- 27 Şubat 2013
- 14.952
- 42.702
- 798
Aynısı işte. Beni beğenmezlerdi. Kendileri aynı şeyi yapıyorlardı. Hala da yapıyor. Onyer silmeyi.temixlik yapmakla hijyen başka şey bence. Bu virüs olayıyla insanlar biraz hijyeni öğrendi sankiBenim ektim ve kayınvalidem de çok titiz gecinirler beni begenmezlerdi, ilk evlendigimde gerçekten bişey bilmiyordum o ayrı ama kime ne tabiki. Baktım mutfak tezgahını sildikleri bezle hop yere bişey döküldü onu sildiyeri siler mutfak lavabosunda bezi yikar, iğrenç ama sorsan çok tutizler
Bizim teyze topludur hergün ev siler. Ama toplu derken mesela dışarıda giydiğim kıyafeti ben asla temiz kıyafetletin yanına koymam. O koyar. Hiç yapmasm 15 dk lık progranda yıkarım. Ayakkabıyla eve girmem basıldıysa silerim. Dışarda yere konulan poşet kargodan gelen kutu vs poşetleri terS çeviririm Kutuyu ve koyduğum yerleri silerim. Dışarda elim asansöre deyince eve geldiğim anda elimi yıkarım. Yatağımın üzerine dışarı kıyafetini çıkarıp koymam. Eşim şimdi koymuyor da eskiden koyduğu oluyordy anında yıkıyordumEltimler kizi falan hep diyorlar iste yenge senin evin temiz hep toplu vs.
Allah affetsin onlarda pasaklı.
Eltimin oglanlarin odasi dolap icleri elbiseler asiliyo dolap kapaklarindan ranzalardan asagi.
Kirli temiz ic ice.
Mutfakda yerde kirintilar falan.
Ben böyle gordugum evlerde su bile icemiyorum.
Ben alirim diyorum kalkip bardagimi yikiyorum önce kimse gormeden
Bir de bi ev boyle havasizsa kotu kokuyosa bisi yiyip icemem..
Valla sabunun suyun temizleyemice hic bisi yok.
Bi su yapip silelim supurelim eriniyo millet.
Ben sırf o dışarı kıyafeti için dilsiz uşak almıştım. En szından dolaba girmiyor dışarı kıyafetİ. Bir de eşim pantolonu assın diye askı koydum kapı arkasına Yoksa yatağın üstüne atıveriyordu evlendiğimizde. Yoksa hiç sevmem kapı arkasında kıyafet ama mecbur. Dikkat etmiyordu benim kadarBenim oglanda esimde alisiklar uzerlerinden cikan kirli sepetine gider.
Birakmazlar oda da.
Hatta esim daha dün giydim der misal pijamasi falan icin sigara iciyo napim illa siniyo sık yikiyorum.
Kotu kokuya tahammulum yok..
Gidin dus alin yikanin falan surekli soylenirim.
Oglan dus almadigi zaman bile ic camasirina kadar cikaririm ortaya hazirlarim degis ustunu diye tembih ederim.
Bu sabah yatagina koydum mesela dedim hepsi kirliye degis ustunu.
Ben titiz degilim takintiliyim.
Kıl tüy kirinti toz gormicem beni rahatsiz ediyor.
Misal camlari silemedim ama pimapenlerini hep sildim c.suyuyla.
Cunku toz oluyor.
İhlamur faslindayiz.
sütlac yeriz sonra meyvelerim erbaslari.
Ben yemek faslini erken kapatiyorum ama sutlaci her turlu yerim
pant. portmantoya asiyor ceketini kravatini falan.Ben sırf o dışarı kıyafeti için dilsiz uşak almıştım. En szından dolaba girmiyor dışarı kıyafetİ. Bir de eşim pantolonu assın diye askı koydum kapı arkasına Yoksa yatağın üstüne atıveriyordu evlendiğimizde. Yoksa hiç sevmem kapı arkasında kıyafet ama mecbur. Dikkat etmiyordu benim kadar
Benim oglumda daginikti.Günaydın herkese
Ya temizlik yapmak tamam ama işte evde yaşayanların dağınık olmaması lazım ki yapılan işin kıymeti olsun. Ben daha eşime ancak kirli sepetinin yerini öğrettim ama hala üstüne koyuyor, kapağını açıp içine atamadı bir türlü. Kızım aşırı aşırı daginikti onun da odasını toplamayarak çözüm buldum. Baktı ki aradığını bulamıyor hiç karismadim mecbur şimdi topluyor, ben sadece temizliyorum. Ama dolap içleri falan bende tabi o kadar değil
Kesinlikle üslup çok önemli aynı fikirdeyim. Ben de soylenmiyorum yani umarimBenim oglumda daginikti.
