Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli ,sagol canim.Bazilarini bende yapiyorum ama bazen o an evde ne varsa Onun yenmesi gerekiyor.
Masami süslüyom ,özeniyom Benim ki hemencik yer kalkar hevesimi söndürdü bi aralar.Belkide halsiz ve yorgun olusumdandir hevesli olmamam bilmiyorum.
Tavsiyelerini ,uygulayacagim cok tesekkürler

Ne demek kuzum rica ederim aklima geldikce yazarim farkli sunum tarif

50tl verdi esim
10tl zuccaciyeye vericem
20tl battaniye borcum var
10tl A101den chescake alicam(misafirim gelcek birazdan)
2tane yufka alicam (bozuklarla alirim)
10tl kaliyo

Paralar nasil gidiyo anlamiyorum ya

Bugun habersiz misafir geliyo yani aksamdan haberim yoktu bise yapamam artik

Buzlukdan pogaca cikardim
2tane kete vardi onu cikardim
Haslanmis nohutum var nohut salatasi yapicam
Yufkaylada tavada börek yapicam
Chescakede tatlı niyetine artik.

Buzlukda bisiler saklamak iyi oluyo

Olmasaydi bisi pizza yapicaktim yada buzlukda mantim var onu haslıcaktım

Hep bir B planı

tr_lelli marifetlisiinn akıllısın hatunun dibisin bee

ayy az önce annecim aradı eski bir komşusu vardı benim düğüne gelememişti
50 tl para vermiş bunu ayline verirsin kusura bakmasın demiş yerim onu ben para veren altın bulsun aneeyy dedim

Aylık 200 TL olan bi güne girmiştim. Bugün onun parasını kenara ayırdım, evden çıkarsam gidip bırakıcam. Offf bana sıra gelmesine daha 10 ay var En son ben aldım, zaten para ihtiyacım olmadığı için böylesi daha mantıklı geldi

kız ben çalıştığım halde 100 tl olan güne zor girdim
maşallah sana maşallah

Allah bereketini versin kanki
Annecin nasıl oldu?
En sevdigim günlerde en sonu kapmak.
Olsun sonunda hepsini toplıcaksın sonuca odaklan

Ayy kızlar pek dertlendim şimdi, yaza nişan yapmayı düşünüyorum, malum nişanı kız tarafı yapar o yüzden bunu alda kenarda dursun dedi burdan ayrılırken sana 10.000 göndercem diyordu dün hesapta 2.800 TL vardı güleyimmi ağlayayımmı bilemedim tr_lelli eilenn 24 sene sonra yaptığı tek yardım, gerçi hakkını yemeyeyim bide geçen otogara yolculamaya giderken 100 TL verdi, verirkende tembihledi bak bu parayı harcama bi daha elime para geçermi bilmiyorum nişan zamanı ele güne rezil olmayalım dedi. Gerçi kimseye güvenerek çıkmadım bu yola ama ne bileyim insan yinede sinir oluyor her söyledikleri lafta yani kızlar benim amcalarda da iş yok 2 amcam var diğeri benimde düğünüme bile gelmez ailede kimseyle konuşmuyor zaten

Bizde kimse tutmaz elden
tırnagın varsa basını kasırsın
Hepsi dokunmasınlar bana modunda.
Bide anne tarafimin durumu gayet iyi
Ama yokdan aglarlar.

Canım nisanı kız tarafı yapiyoda parana göre alisveris yaparsın
Evdemi yapıcaksınız?

Bizde disarda yemek yemeyi seviyoruz ama bes kisi olunca biraz pahali oluyor. Evde hamur acip icine köfte sarip dürüm yapiyorum. Tavuk alip gögsünden schnitzel yapiyorum. Hamburger ekmeginin icinde chickenburger oluyor. Tavuk gögsününü kücük kücük dogruyorum. Galeta ununa bulayip kizartiyorum nugget oluyor. Yanina patates kizartiyorum oldu sana fast food. Evde dönerde yapiyorum.

Açıkçası nişan alışverişi beni korkutmuyor çünkü bohça alışverişi falan yapmayacağım evde 10 kişiye yetecek kadar bohçalık hediye var. Aslında ben evde istiyorum ama mecburen Dışarıda yapıcam canım çünkü oğlan tarafı çok kalabalık sadece aile arasında istiyorum desemde amcalar dayılar hala ve bunların çocuklarıyla bile 100 kişiyi buluyorlar hele düğünleri 1000 kişi falan oluyor

ohh maşallah afiyet bal olsun
bende hamburgeri çok seviyorum ama çıkan haberlerden sonra
dışarda et tavuk bişey yemiyorum banada iyi fikir verdin
hafta sonu şöyle bi güzel hamburger menüsü yapim evde :)

canım ben nişanı ablamın evinde yaptım 3+1 evi ama 2 oda ve mutfak kullanıldı
ablamın evi erkek tarafına baya uzak olduğu için sayılı kişi getirmek zorunda kaldılar
bence evde yada bahçeli yeri olan bir tanıdıkla daha uyguna halledersin
o kadar insanı düğün salonuna tıkmak akıl karı değil zaten takacakları ya bir gr altın yada çeyrek oda durumları varsa
boşuna bütün birikimini salona harcama yazık günah herkesi memnun edicem herkesi ağırlıcam rahat ettiricem diye düşünmeye kalkarsan oho altından kalkamazsın bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…