Bende sabah uyaninca cay demlenene kadar berjere bi kuruluyorum.Günaydın herkese ben de kimse uyanmadan kalktım evde sakince oturuyorum, evdekiler kalkınca oturmak zor. Ben iyiyim aslında evi severim zaten sıkılmaya da vakit kalmıyor. Markete vs gidiyorum mecburen, kayinvalidemin alışverişini de ben yapıyorum. Ama şu durum bı bitsin çocuklarımı sabahtan akşama gezdiricem, park kahvaltı vs tee akşama kadar eve sokmicam çok sikildilar. Hele oğlum sürekli soruyo parka ne zaman gidicez diye
Valla ayaklarımı uzattım İsmail Küçükkaya yi izliyorumBende sabah uyaninca cay demlenene kadar berjere bi kuruluyorum.
Sonra cayimi alip esimle bir posta keyif yapiyoruz.
Önceden oturmazdim kalk ytakdan kostur hemen.
Bi kendime gelim bi keyif ypim once diyorum artik.
Yapalim canimtr_lelli
Birikim gerçekten canmış. Bu günler hele bir geçsin. Hep birlikte topikçe yapalım. Ben varım.
Bende onu izliyorum uzandimValla ayaklarımı uzattım İsmail Küçükkaya yi izliyorum
Kız bu birine benziyoGÜnaydınnlar
Sabah 7den beri ayaktayım
Asla uyumuyor bebe geri
2 mak.camasır yıkadım astım
Kıza corba yaptım
Kahvaltı ettim
Aksma yemegim var
Tatlı yapabiliriim sadece
Valla modum suEki Görüntüle 2612219 alyaya uyusana evladım diye bakıyorm böyle koltuktan artk
Buarada bu kadının tablolarından alcm eve parayı bulursam ya
Ahaha kisisel bakımına cok özen gösterip,evde makyajla gezen birineKız bu birine benziyo
Böyle sinsirella birine
Acaba kimdir kimdir sinsirella diyince akla hemen onun adı gelir.Ahaha kisisel bakımına cok özen gösterip,evde makyajla gezen birine
Kesinlikle öyle benim kıza doktor verdi kaşık mama yemedi. Arkadaş meyveli verdi onunda yemedi. Doğalı en iyisi yerseKucukde alicam kız icin.
Icine corbasini biseyini koy gotur sicak sicak her ortamda ac icir.
Parkda falan.
Ben kavanoz mamasi vs (buyuk konusuyorum) asla almicam.
Oglumda da almamistim yine almicam
neticede calismiyorum evde yaparim hepsini.
Sadece meyveli yogurt aliyorduk ogluma cok seviyordu.
Onuda evde yapicam bu sefer kendim tatlandiricam meyveyle.
Onlarin tadini almazsa yer diye dusunuyorum.
Ama o hazir seylerdeki sekerin tadini alinca evdekini yemek istemiyorlar.
Allahım ölcem simdiAcaba kimdir kimdir sinsirella diyince akla hemen onun adı gelir.
Kalkimde bi halı sileyim günlük halı silme günüm bugun
Kuzum ek gida da aksam kasik mamasi yediririm ama (tabi severse)Kesinlikle öyle benim kıza doktor verdi kaşık mama yemedi. Arkadaş meyveli verdi onunda yemedi. Doğalı en iyisi yerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?