahsima diildi uslupsuzluk kelimesi
Sert bir giris yaptiniz o yorumaydi
Servislerin elinede fırsat geçmesin.Benim telefonun kart bölümüne kart sıkışmıştı,telefonda kaldı ne çalışıyor ne çıkıyor.garantiye götürdüm yok kartın giriş yerinin tıenağı kırılmıştır o değişecek,orası ana karta bağlı o değişecek ,ee dedim ne kadar?700 küsur fiyat söylediler,telefon zateb 1800-2000 bide telefon 3 gün kalacakmışta falanda filan.Ordan çıktım yakınında sıradan bir telefoncuga girdim,adam topluiğneyle kartı çıkardı,asıl kartı takıp çalıştırdı 10 tlyedirenk79
Canım bana da telefonu eşim yeni yıl hediyesi aldı Xiamio ben çok istedim illa Xiamio olsun diye ama sahip çıkamadım. Suya düşürdüm, tamire götürdük suya düşürdüğüm için garanti kapsamına girmiyor onu bildiğim için, kendim söyledim ama tamiratı için ana kartı değişterecegiz dedi olup olmayacagı belli değil dedi. O riski göze alamadım. Ama o kadar parayıda sokağa attım diyerek çok üzüldüm. Eşim aynısından alalım dedi istemedim.Dikkatli biriyimdir ama olacagı varmış çok üzüldüm. Neyse eşim bana General mobile aldı 700 küsüra tam bana göre, bu sürede de eski telefonum iphone kullandım. Canım üzülme herşeyde birhayır vardır.
Evet katılıyorum..Kazen bey,
insanlar virusdan dolayi cok stressli. Özelikle cocugu olan hem virusdan korkuyor, hemde issiz kalip ilerde gecimlerini nadil sürdürceklerin korkusunu yasiyorlar.
Rica ederim sizden, herkes cok gergin istemiyerek. Özelikle böyle zor zamanlarda insanlarin birbirine ihtiyaci var. Arkadaslari kalici olarak engellemeyin lütfen.
Bu forum hepimize iyi geliyor. Yazili bir sekilde olsa bile arkadasliklar, dayanisma kuruldu burda.
lütfen özellikle böyle zor bi dönemde kaliciyasagi birdaha düsünün.
Aynen bencede kalıcı olmasın lütfenKazen bey,
insanlar virusdan dolayi cok stressli. Özelikle cocugu olan hem virusdan korkuyor, hemde issiz kalip ilerde gecimlerini nadil sürdürceklerin korkusunu yasiyorlar.
Rica ederim sizden, herkes cok gergin istemiyerek. Özelikle böyle zor zamanlarda insanlarin birbirine ihtiyaci var. Arkadaslari kalici olarak engellemeyin lütfen.
Bu forum hepimize iyi geliyor. Yazili bir sekilde olsa bile arkadasliklar, dayanisma kuruldu burda.
lütfen özellikle böyle zor bi dönemde kaliciyasagi birdaha düsünün.
INŞAALLAH canım. Bu arada bu gün ballı irmik helvası yaptım. Çok güzel oldu. Aklıma hemen sen geldin. Dene derim çok güzel oluyor.özel mesajla yazdim bende umarım dikkate alır.
Herkes gergin hepimiz gerginiz.
Surda zaten 3-5 kisiyiz sohbeti keyifli
Yok yere yazik olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?