- 27 Şubat 2013
- 14.952
- 42.702
- 798
Hangi şarkıyı düşündün canım. Ben kızım ilk geldiğinde ferhat göçerin “sen elimden tut” şarkısını dinleyip dinleyip ağlamıştım bana sözleri çok anlamlı gelmişti. Onu beklerken de mustafa ceceli nin canparçam şarkısını çok anlamlı buluyordum.Kuzenim dogum yapti 2 ay once.
Allahim hergun ve gunde sanirim 5-6defa bebegini paylasip duruyor hikayelerini sessize aldim gormim diye.
Yahu saat basida cocuk paylasilir mi ya.
Tamam cocugun var anladik.
Dogurdun var tamambiliyoruz senin evet senin o ,o senin tamam diyesim var.
Ben paylasmayi dusunmuyorum uzun bir sure.
emojilileri zaten hic sevmem.
Ama bir sarki var ona slayt yapicam 40ı falan cikinca.
Onu direk paylasirim zaten kalabalik bir insta hesabim yok hepsi es dost arkadas.
Ama hamile oldugumu bilmeyenler var baya supriz olcak tepkileri merak ediyorum
Benden umudu kesen tayfa var bu daha dogurmaz diye yani.
Slaytada resim ayarlamam lazim.
Yine baby cok resmi olmicak detaylar, objeler falan olur cogu.
Sarki cok tatlis o sebeple istiyorum onuda.
1dk falan olur o da
Canımm hosgeldinGeldim kızlar sizi okuyupta yazamamak, evden dışarıya çıkamamakla aynı sizi özledim. Hepiniz iyisiniz okuyorum sizleri. Baby de gelse şimdi. Ayyyyy yazmak istediğim çok şey var kendime gelince döktürürüm.
afiyet olsun canim bimden aliyorum bende marka olanlar cok pahaliCanım geçen senden tarif aldığımda eşim markete gitmişti krema al dedim. Bakmış krema 8 tl yi geçik şoktan alıyordum ben daha ucuz diye orada da kalmamış. Almadan gelmiş. Ben de Krema yerine süt kattım gayet güzel oldu aklında bulunsun canım. Tarçın fikrine de bayıldım lezzet kattı
Yaaaaaa hoşgeldin ben de az önce yeniden kazen e mesaj göndermiştim sen ve baby engeli ile ilgili. Çok sevindimGeldim kızlar sizi okuyupta yazamamak, evden dışarıya çıkamamakla aynı sizi özledim. Hepiniz iyisiniz okuyorum sizleri. Baby de gelse şimdi. Ayyyyy yazmak istediğim çok şey var kendime gelince döktürürüm.
Kizim sarkisi cok guzel hatta Berkay soylemis gecen esime atmistim whatsapdan.Hangi şarkıyı düşündün canım. Ben kızım ilk geldiğinde ferhat göçerin “sen elimden tut” şarkısını dinleyip dinleyip ağlamıştım bana sözleri çok anlamlı gelmişti. Onu beklerken de mustafa ceceli nin canparçam şarkısını çok anlamlı buluyordum.
Bende tabiki yetisemicem.Devam etmeyebilir ben bazen sakin kalamıyorum. Dün gece bayağı sinirlendim. Bu ara eşim evde tabi üç beş desteği olsa da daha ben şu an kızın tuvalet olayı ile ilgileniyorum illa zaman alıyor onu iyi gözlemlemem gerekiyor.Yalnız olduğumuz gibi olmuyor. Sabah daha mutfağı topluyorum bir kahveni alırım diyor. Kendi bilgisayarın başında iş değil öyle bişeyler izliyor. ÇamaşıR çok çıkıyor. Ne yiyeceğiz diyor. Dün o yaptı Allahtan yemeği.makina daha çok bulaşık doluyor. Mutfak daha çok dağılıyor. Eskiden yemeği işyerinde yerdi. Yani tabiki yüküm daha çok arttı.
neyse kız zaten. Sürekli beni istiyor. Dün gecede saat 1 oldu uyku yok. Tuvalete götürdüm orada tuvalet yıkadığım fırçayı istiyor anlatıyorum yok anlamıyot illa istiyor almaya çslışoyor en sonunda sabrım taştı bağırdım. Ağladı ağladı uyudu. Tabi ağlaması fırçayı vermedim diye. Sabah da konuştuk gayet sakin anlattı akşam neden vermediğime dair anlattığım şeyleri.
