Küçük Düşün Büyük Olsun!

bugün 6.5 TL harcadım pentiden 2 tane çorap aldım.
Amcam 2800 TL gönderdi hesabıma o paraya hiç dokunmayacağım, birde annem 5 euro verdi. Birikimim sıfıra indi derken öyle iyi oldu ki kızlar resmen yeniden gaza geldim bu arada bundan sonra bende kumbarada biriktirdiğim paralarla düşükte yüksekte olsa altın alcam eilenn seni kendime rakip ilan ediyorum belki bu sayede dahada hırslanırım

Allah bereketini versin canım
Bak nasıl bir anda paran oldu

5 gr cık külçem ile yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım

şaka bi yana da

@mandaliina dedi ki yıllık birikim planı yapmış biri tutturmuş dedimki bende yaptım bu yıl sonuna kadar hedef 100 gr altın şuan var 5gr kaldı 95 gr

sempatik_kiz o ne güzel amcaymış canımm benimm allah bereket versin kanki
rekabetten pek hoşlanmıyorum ama bir birimize gaz verebilirük

tr_lelli cim sen başımızda dur bizim her an kavga çıkabilü

Kızlar enerji için bu vitamin takviyesi haplar Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz

canım pharmaton kullandım ben bazen suda eriyen bazen hap şeklinde ama hergüün değil arada sırada
kilo aldırıyor iştah açıyor çünkü
taze meyve sebze balık kuruyemiş te çok önemli bence o kadar koşturmaya bir kere acillik oldum

Selam canlar,muhabbetiniz bol olsun :)
Bi aralar,benim de halsizlik,yorgunluk ve bas dönmelerim var.cok fena bir durum.Tam doktora gideyim derken hep kizim hastalaniyor.Neyse haftaya Randevu alip gitmem lazim.

Kumbaramda 20 liram,hesaptada asagi yukari 200 lira eksi var.maas gelince kapanir. Önumüzdeki ay dügün var daha üstümüze basimiza birsey alamadik,kuyafetlerde cok pahali yaa,bi de taki olaYi var Tabi...

tr_lelli ,senden ve diger arkadaslardan yardim istiyorum.
Senin esin de yemek sectigi icin dertlisin biliyorum.Esim ve kizim da maalesef babasinin yolundadir gidiyor,hic birsey bbegendiremiyorum yaaa.
Her gün ,abur cubur,fast Food yenmezde ya??
Ne yapcam ben,fikirlerinizi bekliyorum.
Evde piseni begenmeyince, ya hazir gidaya ya da gidip disardan yiyor bizim ki .Bu da mutfak masrafina yansiyor haliyle.

Ya cözemuxorum,mesela börek,sarma ,kek,kurabiye hani menüde agir yemekler olunca ,aciktiginda gidip tost yapiyor kendine..

Ya ben beceremiyorum galiba bi isi

Yıllık 100 gr altin ama neyse çoğu gitmiş azı kalmış önemli olan o 5 grami alabilmek hem 95 gr altın dediğin nedir ki cnm bi kuyumcu soymaya bakar, neden yaptın derlerse o kadar müşteri kazandırdım bu benim komisyonum dersin inanmazlarsa açıp kk'yı gosterirsin yıllık birikim planı yapanı yapanı bende okuyup takdir etmiştim ama benim gibi öğrenciler için zor

boşuna külçeci güzeli denmiyor canım bana
gerek yok kız soyguna neyim allah sağlık versin çalışiyim bide işten kovulmiyim her türlü hallederim ben
sen öğrenci halinle para biriktirebildiğine şükret kız hele çalışıyo olsan ohoooo

canım benimde eşim çok yemek seçer patlıcan yeme et yemez kabak yemez yeşil sebze yemez kereviz enginar brokoli yemezde yemez yani

ama borcumuz olduğundan bu yemeği yemem dışardan sölicem yada dışarda yicem gibi tripler asla yapamaz
sevmediği yemeği en fazla bir gün yenip bitecek kadar yapıyorum söylene söylene de olsa yiyor
Allahın verdiği nimet bunları bulamayanda var ayıp diyorum susuyor

Sagol canim,valla bizimkini sallamoyo bu aralar Borc harc,hesaptaki eksiler.
Hafiften esimi gectim,kizimizi da kendine benzetti yaa...

