Hepimiz aksam sutlaca kasik atalim resim atalim.Ben fırında sütlaç yapıyorum ardanın tarifinden yapıyorum hep güzel oluyor ölçüleri. Dün de benim eşim sütlaç canım istedi dedi. Belki yarın yaparım buzlukta sütüm vardı. Canım çekti şimdi :)
Anam elini versen kolu kapiyolar demek yüzsüzler cnm anlanamamiztan geliyolar belli Allah sabır versin sanaCanim bunlarin huyu böyle hic degismemisler.
Laf da soksalar hic laf sokmamis gibi davraniyorlar.
Hic bisi yokmus gibi
Alinma falanda yok.
Sen alinsan belli etsende aanlamamzliga vuruyorlar.
Ben telf. dahi sildim.
Durum vs goremiyor kizi goruyor misal anlamistir yani kiziyla gorusuyo sık sık.
Mevzu olmustur.
Suan kapiyi kapaticam diye ellerini araya koyuyorlar kapanmasin diye.
Bi de koca kadin opucuk emojisi falan atmis
Ne diyim ben daha bunlara.
Video atmis gecende de komik coronayla ilgili cvp dahi yazmadim.
Bunlar nasil tipler bende cozemedim gitti
Bendede ihlasin libellası var çok güzel emişi fln güzel temizliyor haftada bir onla diğer günler dik süpürge aciyorumihlasın robotunu tek gecerim onunla supurunce 2 gun supurme ev mis.
Halidan yumak seklinde topluyo kili tuyu halinin tozunu.
Ama suan bana okadar agir geliyor ki ayda 1 acsam kâr sayiyorum tasiyamiyorum cok agir.
Tartcam bigun kac kilo
Dogum yapinca onunla supurcem ama genelde.
pesinede vileda mis.
Tabiki anliyo bal gibi anlamamazliga geliyo.Anam elini versen kolu kapiyolar demek yüzsüzler cnm anlanamamiztan geliyolar belli Allah sabır versin sana
İğrenç ya nasıl deterjanla yıkamaz.Canım uyardın mı hiç deseydin teyze detarjansız olmaz diyeBugün kahvaltıdan sonra bahçeye çimlere indik. Kızım nasıl koşuyor çığlık Çığlığa o kadar mutlu olduki. Bayağı oyalandık tabi yere yatıp yuvarlanmayı çok seviyor engel olmaya çalıştık.
bugün eşime de biraz kızdım. Kardeşim kıza klozet kapağı aldı ya görüntülü aramada teyzeye kızın nasıl tuvalete oturduğunu gösteriyor klozet kapağı aldık diyor. Ya anlamıyorum benim ailemin yaptığını niye teyzesine söylemeye çekiniyor. Doğum gününde de annemin takacağı altını elden verdirmişti. Bu huyuna sinir oluyorum.Teyze demiş gelin bize. Ben şu an onda kahve içmem fincanları deterjanla yıkamıyor. Sudan geçirip koyuyor. Hep iğrendim o hıyundan zaten.Eşim sen gel deyince de gelip al beni diyormuş. Metrobüsle geliyordu önceden. Eşim de diyor benzin hesabını bile yapmam lazım bu şartlarda oraya git gel bayağı yakar. Ne düşüncesiz ya.
Ben yarın atarım kuzum. Sütüm buzlukta erimez şimdi. Afiyet olsun sizeHepimiz aksam sutlaca kasik atalim resim atalim.
Akim olsun
sutlaci cok seviyorum en sevmedigim basinda beklemek piserken.
Hemen tasiyo ya
Kasikda biraktim icinde, uzunlasina tencerenin uzerinede koydum biraktigim an tasiyor meret.
Sık sık kontrol etcen karistircan
Bazen sirf bu sebeple eriniyorum
Ben yarın atarım kuzum. Sütüm buzlukta erimez şimdi. Afiyet olsun size
bu hafta bir de sütlaç yapayım iyi fikirHepimiz aksam sutlaca kasik atalim resim atalim.
Akim olsun
sutlaci cok seviyorum en sevmedigim basinda beklemek piserken.
Hemen tasiyo ya
Kasikda biraktim icinde, uzunlasina tencerenin uzerinede koydum biraktigim an tasiyor meret.
Sık sık kontrol etcen karistircan
Bazen sirf bu sebeple eriniyorum
Sorma bir birikim yapamıyoruz. Artık kendi gidiyor markete. Zaten eskiye göre kıstık harcamayı. Eşim de ne bulsa yiyor nerde o eski hali yok onu yemem bunu yemem . Çok sıkıcıymış birikimsiz hayat.ceyrek 521 diyo nette dusmus ben aldigimdan bu yana
100tl daha cikarsam aliyorum ceyrek ama esimden isteyemedim ya.
Evden cikmiyosun napcan derse ki der yani adam merak eder.
Altin alicam demek istemiyorum zula ya bilmesin.
Bir yolunu bulmak lazim.
Uyardım kaç defa yağlı değil diyor. Hatta benim evde yıkayıp koyarken dedim makinaya koy öyle koydurttum. Ya da diyelim kendi kahve içti ve öyle yıkayıp koyduysa aldım onu makinaya koydum. Bir de sürekli cam siler. Hijyen farklı şey bence.İğrenç ya nasıl deterjanla yıkamaz.Canım uyardın mı hiç deseydin teyze detarjansız olmaz diye
Gelsin kilolar bende böyleyim malesefSelamlar
Ben de köfte yaptım dolapta dinleniyor
Çorba makarna da var köfte kızartacağım
Portakallı ,cevizli ,krem şantili ,çikolata parçacıklı kek yaptım pişiyorEvde durdukça insan birşeyler yapıyor inşallah çok kilo almam
Yarın da yapacak birşeyler bulurum
Valla evdeyken diyet yok Hareket yok gelsin kilolar Az yemeye çalışıyorum ama kilo almak kaçınılmaz.bu hafta bir de sütlaç yapayım iyi fikir ☺
Benim ektim ve kayınvalidem de çok titiz gecinirler beni begenmezlerdi, ilk evlendigimde gerçekten bişey bilmiyordum o ayrı ama kime ne tabiki. Baktım mutfak tezgahını sildikleri bezle hop yere bişey döküldü onu sildiUyardım kaç defa yağlı değil diyor. Hatta benim evde yıkayıp koyarken dedim makinaya koy öyle koydurttum. Ya da diyelim kendi kahve içti ve öyle yıkayıp koyduysa aldım onu makinaya koydum. Bir de sürekli cam siler. Hijyen farklı şey bence.
Dudak değiyor sonuçtaUyardım kaç defa yağlı değil diyor. Hatta benim evde yıkayıp koyarken dedim makinaya koy öyle koydurttum. Ya da diyelim kendi kahve içti ve öyle yıkayıp koyduysa aldım onu makinaya koydum. Bir de sürekli cam siler. Hijyen farklı şey bence.
Eltimler kizi falan hep diyorlar iste yenge senin evin temiz hep toplu vs.Benim ektim ve kayınvalidem de çok titiz gecinirler beni begenmezlerdi, ilk evlendigimde gerçekten bişey bilmiyordum o ayrı ama kime ne tabiki. Baktım mutfak tezgahını sildikleri bezle hop yere bişey döküldü onu sildiyeri siler mutfak lavabosunda bezi yikar, iğrenç ama sorsan çok tutizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?