Mama yemek olayını yapıyor eşim çok şükür. Oynatmaktan çok çabuk sıkılıyor bu dönemde de en önemlisi oynatmak bence. Çünkü çocuk da sıkılıyor.Bende tabiki yetisemicem.
Ama esime sey konusunda guveniyorum misal ek gidaya gecelim mamasini yedirir, oynar, oynatir, oyalar.
Seviyor cocuklarla oynamayi.
Tepesinden inmese saatlerce in demez.
Allahdan sabirli o.
aksam bana zaman kalır o geldiginde.
Ona paslarim
Hoşgeldin canım özlrndiniz insallah baby de gelir kısa zamamda
Çok teşekkür ederim. Mesajlarınız da Baby de benide Kazen den istemeniz, çok çok ince bir davranış. Sağolun kızlar.Yaaaaaa hoşgeldin ben de az önce yeniden kazen e mesaj göndermiştim sen ve baby engeli ile ilgili. Çok sevindimdarısı baby nin başına
Kalan keklerden yapmak da iyi fikir sağol cnmCanim ben genelde kekleri buzlukda biriktiriyorum (hazir pasta tabani falanda alip yapabilirsin ya da kek yapip)
ufaliyorum elimle.
Icine tarcin katiyorum(ceviz, portakal kabugu falan ne istiyorsan katabilirsin)
1 kutu kremayı tavaya bosaltiyorum.
Icine 1 tablet cikolatayi atip ocakda etiriyorum.
Bu cikolatayi keke ekliyorum yoguruyorum.
Sonra yuvarlak yapip buzlukda 15-20dk donduruyorum.
Yine 1 tablet bitter cikolatayi benmari usulu eritiyorum.
Bu donan kek toplarini tek tek cikolataya batirip yagli kagida dizip sogutup katilasmasini bekliyorum.
Sonra buzluga kaldiriyorum.
yemeden 15-20 dk once buzlukdan cikar kahvenin yanina mutis oluyor
Çok teşekkür ederim. Mesajlarınız da Baby de benide Kazen den istemeniz, çok çok ince bir davranış. Sağolun kızlar.
Her an hastamıyım demekten bir hal olduk ya inşallah kapmamışsındur canımEvin altında market var kasiyer kızın dedesi koronadan ölmüş.80 kişi karantinadaymış Cuma günü o markete gitmiştim
Dün de kardeşimi yollamıştımumarım kapmamışızdır
Ay Allah korusun insanın o kadar yakınında çıkması çok korkutucu inşallah bişey olmazEvin altında market var kasiyer kızın dedesi koronadan ölmüş.80 kişi karantinadaymış Cuma günü o markete gitmiştim
Dün de kardeşimi yollamıştımumarım kapmamışızdır
Sağol cnm inşHer an hastamıyım demekten bir hal olduk ya inşallah kapmamışsındur canım
İnşallah teşekkürlerAy Allah korusun insanın o kadar yakınında çıkması çok korkutucu inşallah bişey olmaz
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hoşgeldiniz ☺
Geldimmmm sükürGeldim kızlar sizi okuyupta yazamamak, evden dışarıya çıkamamakla aynı sizi özledim. Hepiniz iyisiniz okuyorum sizleri. Baby de gelse şimdi. Ayyyyy yazmak istediğim çok şey var kendime gelince döktürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?