Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel düşünmüşsün Allah kabul etsin

yok canim oturarak kiliyorum zaten.
Amin canim.
Inan kildikca insan ferahliyor.
Rabbim yardim ediyor.
Hic soyle dusunmuyorum vakti kacirdim zaten gunaha girdim kilmim gibi dusunmuyorum.
Hic kilmamakdan iyidir.
Kaza yapariz, farzini kilariz, ya da hangi vakte yetisitsek.
Özellikle teheccud namazlarimi cok ozluyorum.
Gece uyanik oluyorum zaman zaman kiliyorum ama usendigimde olmuyor degil.
Allah effetsin.

Rabbim dermis ki acaba hangi kulum benden bisi istiyecek huzuruma gelecek diye beklermis teheccud vakti.
Okadar önemli benim icin.

H Iyi düşunmüssun kuzum Allah kabul etsin bildiğimiz insana verme taraftarıyım yardım konusunda

Allah kabul etsin guzel kalpli kuzum

Erbaslar doyuruldu.
Esim yine maske dezenfektan getirmis.
Ev hastane gibi oldu.
Her yerden eldiven , maske, dezenfektan cikiyor.
Klasik ıhlamur kaynatildi.
Biskuvi pastasida koydum.
İhlamuru ocaga atmim ya adam araniyor resmen bagimlisi oldu.
O bizi ayakta tutuyor diyor.
Ona inanmis bilmem belki dogrudur grip falan olmaz öyle bagisikligi bize gore daha iyidir.
Cok da meyve yer yaz kıs.
Bardak bardak iciyor gidip gelip.
Ben 1 bardak iciyorum bazen limonlu balli.
Oglanada veriyorum.
Esimde ıhlamur takinti oldu.

Bı de kalabalıktı yani birsuru misafir vardi. Ben gerçekten çok kiloluydum 35 kg verdim hala zayıf degilim ama umrumda hiç değil, canım ne isterse onu yParim
Kime neki?kilolusun diye evlenme hakkındamı yokmuş?eşin beğenmiş almış kimseye derdi düşmez.Insanlar kendi eksiklerine baksınlar,hadsizler.gerçekten heskes kendiyle ilgilense dünya daha güzel olacak

Çok moralim bozuldu.
Dün arkadaş faceden arkadaşını paylaşmış koronadan entübe durumdaymış dua edin felan yazmış.Ben de dua ettim geçmiş olsun dilemiştim.Bugün baktım paylaşım silinmiş Messengerdan sordum durumu nasıl diye.Sizlere ömür dedi ben şok.38 yaşındaymış 2 küçük çocuğu varmış çocuğundan kapmış çocuk taburcu olmuş.Çok üzüldüm şu ana kadar işin ciddiyetini tam anlayamamışım meğersem.Diyorki çok kötü bir illet bu korona ölüsünü bile göremedik gömdüler diyor
Şimdi beni korku saldı ya annneme bulaşırsa diye.Babam evde durmuyor dışarı çıkıyor işe felan annem bendeydi bir kaç gün önce gitti evine.Bana gelse ben de haftaya işe gideceğim
Günde 1000 kişiyle karşılaşıyorum ya benden geçerse Allah korusun neler geldi gece gece aklıma

Kuzu önlemini alıyorsun sonuçta. Sigara içmiyorsun. Olumlu düşün lütfen

Allahım yardım etsin.Çok gençmiş çok zor.Başka bir hastalığı filan varmıymış ölen kişinin? Ya bu nasıl bişey ne olduğu belirsiz.Acaba gerçekten hasta ve yaşlı olanlardamı oluyor bu ölüm yoksa tamamen şansmı kime ne olacağı belirsizmi

çok üzüldüm başka bir hastalığı varmıymış.Sen önlemini al canım gerisi Allahın taktiri.Çok düşünme insan düşündükçe dahs çok psikoloji çöküyor hastalığa yol açıyor. Sonuçta bununla yaşamayı öğreneceğiz sanırım. Allah Daha kötü günler yaşatmasın

Virüslü hastaların yarısından fazlası istanbuldaymış. Hiç şaşırmadım tabi. Riskimiz büyük. Ekonomik olarak zor olsa da iyiki eşim çalışmıyor diye şükretttim. Eşimin arkadaşı thy da çalışıyor. Ücretsiz izin verilmiş. Yuuhh dedim büyük yerler bile ücretsiz izin veriyorsa küçük yerler ne yapsın. Yine parası olmayan çekecek sıkıntıyı.
Bugün kedi için ısrarla arayanlar oldu. Yarın sabah gelin diye konuşmuş eşim. Ama kıza anlattım kızım annesinin yanına gidecek özlemiş annesini falan annesi de onu özlemiş dedim. İnşallah bir sorun olmazz. Ben de üzüldüm bugün elbet kumu tüyü gerçekten çok bunalttı beni ama alışmıştık. Ama önümüzü göremiyorum. Aşısı maması vitamini bir de kısırlaştırması 600 tl bizi şuan bunlar çok sarsacak. Şuan ancak ihtiyacımız kadar harcıyoruz. Ve bu sürenin ne kadar süreceği belli değil. Kısırlaştırmasak evin heryeri çiş olacak. Zaten kızın çiş durumuyla uğraşıyorum bir de kedininki beni bayağı zorlayacak.
kediyi isteyen kişi kedisi ölmüş. Ona da teselli olur. Hem bizim baktığımızdan daha iyi bakılır. Bunları düşününce içim rahat oluyor. Ama inşallah kızım üzülüp ağlamaz ikna edebiliriz. Belki de en doğru karar bu olacak.

Allahım sen koru
Allah rahmet eglesin cnm.
Sabırlar versin Rabbim ailesine cocuklarına

Röraydınn genşlerr

Avını bekleyen cita gibi giyinip berjerde pusuya yaticam.
Yapabilirsin lelli o kovayi masrafayi nevresimi alabilirsin hadi sen bunu basarabilirsin diye gazliyorum kendimi
Az sonra sira baslar yarip giricem dogururum bak derim olmadi yapcaz bisiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…