BEn tvde baslamasa netten baslıcaktım ya buna ya yaprak dökümüneGünaydın kizlar maşallah ne çok yazmışsınız
babyloading87 ben de izlemek istiyorum ama oğlum çizgi film açtı benim yerime de bak sen.
Biz de sofradayiz bugün kahvaltı kızımdan
Benimde vestel memnunumSelâm kızlar. Yazamadım yine uzun zamandır. Malesef işe gelmek zorunda olan tayfada ben de varım. Bizde hep dışarda geçiyor eşim de ben de hatta kızım da bakıcı ablaya giderek illaki dışarı çıkıyoruz. Ama çok dikkat ediyoruz.
Bulaşık makinam bozuldu bir hafta oldu. Bu hafta maaş alınca yenisini Alaçam. Makinamdan hiç memnun değildim bahsetmiştim. Tamiri ile uğraşmaya ağım.
Önerileriniz nedir ? Vestel düşünüyorum bu sefer. Kaynanam ve eltimin vestel bildiğiniz bim tabletlerini yarım kullanarak bile pırıl pırıl çıkıyordu onlarda. İkisi de çok memnundu.
Ben de Vestel alayım diyorum.
Öyle mi.. bak bı memnuniyet daha. Bim tableti bardaklarıni falan çizmedi değil mi. Bı de kaç program senin makina. Ben 4 programlı gri renkte bitane beğendim. 1900 TL dedi son fiyat.Benimde vestel memnunum
Bimin tabletinden de memnunum
Parlatıcıyı finish kullanıyorm ama onunda etkisi büyük.
cok pahali herseyslm kızlar
bulaşık makinesi benimde vestel 3 programlı tek program kullanıyoırum çok guzel
bim deterjan finish asla almam leke bırakıyo
ama vestel tel almayın kronikmiş hepsinde
dün alışveriş yapmıs kocam gömmüş 300 bana aylık 500 veriyodu bır ay yeter diyodu kendi bir günde harcamış al gördünü dedim
kumbarayı actık 330 tl çıktı
Biz hiç dışardan yemek yemiyoruz. Gerçekten yememek lazım bence de. Sana diyor markete gitmeAynen zaten suan bam teli vurus
Belki onu yapan coronadir diyim aksam
Selâm kızlar. Yazamadım yine uzun zamandır. Malesef işe gelmek zorunda olan tayfada ben de varım. Bizde hep dışarda geçiyor eşim de ben de hatta kızım da bakıcı ablaya giderek illaki dışarı çıkıyoruz. Ama çok dikkat ediyoruz.
Bulaşık makinam bozuldu bir hafta oldu. Bu hafta maaş alınca yenisini Alaçam. Makinamdan hiç memnun değildim bahsetmiştim. Tamiri ile uğraşmaya ağım.
Önerileriniz nedir ? Vestel düşünüyorum bu sefer. Kaynanam ve eltimin vestel bildiğiniz bim tabletlerini yarım kullanarak bile pırıl pırıl çıkıyordu onlarda. İkisi de çok memnundu.
Ben de Vestel alayım diyorum.
Ben parlatıcı ve tuz kullanmıyorum. Servis tabletin içinde var kullanmanıza gerek yok demişti. Tabi deterjan çeşitine göre değişir o.Benimde vestel memnunum
Bimin tabletinden de memnunum
Parlatıcıyı finish kullanıyorm ama onunda etkisi büyük.
Eline sağlık kuzu çok güzel gorunuyorlarSelamm kızlar.
4 den beri hic uyumadim ama cok sukur enerjimşukela
Pogaca hamuru mayaladim
Tatli tuzlu kurabiye yaptim.
Kuru fasulyeleri hasladim (4 poset cikti 4defa yemek olur yani)
Esime cay demledim.
Ütü yaptim.
Eki Görüntüle 2615135
soldakiler cikolatayla suslencek pisince saklama kabinda baya dayaniyor ikiside
Adam mutfaga girince sen ne ara yaptin bunlari dedi bi kaldı.
