- 27 Şubat 2013
- 14.952
- 42.702
- 798
Asla bizler gibi olamaz sevgileri ve çocuğumuz asla bizi sevdiği gibi sevemez onları rabbim hiçbir çocuğu anne babasız bırakmasın.Ben almanyadayim. 70bin civari hasta var su an. Bunlarda sadece bilinen.
Bazen bende cok stress yapiyorum bu konuyu, bazende diyorum ne olcaksa olsun. Git geller yasiyor insan.
Benimde bir cocugum var. Ailelerimiz olsa bile, bizim gibi kimse sevemez onu.
Tek dilegim onun saglikli olmasi, bizimle büyümesi.
Virus gecince bir cafede günesde oturup kahve icmek istiyorum. :)
Hayat cok sakin. Cogu kisi ya evden calisiyor yada ama malesef hic calismiyor.Asla bizler gibi olamaz sevgileri ve çocuğumuz asla bizi sevdiği gibi sevemez onları rabbim hiçbir çocuğu anne babasız bırakmasın.
Almanya ortamı nasıl şuan iş ekonomi vs.
inşallAh o gün en yakın zamanda gelir de kahve resmini paylaşırsın
Benim baktigim 99tl dusmus caanimTermoslar ne kadar canım?
Aslında herşey aynı tek farklı olan destek olayı.Hayat cok sakin. Cogu kisi ya evden calisiyor yada ama malesef hic calismiyor.
Devlet insanlara full destek, ama bu yardimlari sonsuzsa denk edemiyecekler tabiki. Ekonomi cok kötü.
Bir cok isyeri simdiden darda ve bir cogu gelecek haftalarda iflaz eder.
Herkes hem saligi icin hemde gelecegi icin cok kaygili.
Bizim biraz birikimiz var ama, bu virusdan sonra cok ciddi bir birikim yapmamizin gerektigini anladim. Bizi bir kac ay idare edecek bir birikim sart. Kizimin gelecegini garantiye almak icin birikimler, sigortalar sart.
Dünya bence artik cok farkli olacak
Kızı uyıturken uyuyakalıyorum. Sonra uyanıyorum. Tekrar uykum gelmesi zaman alıyor. Senindemi öyle yoksaBu ara sende benim gibi gecekususunCogu gece fark etdim bunu
Sen ne yapacaksin virusdan sonra?
Termosun çok faydası oluyor. Bem yaz günü çok kullanıyorum. Bahçede kahvaltı ikinci çayı ve havuza inince çok işime yaramıştı. Hatta keşke bir tane daha alsaydık demiştik. Mesela birine sıcak birine soğuk içecek koymak için. Al bence ama fiyatlardan haberim yok.Benim baktigim 99tl dusmus caanim
1.5lt
Bize yeterdi
Hani yazin sahile falan iniyoruz yanimiza alirdik diyordum.
esim al diyor ama bilemedim
Çocuklarıma doya doya sarılmayı çok özledim .önlem olsun diye uzak duruyorum disimi sıkmaktan dişler mahvoldu. Bir bitse keşkeValla bu virüsle yaza ne olacak zaten havuz işi bitti maddi çöküklükler kesin olacak. Bu hastalığı belki çoğu kişi önceden yaşadı ama test kiti yoktu enfeksiyon denildi geçildi. Ve bir çoğumuzda hafifte olsa atlatacağızdır. Değişik bir yaşam şekli başlayacak belki. Ama çok etkiler bırakacak. İnşallah bunda da bir hayır vaedır diyelim. Belki de insanların aşırı harcama bağımlılığını yok eder. Bilmiyorum olumlu tarafına bakmaya çalışıyorum. Yoksa psikolojik ve kalp krizi de geçirebiliriz bu stresle yoktan hasta oluruz. En çok özlediğiniz şeyler neler kızlar. Bu olay bitince yapmayı istediğiniz özlem duydugunuz ne :)
Kucukde alicam kız icin.Termosun çok faydası oluyor. Bem yaz günü çok kullanıyorum. Bahçede kahvaltı ikinci çayı ve havuza inince çok işime yaramıştı. Hatta keşke bir tane daha alsaydık demiştik. Mesela birine sıcak birine soğuk içecek koymak için. Al bence ama fiyatlardan haberim yok.
Allah bereket versin.Evet birikim her zaman aklımda, elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. İnsan kendini çok iyi tanır kendimden biliyorum. Müsrifliği asla sevmem ama arada az da olsa ekmek ve yemeğimi çöpe atıyorum. Yılda birkez bile olsa çok üzer bu ziyanlık beni. Eşim tasarruflumu, müsrif mi diyecek olursak. Tek zaafı arabası ona göre arabaya aksesuar ve bir tık ses gelse arabadan hemen servise götürür tamirci ne derse harfiyen yapar. Bana bu harcamaları her zaman fazla gelir. Yapılması gereken harcamalar zaten yapılıyor ekstralar olunca çok kızıyorum. Kendime gelince çok fazla kıyafet almıyorum gibi geliyor ama alıyorum. Şimdi de başladım bir tayt alıyorsam şimdi aynı tayttan iki tane alıyorum. Herşeyi iki iki almaya başladım. Ama artık yapmayacagım, ihtiyacım yoksa asla para vermek istemiyorum. Her ay kenara para atmaya çalışıyorum ama az ama çok mutlaka biraz birikince altın ya da döviz alıyorum. Zulamı artık eşime söylemiyorum. Yıllar önce sigarayı bıraktığım dönemde 56 tane küçük altın biriktirmiştim arabayı değiştirdi altınlarla. Yine biriktirdim 7 tane bilezik, ata altın ve küçük altın vardı onları bozup kredi çekip oturduğumuz evi aldık. Yani hep biriktirdiklerim gitti. Bu yıl arabamızı değiştirdiğimizde asla göstermedim birikimimi kredi çektik. Bundan sonra daha fazla para ayırmak istiyorum Allah sağlık verirse hanımlar.
Allah hepimize ödeme kolaylıkları versin. Bizde de bir konut kredisi ve birde ihtiyaç kredisi var. 2 adet kredi kartı var, faturalar düzenli ödemeler diyerek liste uzayıp gidiyor. İnşallah hepimiz bundan sonra çok güzel birikimler yaparız.slm kızlar ben geldim telefonu abimden aldımesım para yok ev kredısını nasıl oduycem ben onu dusunuyorum fılan dedı dedım bırıktıreydın dedım paramı koyuyosun dıyo koyabılır aslında sananda benı savurgan sancak abımde boşta bıtane varmıs verdı çok sukur
sizleri cok ozledım kızlar evde bunaldm ıns bıter esım evden calısıyo giremiyorum sureklıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?