Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım bu erteleme işi nasıl oluyor,nasıl başvuruluyor?Hangi banka senin kredi kartı?Her bankada varmı yoksa sizin bankayamı özel?Benimde kredi kartı çok gelecekte faizsiz erteleyebiliraem ödeyebildiğim kadarı ödeyip kalanı ertelerim iyi olur

Canım öyle düşünme lütfen.Kim ne derse desin önemli olan sağlığın.Kilolusun diye çirkin değilsin,öylede hissetme.Bende son 2 yılda 20 kg aldım evet bende çok değiştim ama kimsenin dediğini takmıyorum.Zayıflama çayı vs. riskli şeyler.Öncelikle neden kilo aldığını tepit edip onun üzerine gitmek lazım.Istersek başaramayacağımız birşey yok

Terbiyesiz dolu etraf, bana da evlendigim günün sabahı mi akşamı mi gelen bı misafir kayinbabama dedi ki gelinin ne kadar kilolu bu ne ( benim yanımda) ben de hiç bozuntuya vermedim hee dedim bı kahkaha attım, siz beğenmediniz beni çok üzüldüm şu an dedim. Terbiyesizler

Tövbe yarabbim densizler yaa.

vela havle neler duycaz daha.
Valla hic edep kalmamis milletde.

Merhaba kızlar okuyorum hep ama yazamıyorum takipteyim topiğimizi
Günler evde geçiyor malum virüsten dolayı
Eşimde öğretmen olduğu için evde
Keşke şu virüs olmasaydı normal hayat devam etseydi
Çok korkuyorum ve tedirginim küçük ilçede olmama rağmen burdada İstanbulda gelen birisi koronalı çıktı vede öldü köy karantinada
İnş bi an önce geçer
Bu olaylar olmadan martın başında ev yapma işine giriştik ve kredi çekmiştik
Şuan proje çiziliyo inş aksilik olmadan başlayabiliriz ve benimde kendime ait müstaki evim olur
Şimdilik Uşaktaki dairemizi satmadık inş satmak zorunda kalmayız ileridede
Çünkü giden mal yerine konmuyo malesef
Tek dileğim ülkemizin bu illetten kurtulup normal hayata dönmemiz ve evime girip kiradan kurtulmak inş
Bu arada ne zamandır namaza başlamak istiyodum sonunda başladım 15 gündür elimden geldiğince kılmaya başladım inş bırakmadan devamı gelir böyle daha huzurluyum
Benden havadisler şimdilik bu kadar :)
tr_lelli şuandada senin sütlaç tarifini deniyorum bakalım :)

yarasin canim.
vallahi 4 kaseyi ben gömdüm
Asiri seviyorum.
Esimde hep begenir insallah sende begenirsin.

Namaz icinde cok sevindim daim olsun insallah.
Ben farz kiliyorum sadece suan vakitlide kilamaz oldum onuda
wc cikipda abdest tutamaz oldum.
insAllah dogumdan sonra yine duzen oturtcam.
Ama daha huzurluydu icim suan hep eksik gibiyim.

Bı de kalabalıktı yani birsuru misafir vardi. Ben gerçekten çok kiloluydum 35 kg verdim hala zayıf degilim ama umrumda hiç değil, canım ne isterse onu yParim
Canim kilo konusunda insanin hastaligi olabilir, insulin direnci olabilir.
Insanlari nasil uzuyor nasil icine kapanmasini sagliyor az cok tahmin edebiliyorum.
cok ozguven kirici.
Keske empati yapmayi becerebilsek.

tr_lelli Bekarken arada sıradada olsa kılardım babam falanda kıldığı için arada sıradada olsa alışkanlığım vardı
Evlendim tamamen bıraktım 6 senedir kılmadım hiç ama hep aklımdaydı başlıcam başlıcam diye diye sonunda başladım
Çok daha huzurluyum ve kılmayınca tedirgin oluyorum
Ya 5 vakit bile olmasa hiç kılmamaktan iyidir
Nasıl olsa borcumuz burda ödemesek ahirette ödicez
İnş sende bebiş doğduktan sonra düzenini kurarsın gene eskisi gibi başlarsın canım
Şuan senin için eğilmek bile riskli olabilir
Allah isteyen herkesin gönlüne versin namaz sevgisini

Selam kızlar anca oturdum yapabiliyorum sozde bisey yapmyicaktim bugun kahvalti sonrası etraf topladim kahvaltiya krep yaptım kuşun kafesi temizledim detaylı dik supurgem doluyo 1 haftaya onu temizledim geçen eşim icecek dökmüş halı örtüsüne onu yikadim içeri astim mecbur yagıyo hava camadir topladim katladum halada nemli havlular disari çıktım biraz marketten yarimsar kg domates salatalik aldim muz yüzey silici kakao kaşar peynir sürme peynir süt fln 47 verdim bime girdim 1 kilo yumurta süt yulafli bar bi tane ekmek meyveli yogurt 30 tl buraya verdim pırasa kavurma yogurtlu makarna yaptim yedik cay yaptim haber bakcam tatlım var kuyumcu açıktı baktim ama almadim sormadım gram ne kadar malum şartlar para bulunsun tl biriktirdim

Fabrikadan söyle bi kit yollamıslar.
Kolonya ve dezenfektan ,sabun ,domestos.
Ramazan erzagını vermis bide
5 kilo yag,2kg seker,3 kgun,cay,2,5 kg pirinc,bakliyatlar,4paket makarna,salca.
Hic ellemeden kardesime yardıma gelen kadına yollucam.
Kardesimde alamıyor simdi temizliğe,hep iptal etmis herkes virus korkusuna.
Akrabaları da temizliğe gidiyomus hep.
Pozitif cıkanlar varmıs akrabalarında.
Kardesim maasını yarım vermeye devam etcm dedi.
Bende kendim maas aldıgımda 100 tl yollamak istiyorm.
1 tane kızı var esinden ayrı,cocuk büyütüyo kadın.
Allah yardımcısı olsun.
Bizim erzak var
Bitsede alırız yani dedim kociye 2 kg un.
Evde ekmek yapmıyorm sonucta
İyi düsünmüssün dedi.

Yemegim vardı
Koci metroya ugramıs
Dünden beri cig köfte diye yedi beni
Bulamamıs biyerde tabi
Bulsan da alma
Hijyenik degil suan yencekmsey mi o dedim
Gitmis metrodan kiloluk paket almıs.
En azından vakumlu kapalı paket.
Kendin sekil veriyorsun sadece
Sis tavuk almıs onu da fırında yaptım.
1 kilodan fazla almks kalanı pisirmeden attım difrize
Pilav vardı dğnden salata falan yemegi yedik
Kıza d mercimek corbası yaptım yerler üst bas heryer mercimek.
Kuruyan camasırları toplamıstım
İnce bi hırkam nemli kalmks sandalyeye astkm onu cok hafif nemliydi kurusun diye
Birgğzel ellerini,agızını sildi o hırkaya mercimekli mercimekli
Babannesi e cekmis bu cock pasaklı olck yeminle

Özelden yazıyorum cnm

Dengesiz mi yok .siz gelini zayıftan alırsınız deseydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…