Niye şaşırdın sekerim herzaman ki halim diil mi dedim
Iceride yap iceride burasi serin sanki diyo.
Tamam annecim tamam dedim sirtima havluda koy ayaklarima patikde giydir dedim.
Vöhhh dogursamda kurtulsam.
Esime diyorum ki bu hafta sonu hic calismadin bos gecirdin.
Dun supurmedin salonu findiklarida kirmadin.
Haftaya mesai yaptircam sana ona göre diyorum.
Ayyh evde durdukca sariyorum adama.
su tart kaliplarimda kargoda mahsur kaldi.
Gelselerde bugun sunlardan yapsam
Eki Görüntüle 2615136
Kahvaltı yaptık
Kociye dedim 5 dk bak kıza,ben nevresimleri degistireyim.
3.dkda icerden bi ses kızımmm diye
Gelddim telefonunu almıs atmıs yere
Arkası tuz buz
Bana bi sn durmuyo bu kız diyo
Aa dedim hic haberim yok
Bide kızım bunu anan yapsa kıyamet kopmustu
Sana feda olsun diyo
Ama icine icine üzüldü
Dedim seni atarım simdi asagı camdan
Yine sevgi doluyuz evde
Bu vesileyle onlar da anlıyor para nasıl gidiyormuş ve nerede ne ucuzmuş neden market market gezip kampanya takip ediyormyşuz. Anlamış oldular sanırımslm kızlar
bulaşık makinesi benimde vestel 3 programlı tek program kullanıyoırum çok guzel
bim deterjan finish asla almam leke bırakıyo
ama vestel tel almayın kronikmiş hepsinde
dün alışveriş yapmıs kocam gömmüş 300 bana aylık 500 veriyodu bır ay yeter diyodu kendi bir günde harcamış al gördünü dedim
kumbarayı actık 330 tl çıktı
cok pahali hersey
3 posetle cikiyoruz 200tl birakiyoruz.
Dun esime sdyorum ki sucuk salam sosis aldik tamam hani bunlar luxe girdi diyelim(salami ac bitir aldik 3 tane) ama diger aldiklarimizda hani herkesin aldigi almak zorunda oldugu zorunlu seyler.
Hem asgari Ücret hem kira çok zor.
Yumurtaydi undu sabundu falandi.
Yani kira verip asgari ucretle gecinenler nasil yapiyo acaba dedim.
Biz mi bir yerde hata yapiyoruz anlamiyorum
Evdeyken görüp halimizi,dısarı cıkınca unutuyorlarGeçmiş olsun. Hep derler kızım sana feda olsun. Tabi bizim de evde kaldığından bu yana başladı sen şımarık çocuk oldun. Çok hareketlisin çok zıbırsın. Tabi akşam farketmiyordu
Bugün de yemeği konuştuk. Ben ayarlayacağım. Sen uyutunca dinlen dedi. Ya bu adam çalışırken daha iyimi oluyor sanki ev halini hiç beğenmedim
Ben de dedim evin tozunu alacağım. İşim var. Tabi gördü nasıl pertim çıkıyor akşama kadar. Geç de olsa uyut boşver diyor. Önce rahat sanıyordu. Gündüz uyutma diyordu
BEnimde 4 progrm gri ama ben 2013 de aldımÖyle mi.. bak bı memnuniyet daha. Bim tableti bardaklarıni falan çizmedi değil mi. Bı de kaç program senin makina. Ben 4 programlı gri renkte bitane beğendim. 1900 TL dedi son fiyat.
Canim ben 10 senedir herşeyimi vestel aldim memnunum a101 tableti aynı gün açarsak yarim tablette atıyorum temiz oluyo ben parlatici kullanmıyorum tuzunu koyuyorum sirke koyuyorum parlatici yerine 8 senedir fln bir sorun yasamadimRabb'im şu belalı virüs günlerini çabucak def etsin. Çok üzgünüm. Ölümler artıyor. Elden de birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?