Ay kimmiş o kadınsu ig bi kadin var 3 oglu var boy boy 5-3-1.5 galiba yaslari.
Kadin misal bi kizartma yapiyo ortaya bi de salata tamam al aksam yemegi.
Ya da sehriye corbasi makarna
makarna yogurtluyo bazen sadece.
Ben sadece öyle yemek diye koysam baska derler.
Biz ugrastirici agir yemek sevmiyoruz diyo bahaneside bu.
Cocuklari kocasi falan sevmiyormus.
Makarnayi koysam oyle ortaya yuzune bakmazlar bizde
Bi de cocuklar kucuk sulu yemek yiyip etli tavuklu ne bilim sebzeli bisilere ihtiyaclari var.
Islak mendil prima alıyorm benNe marka alacakmışsınaynı fiyata geliyor bence sızdırıyor pişik yapıyor daha çabuk ıslaklığı belli ediyor. Böyle olınca insan kırılıyor.
Misafir gittiği evde o yok bu yok demek kacıncı level yaTabi canım çünkü benim ailem onu teklif bile etmez. Ama kınadığı cimri dediği kardeşim de şu günümüzde kaç defa sordu paraya ihtiyacınız varmı diye. İşte ne diyeyim. Demekki büyük konuşmayacaksın.
yok onu yemem bunu yemem diyen adam şimdi mecbur yiyor yaptığımı.Hiç unutmuyorum daha yeni evlendiğimizde annemlere gidince kahvaltıda o yok bu yok demişti. Oysa gayet de vardı bayağı şey. Şimdi mecbur herşeyi kısıyor.Burnu büyüklüğü hiç sevmem.
Umarım bazı şeylerden ders çıkarmıştır.
Haklısın canım.,en azından içinden geleni alırsın. Islak mendili az kullamma şeklini de çok merak ettimIslak mendil prima alıyorm ben
O molfix almıs.
Bez degil kız
Bana iste marka almısmıs o,idareli kullanalımmıs
Ya iste bundan calısmaya devam etmek istiyorm
Cocuguma kendim alırım ben almasın lafınınyapcaksa.
Çocuğu dünyaya getiren insan ölene kadar çocuğun sorumluluğunu almalı. O sorumluluğu alamıyorsan niye doğuruyorsun. Malesef onlar keyiflerine bakarken olan çocuğa oluyor.Gece gece uykum kactı
Tvde Esra Erol var
Ayak üstü 2 kadın cockkları bırakkp kocaya kacmıslar
Biri giderken 30 bin tl para,yag,5kilo da zeytin almıs evden
Eli bos da gitmemis hey Allahım
Öteki esi aldatmıs 8 aylık bebesini bırakıp baska adama kacmıs,aldattı diye
Alya7.5 aylık oldu bugun.
Wcye giderken kociye cocuga bak diyorm
Nasıl gidiyosn bırakıp ya,al cocugunu git ananın evine ozmn.
Adama kacmak ne,el kadar bebesini bırakıp gelen kadına hangi adam deger verir
Kapatıp gectim odama.
Alyayı da aldım yanıma .
Yan odada özlüyır insan
Ben de öyleyim canım. Keşke hemen bitse.Günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun. Beni de uyku tutmayan gillerdenim. Akşam saat 10. da küçük kızım makarna istedi onu yaptım. Sos tavası tencere tabaklar kaldı bıraktım bütün gün ayaktayım. Sabah kahvaltı için mercimek köftesi istedi küçük kızım yine büyük istemez ama küçük sipariş üstüne sipariş veriyor. Neyse onu hazırladım. Şimdi bir kahve yaptım sizlere geldim. Ne zaman kalkarlar bilmiyorum. Ben rutinimi öyle çok özledim ki. Herkes olması gibi oldugu yerde olsa ben de evimi temizleyip, alış verişimi pazarımı yapsam. Ay bu günlerde dışarı çıkamadıkça aglamak geliyor önceleri tutuyordum gözyaşlarımı ama şimdi engel olamıyorum. Akıyor resmen ben çocuklarımı teselli edecegime onlar beni teselli ediyor. Biliyorum geceçek bu günler, hiçbirşey kalıcı değil. Ama beynime sözümü geçiremiyorum. İyice aglak birisi oldum. Çok düzenli bir hayatım vardı, akşam 11-11.30 gibi yatar sabah da 6 da kalkardım. Şimdi gece sabaha kadar otursam oturabilirim. Sabah 5 gibi uyanıyorum ve yatakta duramıyorum. Kızlar kendi sıkıntım ile çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın.
Ay cok fena.Çocuğu dünyaya getiren insan ölene kadar çocuğun sorumluluğunu almalı. O sorumluluğu alamıyorsan niye doğuruyorsun. Malesef onlar keyiflerine bakarken olan çocuğa oluyor.
ben de saçının bir teline zarar gelmesin diye uğraşıyorum. Ne insanlar var ya.
Uni baby eski sürüm temiz icerik.Mühendisinoglu öyle demisti.babyloading87 uni baby nasil ki çicemm
Ben onu denemek istiyorum.
Baby me yenidongan aldim 3 tane onuda denicem.
Tabi öncesi pamuk aldim 10lu paket pamukla baslarizda.
Deneye deneye bakalim prima molfix islak mendillerin fiyatlarindan hic haberim yok.
Ayy pisik olmasinlarda o acıli oluyor
babyloading87 uni baby nasil ki çicemm
Ben onu denemek istiyorum.
Baby me yenidongan aldim 3 tane onuda denicem.
Tabi öncesi pamuk aldim 10lu paket pamukla baslarizda.
Deneye deneye bakalim prima molfix islak mendillerin fiyatlarindan hic haberim yok.
Ayy pisik olmasinlarda o acıli oluyor
koy canim hic bisi olmuyor.Kizlar yaş maya almıştım ama tarihi az kalmış, dondurucuya koyuyor musunuz bozulur mu
cocuklar sere serpe cok seviyor.Günaydınlarr
7 de uyandık 2 saat oynadık matın üstünde.
Allahım cocuk mat istiyormus
Döne döne oyalandı
9 da uyudu kaldı
Kahvaltılıkları cıkardım
Patates kızarttım
Difrizden börek cıkartıp ısıttım
Baktım hala uyuyor kız,kociye dedim kızda olsn kulagın ben dusa gircem.
Kızartma koktum hepten
Girdim cıktım uyanmamıs
Galiba yatagını arıyor bir de.
Sepetinde yatırmıyorz artk dar diye oraya yatırdım hala uyuyor saat 11.30
Ev ahalısi kalkarsa kahvaltı edecegiz ins
Limonlu cay iciyorm oturdum.
Koguss kalk diye bagırcm birazdan az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?