Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aman yine de dikkat et canım hamilesin risk grubundasın. Benim eşimde bahçeye çıkmama izin vermiyor dedim kimse yok.sonra akşamüstü diyor teyzeye çayamı gitsek. Ben de dedim bahçede kimse yok risk grubundasın diyorsun sonra çayamı gitsek diyorsun
Meyve sebzede bu mevsimin bayağı kayıp vereceğini ben de düşünmüştüm. Çok soğuk ya. Isınma 110 tl gelmiş bizim aralık ocak ayı 1 aylık. Bu ayda bayağı yanacak belli

Iyi geceler kızlar pazara çıktım bugun çok soğuktu milyoncuya gittim önce oğluma yazı tahtası sulu boya ve resim defteri Maske vardı maske aldim 2 yikanabilir 2 cerrahi olandan. 35 oraya pazardan muz armut portakal çeri. domates salatalik karnabahar bakla az yeşil zeytin sivri biber 9 tlydi 3liralik aldim h ici markette 12 di hemde güzel değildi çıkarken baktim markette hal günü 6 dı portakal güzel de degil ben 4 e aldim kg sunu ayvayı girişte arabada bi amca satıyordu 3.bucukti kg su 5 tl lik aldim bazisi küçükmüş baya olmus ayva tatlisi yaparim bi kez yapmistim hemen baştan girip alıp çıktım kalabalık yoktu aksam saatine kalmadan gittim pazarın bereketi başka taze herşey 40 gibi bise harcadım pazarda

Canım hangi dizileri izliyorsun ordan.Ben geçen bir tane izlerim 6 bölümdü çok güzeldi.Şimdi de yenisine başladım 4 bölüm 3. Bölümde kaldım
Biz çok film izleyemiyoruz canım. Vakit hiç olmuyor. Şimdi evde diye vakit oldu biraz kız uyuyunca fırsar bulutsak izliyoruz. La case de papel izlemiştik. Onun yeni sezonuna devam ediyoruz. Bir kaç film daha izledik de isimlerini hatırlamıyırum. Hatırladığım brıson break ( yarım kaldı ) ve atiye. Tavsiye edeceğin filmler varmı.

Sonumuz hiç iyi görünmüyor. Mümkün oldukça az yemeye çalışıyırum. 1 ayda 4 kilo verdim. Ama eşim evde abur cuburu bitmiyor. Hamur işi de cabası. Yürüyüşe çıkamıyorum. Kendimi dizginlemem lazım. Ya niye böyleyiz. Evde canımız sıkıldıkça yemeğe sarıyoruz

2020 yılı enteresanlık yılı zaten. Bu yıl da kıyamete yakın şeylere daha net yaşadık galiba. Bir de hiç unutmuyorum geçtiğimiz yıllarda o yağmur fırtına fena rüzgar kapkaranlık olmuştu ağaçlar yıkılmıştı istanbulda.

biz de izleyelim vakit oldukça.
kısa zaten canım 5 bölüm bitiyor hemen.
asırı muhafazakar orthodoxların ilginc hayatını konu alıyor
dün aksam uzuuun bi aradan snra ilk defa film izledik esımle sevindirik olduk onu da tavsiye ederim
türkce adı bıcaklar cekıldı cok guzel eglenceli bi film

Tamam ona da bakarız. En azından biraz kafa dağılıyor da işler de kalıyor

Kızı yeni uyuttum size yazdım o ara. Artık şöyle harcadım yazamıyorum
Ne de birikim var. Herşey kocadan dönüyor. Yarın işe gidecek. Dönerken artık şunu şurdan al bunu burdan al derim. Çok sıkıcı. Bugün biraz liste yaptım.
bugün patronu aradı yarın çalışanlara para vereceklermiş onun için gidecek. Maaşların %70 ini verelim insanlar zor durumda kalmasın demiş. Baştan asgari ücret demişti ama vazgeçmiş. Tabi eşim de sevindi. İçimiz ferahladı. Ev kredisini zaten erteledik. Alacağı para da bize yeter. Zaten eskisi gibi çok harcamıyoruz. Thy ücretsiz izne çıkarmış eşimin arkadaşı söyledi. İnsanlar ne yiyecek. Ne kadar düşünceaizlik

Kardeşim bir kaç tane bana tavsiye etmişti ben izleyeceğim Dark- How ı met your mother - La case de papel ( bunu izlemişsiniz) Sherlock ( kardeşim bana sen bayılırsın diyor yarın başlıcam) Black mirror- Narcos bunlar güzel diyor kardeşim ben de başlayım

Narcos u da eşim izliyordu. Tabi ben izleyemedim :)

Yazmayı unutmuşum bizim sitenin aidatına zam gelecekti beklemeye alımmıştın site yönetim seçimlerinden dolayı.
geçen gün zamları eklemişler ocak ayından bu yana. Herkes face grubunda yağdırdı bir sürü isyan bu dönemde zammı yapılır insanlar zaten zorda vs. Zaten havuz kullanılamayacak falan saymışlar. Sonra yönetim açıklama yapmış bu sitenin çalışanlarına ödenen maaş var. İşte temizliği yapılıyor çöpleri temizleniyor bahçebakım temizlik peyzaj yapılıyor. Elektriği var vs.
sonra zammı geri çekmişler nihayet.

Uykum kacti bu dega ruzgardan.
Burda ruzgar sesi acayip duyuluyo wuu wuuu ötuyo camlar resmen.
Sanki yaylanin tepesinde mahsur kalmisiz gibi ses.
ust kat ve etrafi acik olmasi sebebiyle sanirim..
Tırsıttı ses beni.
Dua okuya okuya kalip bi evi turladim
Allahim sen sonumuzu hayırlı et.
Tesbih ceke ceke uyumusum bu ara is yaparken ya da ayakta kaldikca agrim oluyor.
Esime diyorum benim dinlenmem lazim.
Dinlen diyo ne gözel hayat dedim.
Demesi ne kolay.

Hala hep bisiler eksik gibi sanki olmuyo yetisemiyorum.
Azicik rahat mi olaydim ne olaydim bilmiyorum.
Hep arkami dusunuyorum şu da olsun bu da olsun eksiksiz olsun falan falan..

Az bisi atistirim ben en iyisi uyuyamicam.
Hic gece yeme huyum yoktur ama vakit gecmiyor gece yaw

Günaydınlarr
Elektrik 164 tl gelmis
Kk 550
Kkna cok sevindim az gelmis
Elime nakit kalck onu gram icin ayırcam
Kkdan da ihtiyacları alırım.
Maası eve getirceklermis bakalım nemzn gelecek?
Markete cıkmam lazım eksik cok.
Koci gececi bugun yemek düsünmicem en azından.

Günaydın
Rüzgar burada da çok fenaydı. Yüksek kat olunca daha çok hissediliyor. Ben de kızın odasında yattım. Rüzgar sesinden Korkar diye düşündük.
biraz boşver canım rahat takıl yap yap nereye kadar. Kendini yoruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…