Yani kabul ediyorum ben alistirdim hep arkasini toplaya toplaya.
Ama su evde oldugundan beri yatagini kapatiyor.
Bayada duzgun kapatiyor pelus battaniyesi var onu seriyor duzeltiyor.
Nevresimini yastigini carsafini artik kendi geciriyor.
Kiyafetine kadar hazirlardim corabi falan.
Corap secemiyodu ya hangisini giycem diye.
Simdi ic camasirini falan degis diye diye o zamanlar sadece hazirliyorum ortaliga birakiyorum tamamen degisin diye.
Normalde sakin bir cocuktur laf dinler.
Ama bu ara sanirim hamileligim sebebiyle falanda yoruluyorum goruyor aciyo galiba halime
Cunku her gun siliyorum odasini anne yorulmuyormusun diyor.
toz alma isinide ögrenseydi odasini hallederdi artik
Mak eline veriyorum diyorum calisma masanin altini falan supur.
Gecen babasi itti bazasini dedi sen git ben hallederim kendi cekti yardim etti bana.
Birazda kizarak degilde guzellikle soylemek önemli.
Hani ben hizmetcinizmiyim biktim falan böyle soyleyince ters tepiyo.
Rica ediyorum
Tesekkur ediyorum ozaman kiramiyor.
O da bisi istediginde ben verince hep tesekkurler der mesela alisti.
Soylendigimde oluyordu 2sinede.Kesinlikle üslup çok önemli aynı fikirdeyim. Ben de soylenmiyorum yani umarim
Truff u nasıl yapıyorsun cnmBugun turk kahvesi icicem aylar sonra cidden burnuma koktu ya.
Hafta sonu esim icirmedi
icimde kalmasin.
krema yok evde olsaydi truff yapcaktim buzlukda kalan kekler birikti kahveyle giderdi olsaydi.
Cikinca unutuyorum alayim bari.
Canim ben genelde kekleri buzlukda biriktiriyorum (hazir pasta tabani falanda alip yapabilirsin ya da kek yapip)Truff u nasıl yapıyorsun cnm
Hoşgeldin canım özlrndiniz insallah baby de gelir kısa zamamdaGeldim kızlar sizi okuyupta yazamamak, evden dışarıya çıkamamakla aynı sizi özledim. Hepiniz iyisiniz okuyorum sizleri. Baby de gelse şimdi. Ayyyyy yazmak istediğim çok şey var kendime gelince döktürürüm.
Canım geçen senden tarif aldığımda eşim markete gitmişti krema al dedim. Bakmış krema 8 tl yi geçik şoktan alıyordum ben daha ucuz diye orada da kalmamış. Almadan gelmiş. Ben de Krema yerine süt kattım gayet güzel oldu aklında bulunsun canım. Tarçın fikrine de bayıldım lezzet kattıBugun turk kahvesi icicem aylar sonra cidden burnuma koktu ya.
Hafta sonu esim icirmedi
icimde kalmasin.
krema yok evde olsaydi truff yapcaktim buzlukda kalan kekler birikti kahveyle giderdi olsaydi.
Cikinca unutuyorum alayim bari.
Devam etmeyebilir ben bazen sakin kalamıyorum. Dün gece bayağı sinirlendim. Bu ara eşim evde tabi üç beş desteği olsa da daha ben şu an kızın tuvalet olayı ile ilgileniyorum illa zaman alıyor onu iyi gözlemlemem gerekiyor.Yalnız olduğumuz gibi olmuyor. Sabah daha mutfağı topluyorum bir kahveni alırım diyor. Kendi bilgisayarın başında iş değil öyle bişeyler izliyor. ÇamaşıR çok çıkıyor. Ne yiyeceğiz diyor. Dün o yaptı Allahtan yemeği.makina daha çok bulaşık doluyor. Mutfak daha çok dağılıyor. Eskiden yemeği işyerinde yerdi. Yani tabiki yüküm daha çok arttı.Soylendigimde oluyordu 2sinede.
Ama baktim ters tepiyo artik sabır diyorum Dusuk volumle ajitasyon yapiyorum.
Kız olunca sakinligim devam eder mi bak simdi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?