Sagol canim,valla bizimkini sallamoyo bu aralar Borc harc,hesaptaki eksiler.
Hafiften esimi gectim,kizimizi da kendine benzetti yaa...

çocuk işte canım babasından görüyorda yaptığı iyi bişey sanıyo
Allah bağışlasın bu arada
Ayıp günah diye diye yediriyorum ben başkada bir taktiğim yok :)

royem cancagzım
Benim esim yemek seciyo fakat sevdigi yemekleri yaptigimda yiyor.
Dısarda yemeyi sevmiyo pek aksine
Öglen mecbur disardan yedikleri icin bıkıyo
Ev yemegi istiyo
Fırında yapilan her yemek cok guzel oluyo
Yemekleri az az ve firinda yap
Neleri seviyo esin bilmiyorum ama mesela ben karniyarik yapicam diyelim.saplarinida kesmiyorum alacali soyup azicik kizartip, icini doldurup firinda pisiriyorum

İzmir kofte yapiyorum mesela patates ve kofteyi az kizartip domates biber dilimleriyle susluyorum

Kurufasulye icin incik aliyorum kemikliet yani hasliyorum parcalayip buzluga atiyorum her kurusafusye pisirmemde bir parca atiyorum nefis bir tat veriyo

Pilavi tereyagli yapiyorum

Patatesi bazen hazir paket alip kizartiyorum

Mercimek corbasini kavurarak yapiyorum(direk haslayanlar varsa benim dedigim gibi yapsin mutis oluyo)

Tavuk yemeklerimi, orman kebabini firin posetinde yapiyorum güvec tadı veriyi

Menemen yaparken kıymali yapip en son kasar dilimliyorum bunuda seviyo esim.

Sulukofte yaparken pirinc koyuyorum kofteye
Tencerede de biber sogan domates soteliyorum tat veriyo.

Tavuk kizartcaksam marine ediyorum(yogurt,salca,yag,baharat 2saat dinlencek) lokum gibi oluyo kizartirken

Kofte yaparken icine az salca,yumurta ve siviyag atarim mutlaka olmazsa olmazimdir.

Benim yaptigim belli basli yemekler bunlar
Ayıla bayila yiyo bunlari benim derdim sebze yememesi hep ayni yemekleri evirip cevirip yapmak

Ofisi eve yakin olsa disarda yemek eve gelir.

Ogluma gelince oglum babasidan daha duskun disardan yemeye
Dürüm,kanat izgara,iskender,döner
Ayda 2-3defa aliyoruz ona disariya cikamazsak
Ama babaya gore daha az seciyo
İspanak yer
Sarma yer
Kurudolma yer
Kısır yer
İspanak corbasi, sehriye,yayla,domates hepsini yer.

Arada cani disardan bisi istediginde aliyoruz artik ama 3aydir hamburger almadim burger,mc goturmedim yani

Pizzayi evde yapiyorum
Sosisliyide evde yapiyorum
Arada adana dürüm aliyo babasi gelirken yiyo hevesi geciyo.

Evde susle pusle eve yönelir
Mesela evde hamburger yap(ekmegini al) arasina tursu,kivircik falan
Patateside kendin kizart suslu karton bardaklara koy
Pipetli siseler var süslü onada ayran yap.
Yesin

Benim oglum seviyo suslu seyleri.

Dün aksam mesela köfte kizartim yanina sekilli kalipla pilav koydum
Suslu pipetli siseyede ayran koydum yedi.

kızlar bu arada şokta indirim var vatan marka salça 3,45 ve turşular 2 tl ihtiyacınız varsa kaçırmayın
çağrı markette de dimes cam şişede meyve suyu 2 küsürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…