Küçük Düşün Büyük Olsun!

biran önce maaşını al ki altın çıksın demek istedim

altın dahada artacak diyorlar ama bilemiyorum

Altından bi haberim bu aralar

Hep nakit biriktirdigimizden altını takip edemedim yahu.

Altın alcak param da yok gibi bisi esim kumbaraya bayalı paraları benim zula tırtladı.

Sıpayı okula bıraktım
Para harcamadan geldim
Kartida esime verdim aksam.
Çok cııısss o :)

Pilavım ve corbam cok az var bu aksama yeter patlıcan oturtma yapıcam.
Az da fasülye piyazı yaparım.

Tereyag almistim kiloluk onlari ufak posetlerle buzluga ayirdim(yumurta,pilav, makarna ve bazi yemeklere az az koyuyorum)

Merhabalar arkadaslar. Öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Gercekten cok kosusturdum bu gunlerde ve vucudum alarm vermeye basladi. Aksam yemek yapmayacam ben. Esim demin aradi ne alayim marketten diye. Yemek yapmicam ona gore ne alirsan al dedim. Iyi aksam disarda yiyelim dedi. Napim ona da ihtiyac var ara sira.

sağlığına dikkat et meyve tüketmeye çalış
yoğun tempolarda birtek vitaminler yediğin içtiğin şeyler ayakta tutuyor insanı

iyi hatırlattın benimde var biraz onları ufak ufak buzluğa atıyım bu akşam

sağlığına dikkat et meyve tüketmeye çalış
yoğun tempolarda birtek vitaminler yediğin içtiğin şeyler ayakta tutuyor insanı
evet aksattim kendimi. Hem aklim hem vucudum gercekten yogun bir donemden gecti. Kendimi unuttum diyebilirim. Simdi butun islerimin ustune bir de aof vizelerine calismak eklenecek. Isyerine meyvemi, yogurxumu getireyim en azindan. Gun icinde kendime bir iyilik yapayim.

anlıyorum seni
bende 4 aylık bir yoğunluktan çıktım pazar akşamı bitti çok şükür
düşünsene her sabah 7de evden çık işe git işten çık dersaneye git ders dinle sonra eve git en erken 11 de (evliyim bide)
sabah işe giderken 3 vesait yol çekiyordum işten dersaneye 1 vesait dersaneden eve 2 vesait gün içinde bir uçağa binmediğim kalıyordu çok şükür kazasız belasız atlattım

sende bol meyve vitamin takviyesi kuruyemiş ve beslenmene dikkat ederek kendini en kısa sürede toparlarsın

Bugün bende işyerine meyve aldım.. İlçedeyim bi tanecik manav var sağolsun ittirebildiği kadar ittiriyo
Gram altın fiyatına meyve satıyo..
Bundan sonra çarşıdan alıp ilçeye götüreceğim..

vaay. Sizinki benden cok daha agir bir tempoymus acikcasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…