Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepimiz aksam sutlaca kasik atalim resim atalim.
Akim olsun
sutlaci cok seviyorum en sevmedigim basinda beklemek piserken.
Hemen tasiyo ya
Kasikda biraktim icinde, uzunlasina tencerenin uzerinede koydum biraktigim an tasiyor meret.
Sık sık kontrol etcen karistircan
Bazen sirf bu sebeple eriniyorum

Anam elini versen kolu kapiyolar demek yüzsüzler cnm anlanamamiztan geliyolar belli Allah sabır versin sana

ceyrek 521 diyo nette dusmus ben aldigimdan bu yana
100tl daha cikarsam aliyorum ceyrek ama esimden isteyemedim ya.
Evden cikmiyosun napcan derse ki der yani adam merak eder.
Altin alicam demek istemiyorum zula ya bilmesin.
Bir yolunu bulmak lazim.

Bendede ihlasin libellası var çok güzel emişi fln güzel temizliyor haftada bir onla diğer günler dik süpürge aciyorum

Anam elini versen kolu kapiyolar demek yüzsüzler cnm anlanamamiztan geliyolar belli Allah sabır versin sana
Tabiki anliyo bal gibi anlamamazliga geliyo.
Ben alttan lafi sokim sonra canim cicim derim diye dusunuyor sanirim.
Onlar birbirlerine öyle yapip alisik olduklarindan benide öyle saniyor sanirim

Benim icin bitti yani.
Suan bile amaci eminim kaynanami itelemek.
O gun kaynanam hastaneye goturun dememis bunlar demis gotursun seni diye dedirtmisler.
corona falan var diye kendilerine bulasmasin varsa diye ya da esim alir sonra ona kitleriz diye dusunmus olabilirler.

Alipda goturun niye esimi aratiyosunuz dimi.
Cok sinsi o varya
Kendinden hic bisi anlatmiyo.
Kaynanamla kavga ediyo falan hic birini anlatmiyo ne ailesinden ne evinde sorunlardan falan.
Cok icten pazarlikli.
Sakin gorunup laf sokuyo buldum mu anini.

Teyze bile bana kizim sen dikkat et ona demisti bana kac defa.

Bugün kahvaltıdan sonra bahçeye çimlere indik. Kızım nasıl koşuyor çığlık Çığlığa o kadar mutlu olduki. Bayağı oyalandık tabi yere yatıp yuvarlanmayı çok seviyor engel olmaya çalıştık.
bugün eşime de biraz kızdım. Kardeşim kıza klozet kapağı aldı ya görüntülü aramada teyzeye kızın nasıl tuvalete oturduğunu gösteriyor klozet kapağı aldık diyor. Ya anlamıyorum benim ailemin yaptığını niye teyzesine söylemeye çekiniyor. Doğum gününde de annemin takacağı altını elden verdirmişti. Bu huyuna sinir oluyorum.Teyze demiş gelin bize. Ben şu an onda kahve içmem fincanları deterjanla yıkamıyor. Sudan geçirip koyuyor. Hep iğrendim o hıyundan zaten.Eşim sen gel deyince de gelip al beni diyormuş. Metrobüsle geliyordu önceden. Eşim de diyor benzin hesabını bile yapmam lazım bu şartlarda oraya git gel bayağı yakar. Ne düşüncesiz ya.

İğrenç ya nasıl deterjanla yıkamaz.Canım uyardın mı hiç deseydin teyze detarjansız olmaz diye

Ben yarın atarım kuzum. Sütüm buzlukta erimez şimdi. Afiyet olsun size

Ben yarın atarım kuzum. Sütüm buzlukta erimez şimdi. Afiyet olsun size
bu hafta bir de sütlaç yapayım iyi fikir

ceyrek 521 diyo nette dusmus ben aldigimdan bu yana
100tl daha cikarsam aliyorum ceyrek ama esimden isteyemedim ya.
Evden cikmiyosun napcan derse ki der yani adam merak eder.
Altin alicam demek istemiyorum zula ya bilmesin.
Bir yolunu bulmak lazim.
Sorma bir birikim yapamıyoruz. Artık kendi gidiyor markete. Zaten eskiye göre kıstık harcamayı. Eşim de ne bulsa yiyor nerde o eski hali yok onu yemem bunu yemem . Çok sıkıcıymış birikimsiz hayat.

İğrenç ya nasıl deterjanla yıkamaz.Canım uyardın mı hiç deseydin teyze detarjansız olmaz diye
Uyardım kaç defa yağlı değil diyor. Hatta benim evde yıkayıp koyarken dedim makinaya koy öyle koydurttum. Ya da diyelim kendi kahve içti ve öyle yıkayıp koyduysa aldım onu makinaya koydum. Bir de sürekli cam siler. Hijyen farklı şey bence.

Gelsin kilolar bende böyleyim malesef 7

Selam kızlar sil süpür yaptim banyo temizledim bugun bi yorgunluk var bahar yorgunluğu sanırım okuyorum yazamadim bide malum eşim evde iş bitmiyi cayi kahvesi bitmiyor bugun et döner pilav patates yedik sabah ekmek pizzasi yaptim eltimlerle video görüşme yaptık özlesmisiz ölü sayısı artmış rabbim kurtarsın insallah ramazanda bitmiş olsun cay içip cnn izliyiruz

Benim ektim ve kayınvalidem de çok titiz gecinirler beni begenmezlerdi, ilk evlendigimde gerçekten bişey bilmiyordum o ayrı ama kime ne tabiki. Baktım mutfak tezgahını sildikleri bezle hop yere bişey döküldü onu sildiyeri siler mutfak lavabosunda bezi yikar, iğrenç ama sorsan çok tutizler

Dudak değiyor sonuçta

Eltimler kizi falan hep diyorlar iste yenge senin evin temiz hep toplu vs.
Allah affetsin onlarda pasaklı.
Eltimin oglanlarin odasi dolap icleri elbiseler asiliyo dolap kapaklarindan ranzalardan asagi.
Kirli temiz ic ice.
Mutfakda yerde kirintilar falan.
Ben böyle gordugum evlerde su bile icemiyorum.
Ben alirim diyorum kalkip bardagimi yikiyorum önce kimse gormeden
Bir de bi ev boyle havasizsa kotu kokuyosa bisi yiyip icemem..

Valla sabunun suyun temizleyemice hic bisi yok.
Bi su yapip silelim supurelim eriniyo millet.

Benim oglanda esimde alisiklar uzerlerinden cikan kirli sepetine gider.
Birakmazlar oda da.
Hatta esim daha dün giydim der misal pijamasi falan icin sigara iciyo napim illa siniyo sık yikiyorum.
Kotu kokuya tahammulum yok..
Gidin dus alin yikanin falan surekli soylenirim.
Oglan dus almadigi zaman bile ic camasirina kadar cikaririm ortaya hazirlarim degis ustunu diye tembih ederim.
Bu sabah yatagina koydum mesela dedim hepsi kirliye degis ustunu.

Ben titiz degilim takintiliyim.
Kıl tüy kirinti toz gormicem beni rahatsiz ediyor.
Misal camlari silemedim ama pimapenlerini hep sildim c.suyuyla.
Cunku toz oluyor.

İhlamur faslindayiz.
sütlac yeriz sonra meyvelerim erbaslari.
Ben yemek faslini erken kapatiyorum ama sutlaci her turlu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…