- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
altın dahada artacak diyorlar ama bilemiyorumcebimdeki 10 tl hala duruyo
bakalım ne zamana kadar duracak altında bu ara düşüyor gibi
avans alıp alsammı acaba ne zaman maaş alsam altın artıyo çünkü
maaşta almayı planladığım altın parasını avans çekiyimmi ne dersiniz ?
asıl maaş günüm 7 nisan bekliymmi yoksa
altın dahada artacak diyorlar ama bilemiyorum
altın alcağınız zaman bana diyin ben bi alıvereyim anında düşüyo pislik
Kanka altından haberim yok ki
ha ha :) cok hossun. konusmalarina bayiliyorum seninaltın alcağınız zaman bana diyin ben bi alıvereyim anında düşüyo pislik
Merhabalar arkadaslar. Öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Gercekten cok kosusturdum bu gunlerde ve vucudum alarm vermeye basladi. Aksam yemek yapmayacam ben. Esim demin aradi ne alayim marketten diye. Yemek yapmicam ona gore ne alirsan al dedim. Iyi aksam disarda yiyelim dedi. Napim ona da ihtiyac var ara sira.
Sıpayı okula bıraktım
Para harcamadan geldim
Kartida esime verdim aksam.
Çok cııısss o :)
Pilavım ve corbam cok az var bu aksama yeter patlıcan oturtma yapıcam.
Az da fasülye piyazı yaparım.
Tereyag almistim kiloluk onlari ufak posetlerle buzluga ayirdim(yumurta,pilav, makarna ve bazi yemeklere az az koyuyorum)
evet aksattim kendimi. Hem aklim hem vucudum gercekten yogun bir donemden gecti. Kendimi unuttum diyebilirim. Simdi butun islerimin ustune bir de aof vizelerine calismak eklenecek. Isyerine meyvemi, yogurxumu getireyim en azindan. Gun icinde kendime bir iyilik yapayim.sağlığına dikkat et meyve tüketmeye çalış
yoğun tempolarda birtek vitaminler yediğin içtiğin şeyler ayakta tutuyor insanı
evet aksattim kendimi. Hem aklim hem vucudum gercekten yogun bir donemden gecti. Kendimi unuttum diyebilirim. Simdi butun islerimin ustune bir de aof vizelerine calismak eklenecek. Isyerine meyvemi, yogurxumu getireyim en azindan. Gun icinde kendime bir iyilik yapayim.
Aaa çok teşekkür ederimha ha :) cok hossun. konusmalarina bayiliyorum senin
vaay. Sizinki benden cok daha agir bir tempoymus acikcasi...anlıyorum seni
bende 4 aylık bir yoğunluktan çıktım pazar akşamı bitti çok şükür
düşünsene her sabah 7de evden çık işe git işten çık dersaneye git ders dinle sonra eve git en erken 11 de (evliyim bide)
sabah işe giderken 3 vesait yol çekiyordum işten dersaneye 1 vesait dersaneden eve 2 vesait gün içinde bir uçağa binmediğim kalıyordu çok şükür kazasız belasız atlattım
sende bol meyve vitamin takviyesi kuruyemiş ve beslenmene dikkat ederek kendini en kısa sürede toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?