- 21 Ağustos 2015
- 32.250
- 97.935
- 798
- 38
Sakin ol reis bu ne celalTürkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan utanan, üzüntü duyan varsa bu forumdan defolup gitsin.
Ben de yeniyim ama ben değilim. Hatta üzüldüm. Bir hukukçu olarak da yorum yapmak isterim ama ban yemekten korkuyorum. Dua grubum var. Hakka girmek istemiyorum.
Ben kazen beyin başka topikte yazdığı mesaj üzerine geldim ve yazdığı mesajı beğenmedim size mi soracağım? Kişiyi şikayet etmedim muhtemelen aranızdan biri etti üyeyi bilmem burda yazılanı bilmem. ben burayı takip bile etmiyorum. Bulaşma istersen
Temizlik var cnm hadi seni surdan alalım sonra gelirrsin yine.Ben kazen beyin başka topikte yazdığı mesaj üzerine geldim ve yazdığı mesajı beğenmedim size mi soracağım? Kişiyi şikayet etmedim muhtemelen aranızdan biri etti üyeyi bilmem burda yazılanı bilmem. ben burayı takip bile etmiyorum. Bulaşma istersen
kim sikayet etmis anlanadim?Ayy bende gizli takılanlardanım bu topiğe ama ben değilim valla aklınıza şüphe gelmesinyedirenk hanımı çokta takdir etmişimdir hep burdan tanıdığım kadarıyla kadını cimere falan şikayet etmişler çok üzüldüm. anlayıp dinlemeden yargısız infaz ve kraldan çok kralcılık umarım cezası bitince yazmaya devam eder.
aramizdan biri etmez merak etme senBen kazen beyin başka topikte yazdığı mesaj üzerine geldim ve yazdığı mesajı beğenmedim size mi soracağım? Kişiyi şikayet etmedim muhtemelen aranızdan biri etti üyeyi bilmem burda yazılanı bilmem. ben burayı takip bile etmiyorum. Bulaşma istersen
Bir yardim kurulusu hemde köklu benim alamadigim ulasamadigim bulamadigim fiyatini 10 katina cikardiklari maskeyi baska ulkeye bedava dagiyorsa, ben ulkemde 2.sinif vatandasim demektir!Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan utanan, üzüntü duyan varsa bu forumdan defolup gitsin.
Kazen başka bir topikte cimere şikayet ettiğini yazmış bişey çıkmaz zaten aynen boş işler baby neden ban yedi mesela açıklasa keşke kimseye hakaret etmeden düşüncesini paylaşmıştı sadecekim sikayet etmis anlanadim?
adam mi oldurmus sikayet edilsin bos isler
Bir yardim kurulusu hemde köklu benim alamadigim ulasamadigim bulamadigim fiyatini 10 katina cikardiklari maskeyi baska ulkeye bedava dagiyorsa, ben ulkemde 2.sinif vatandasim demektir!
Uslubunuz böyle bir forumun adminine hic yakismiyor.
Kazen başka bir topikte cimere şikayet ettiğini yazmış bişey çıkmaz zaten aynen boş işler baby neden ban yedi mesela açıklasa keşke kimseye hakaret etmeden düşüncesini paylaşmıştı sadece
Kizilayda bu devletin hükumetin bizim yardim kurulusumuz.Haklısınız devlet, hükumet, ülke arasında ki farkı bilmeyenleri muhatap alıp siteden attım.
Bunu yapan ülke veya devlet değildir. Bunu sorumluluğu hükumettedir. Bu nefret söylemini gidip hükumete yapın ülkeye veya devlete değil.
Arasında ki farkı bilmeyen cahiller her zaman bu çirkin üslubumdan nasibini alacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?