Küçük Düşün Büyük Olsun!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan utanan, üzüntü duyan varsa bu forumdan defolup gitsin.
Sakin ol reis bu ne celal
Biz anladık arkadasın ne demek isteiğidini
O kız ki,senin benim yapamayacagım seyi yapmıs bi evlada yüreğini acmıs insan.
Azcık ayarlı konusalım!

Hanımlar evde saatler değişti. Çay saati, kahve saati, kısır saati, meyve saati, çerez saati gibi gözümüzü açtığımız gibi yapılması gereken işleri yapmaya başlayıp gün içinde de yapmaya devam ederek. Ara vererek sırasıyla saatlere uyuyoruz. Kızlar yemekten ziyade gün yemeklerini tercih edince böyle ilerliyor günümüz. Dışarı çıkadığım gün sayısı bu gün tam 4 gün oldu. Bilmiyorum ne zaman çıkıcagım, kapandık eve. Eşim de hastane personeli çok korkuyoruz eve her geldiğinde, duşa giriyor hemen Allahım hemen normal hayatımıza diye dua ediyorum. Zor günlerden geçiyoruz, Allahım yer ve yardımcımız olsun.

yedirenk79
Bütün anneler güzeldir ama senin yüregin bir başka güzel arkadaşım. Bunu satırların ile bize bana hissettirdiği için çok teşekkür ederim. Böyle bir platformda da olsa seninle tanışmak çok güzel yine yaz hep yaz. Sağlıkla kal hoşçakal.

Jawlensky @suskunlar hanımlar yenisiniz?
Hayırdır begenmedim tusunuz mu basılı kaldı
Ben kazen beyin başka topikte yazdığı mesaj üzerine geldim ve yazdığı mesajı beğenmedim size mi soracağım? Kişiyi şikayet etmedim muhtemelen aranızdan biri etti üyeyi bilmem burda yazılanı bilmem. ben burayı takip bile etmiyorum. Bulaşma istersen

Temizlik var cnm hadi seni surdan alalım sonra gelirrsin yine.
Ordan burdan toplama kampı değil burası

Ayy bende gizli takılanlardanım bu topiğe ama ben değilim valla aklınıza şüphe gelmesin yedirenk hanımı çokta takdir etmişimdir hep burdan tanıdığım kadarıyla kadını cimere falan şikayet etmişler çok üzüldüm. anlayıp dinlemeden yargısız infaz ve kraldan çok kralcılık umarım cezası bitince yazmaya devam eder.

kim sikayet etmis anlanadim?
adam mi oldurmus sikayet edilsin bos isler

aramizdan biri etmez merak etme sen
topigi takip etmemen de isabet olmus aferin.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan utanan, üzüntü duyan varsa bu forumdan defolup gitsin.
Bir yardim kurulusu hemde köklu benim alamadigim ulasamadigim bulamadigim fiyatini 10 katina cikardiklari maskeyi baska ulkeye bedava dagiyorsa, ben ulkemde 2.sinif vatandasim demektir!
Uslubunuz böyle bir forumun adminine hic yakismiyor.

Yedirenk tam etiket yapamadim kadın aslında kötü bisey demek istememiş oluşan olaylar neticesinde hepimizin sinirleri bozuk küçük çocuklarımız var geleceklerini düşünüyorsun salgını anlatamıyorsun bide senden gelişmemiş ülkeler vakalar azken çıkma yasağı koyuyor bizim ülkede yok insanın kıymeti yok gibişine bir kızma aslında yoksa hepimiz türklügümuzle gurur duyuyoruz bu vatanın evlatlarıyız hepimiz

kim sikayet etmis anlanadim?
adam mi oldurmus sikayet edilsin bos isler
Kazen başka bir topikte cimere şikayet ettiğini yazmış bişey çıkmaz zaten aynen boş işler baby neden ban yedi mesela açıklasa keşke kimseye hakaret etmeden düşüncesini paylaşmıştı sadece

Bir yardim kurulusu hemde köklu benim alamadigim ulasamadigim bulamadigim fiyatini 10 katina cikardiklari maskeyi baska ulkeye bedava dagiyorsa, ben ulkemde 2.sinif vatandasim demektir!
Uslubunuz böyle bir forumun adminine hic yakismiyor.

Haklısınız devlet, hükumet, ülke arasında ki farkı bilmeyenleri muhatap alıp siteden attım.

Bunu yapan ülke veya devlet değildir. Bunu sorumluluğu hükumettedir. Bu nefret söylemini gidip hükumete yapın ülkeye veya devlete değil.

Arasında ki farkı bilmeyen cahiller her zaman bu çirkin üslubumdan nasibini alacaktır.

Kazen başka bir topikte cimere şikayet ettiğini yazmış bişey çıkmaz zaten aynen boş işler baby neden ban yedi mesela açıklasa keşke kimseye hakaret etmeden düşüncesini paylaşmıştı sadece
Kazen aciklasin kiz bisi dememis ki bende anlamadim

ülkemizde böyle bir linç kültürü oluştu maalesef her yerde varlar ve güya hep ülkenin selametini düşünüyorlar. Bunlarla uğraşana kadar kafa yapınızı geliştirin lütfen

Kizilayda bu devletin hükumetin bizim yardim kurulusumuz.
Öyle degil mi?Biz olmasak devlet mi olur hukumet mi olur?

Herkes özgur kimisi ateist olur kimisi ülkeyi terk eder kimisi cinsiyet degistirir.
Yani bukadar sert bir yaklasim siz disaridan bir ziyaretciymis gibi okuyup empati yapin derim dedikleriniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…