Merhaba sizin topigin gizli hayranlarındanım. Bu ara ekranın 12 kişilik 84 parca çatal bıçak takımında indirim var. Almayı düşünüyorum ama hiç kullanan tanıdığım yoktu. Bu mesajınıza çok sevindim. Bulaşık makinasında yıkandığında çizilme oranı nasil oldu? Paslanma yok değil mi? Şikayet varda bununla ilgili şikayetler varda onun için sormustum.Tencerede ve catal kasikda emsan kalitesi diyorum ben.
Ama su ara karaca bio diamond goruntusune tav oldum.
Sanirim teflonlari almasam ondan alirdim.
Ama teflonlarimi cok severek aldim o sebeple pisman degilim.
degisik modeli icime sindi.
Sorunlu evsahibi. Söker götürür tabi o binadan çıkmamakta inat etmeyi sürdürmezse.E kombiyi mi sökcek cıkarken kiradan düsseymis
Düşünmeden konuşmuştur. Sen eşini daha iyi tanıyorsun. Şakamı yaptı anlıyorsundur. Benim eşimde bir laf atar o an alkından geçirdiği dilindedir ben de uyuz olurum bu huyuna.Dün bdvde bi konuya yorum yapmıstım
Konu sahibi de bizi okuyomus arada
Dedi benim kocam aynı senin kocan.
Sabah beri yiyor
Mutfakta yemek telasındayım
Dolabu actı,peyniri de gömmüsünüz dedi
Carsamba günü aldı
Yeminle tadına baktım daha
Kendi gömüyo
Yediklerimizi mi sayıyosun dedim
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Yiyin de az yiyin dedi yine gülerek
Biz yemedik peynir sen yedin onu biz yesek söyleriz dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu
Makarna istedi
Yaptm
Bu makarnayı da sen bitirdin
Cuval bitince gelme yemisiniz diye dedim
Gidip sacını basını yolasım var ama o derece sinirliyim
Hadi beni gec insan evladınjn yediğini görür mü
Bebe zaten ezine peynir mi yer zaten
Allahım sen vicdan ver nediyim
Çok güzel özetlemişsin canımDüşünmeden konuşmuştur. Sen eşini daha iyi tanıyorsun. Şakamı yaptı anlıyorsundur. Benim eşimde bir laf atar o an alkından geçirdiği dilindedir ben de uyuz olurum bu huyuna.
sonuçta boşver kafana takma o evin erkeği o sana ve çocuğunuza bakmak zorunda. Kadınlar çalışıyoruz ya erkekler bazı şeyleri mecburi görüyor.
sen de yeri geldiğinde lafını söylersin. Bizler çalıştığımız için çalışmayınca Ekonomik her söze güceniyoruz.Hele şu ekonomik sıkıntı olan dönemde ben kendimi çok kötü hissettim. Mesela geçen kardeş grubunda çocuğa sulu boya sordum marka önemlimi diye. Diğer kardeşim bu dönemde marka arama boşver diye ben faber castel almıştım yazmış. Biraz tuhaf oldum. Çünkü yeğenime çalışırken çoook şey almıştım. Tabi hepsi dedi sıkıntıda yardımcı oluruz diye ama ne bileyim ufacık bir söze tuhaf oldum nedense. Sanırım bir zamanlar yapıyordum çok şey şimdi çalışmıyorum onun psikolojisi sanırım. Yani sende de ondan olabilir canım. Senden Para isterken yediğiniz peynirin hesabını yapma hakkına hiç sahip değil
Düşünmeden konuşmuştur. Sen eşini daha iyi tanıyorsun. Şakamı yaptı anlıyorsundur. Benim eşimde bir laf atar o an alkından geçirdiği dilindedir ben de uyuz olurum bu huyuna.
sonuçta boşver kafana takma o evin erkeği o sana ve çocuğunuza bakmak zorunda. Kadınlar çalışıyoruz ya erkekler bazı şeyleri mecburi görüyor.
sen de yeri geldiğinde lafını söylersin. Bizler çalıştığımız için çalışmayınca Ekonomik her söze güceniyoruz.Hele şu ekonomik sıkıntı olan dönemde ben kendimi çok kötü hissettim. Mesela geçen kardeş grubunda çocuğa sulu boya sordum marka önemlimi diye. Diğer kardeşim bu dönemde marka arama boşver diye ben faber castel almıştım yazmış. Biraz tuhaf oldum. Çünkü yeğenime çalışırken çoook şey almıştım. Tabi hepsi dedi sıkıntıda yardımcı oluruz diye ama ne bileyim ufacık bir söze tuhaf oldum nedense. Sanırım bir zamanlar yapıyordum çok şey şimdi çalışmıyorum onun psikolojisi sanırım. Yani sende de ondan olabilir canım. Senden Para isterken yediğiniz peynirin hesabını yapma hakkına hiç sahip değil
Valla densizlik etmiş canim ben sakasina oğlum evi kuruttun diyorumDün bdvde bi konuya yorum yapmıstım
Sabah beri yiyor
Carsamba günü aldı
Kendi gömüyo
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu
Makarna istedi
Yaptm
Ben misafir icin aldimMerhaba sizin topigin gizli hayranlarındanım. Bu ara ekranın 12 kişilik 84 parca çatal bıçak takımında indirim var. Almayı düşünüyorum ama hiç kullanan tanıdığım yoktu. Bu mesajınıza çok sevindim. Bulaşık makinasında yıkandığında çizilme oranı nasil oldu? Paslanma yok değil mi? Şikayet varda bununla ilgili şikayetler varda onun için sormustum.
Saka yapiyo belki ya sen mi aliniyosun acaba kuzuDün bdvde bi konuya yorum yapmıstım
Sabah beri yiyor
Carsamba günü aldı
Kendi gömüyo
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu
Makarna istedi
Yaptm
Elegance aral modeli benim begendigimin . 84 parca 399 sizce fiyat uygun mu peki?Ben misafir icin aldim
Yani kullandigim kadariyla sikinti yasamadim henuz.
Ama gunluge kullanmadim
Gunluk icinde alicam.
Parlakligi ve agirligi guzel ben aldigim modelden memnunum.
Bendeki elegance samba 84parca ben gecen sene 500tl almistim simdi baktimda (trendyoldan aldim) 698den en son satilmis.Elegance aral modeli benim begendigimin . 84 parca 399 sizce fiyat uygun mu peki?
Kusura bakcak bisey yok kuzu hakklısınbabyloading87 böyle eşinden bahsediyorsun yaa okudukça sinir oluyorum. Senin bu kadar evine düşkünlugun, sağlıklı yemek yapma çabaların hele ki çocuğunun yediğine verdiğin özen takdir edilesi bı durum. Ama aldığın sukadarcik maaşinra bile başı giderleri sana yigmasi valla oturduğum yerden sinir oldum. Söylemek istedim :) kusura bakma lütfen içimde kalsın istemedim
AllahımSorunlu evsahibi. Söker götürür tabi o binadan çıkmamakta inat etmeyi sürdürmezse.o kadar kira veriyor 3+1 Çok çok eskiii bina. İki kişiler. Koca evde. Dayıya bir oda bile yapmıyor. Kış günü de girişte oturuyorlar. Büyük salonun camları Çok soğuk diye. Dayı girişte çekyatta yatıyor ya gülüyorum çünkü o binadan ayrılmamak için bu kadar çile çekilirmi.
Saka yapmısDüşünmeden konuşmuştur. Sen eşini daha iyi tanıyorsun. Şakamı yaptı anlıyorsundur. Benim eşimde bir laf atar o an alkından geçirdiği dilindedir ben de uyuz olurum bu huyuna.
Ben ne günah isledim acaba bunu buldumValla densizlik etmiş canim ben sakasina oğlum evi kuruttun diyorumbizimki yesin oğlum diyo Allah için yedigimize. Fln karışmaz öyle muhabbetleri hiç yapmaz sormaz niye aldın fln diyede seninki valla bilmeden bi sevap fln islenis seni bulmuş kuzu öpüp başına koysun seni sen çok fedakarsin
SakaymısSaka yapiyo belki ya sen mi aliniyosun acaba kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?