• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saka yapmıs
Saka da yapmıs olabilir
Öyle aklındakini illa söyleyen bi tip🤣
İcinde tutamaaz
Ama cocuk konusunda hassasım
Dil peyniri veriyorm eline tabiki emikleyip atıyor
Evet ziyan oluyor ama böyle ögrencek napalım
2 kiloya yakın salatalık almks bu hafta
Bugun sonunu salataya kullandm
Kıza veriyorm suyunu emip atıyor
Bence ziyan oluyo gibi görüyır suan
Ezine peynir vermiyorm ama dil peynirine de atıfta bulunmus olabilir😂
Ayh bilmiyorm
Hepten sinirim bozuluyor artık💆🏻‍♀️
Benim eşimde öyle aklındakini söyler. Sesli düşünme derim😂 biz de dil ve çeçil peyniri veriyorduk zaten ezine beyaz peynir hayatta yemezler hiç umutlanmasın.Ağzına koymadı benim kız.şimdi de hellim kızarmış olacak🤣 salatalık da çok verdim senin gibi en pahalısı da olsa seviyor diye aldık ne yapalım. Sonuçta o kadar yemesi bile mutlu ediyor insanı.

İyi geceler kizlar girdim ama yazamadım bugün bı oturmadim. Evde herşeye karışan erkekler için sokağa çıkma yasağı kalksın diye kampanya başlatıcam. Yapılacak tamirat vs bütün işleri iki güne sigdirdi adam ben de peşine arkasını topladım. Sağolsun yaptı ama ben bittim. Kendimi ise çok kaptirmisim bı baktım saat 9.30 ben ıspanak yikiyorum, bıraktım oğlumu uyuttum gündüz yatmamisti. Sonunda çayımı alıp oturdum

Bir posta kanepede uyudum uyandim.
Hadi uyu bakalim uyuyabilirsen🧐
Esim bugun kac sinema filmi bitirdi kac bolum dizi izledi sayamadim.
Hala izliyor
tv den kuscam az kaldi.
Ben hafta ici muzik acarim bi esra erola bakiyorum bazen kapiyorum genelde.
sessiz sessiz saha gzl oluyor.
Yarin tv dinlen hakkini helal et dicem.
Sabah beri basim agridi.

Kız 20:30 da uyudu. Gündüz uyumamıştı. Yemek yedik. Sonra ben kızı uyuturken eşim helva yapmış çay yapmış içtik. O arada alışverişimi yaptım. Çoğu aldığım şey kızaydı :) oyun kumu aldım bakalım nasıl olacak oynama durumumuz. Elişi kağıdı aldım. Yırt yapıştır yaptıracağım. Boş kağıtla yaptırabildim bir defa elişi kağıdı yoktu. Çok hoşuna gitti. Rexona aldım kendime. Ped aldım. Kıza sulu boya aldım. İlk kez yaptıracağım. 125 tuttu indirimle. Eşim de vitaminlerimizi aldı. Harcamalı gün oldu 😊 erken uyumuştum uyandım. Eşim hala uyumadı. Uyuyabilirsem yatarım biraz sonra

Bugün de uyku yok bana. Tam yatacaktım kızın yeleğini giydireyim dedim uyandı. Su istedi sonra süt istedi mutfağa gittim süt için bir baktım odasının kapısında bacaklarını açmış kaka diyor. Kaka ile çişi henüz ayırt edemiyor. Neyseki artık bez de olsa çiş yaptığını hissedebiliyor. Sonra bez vardı çıkarttıyordum aa dedi ben de aa anne yanlışlıkla onu giydirmiş kilot yerine dedim güldü.sütünü içti yattı. Artık sabah kaçta kalkarız bilmem :)

Gunaydın mesai başladi.
Ütü yapicam🤦🏻‍♀️
Bu ara buna cok usendigimden taneyle yapiyorum.
Aiyy herkes ac kalmis sabah koca ekmek posetlerini yuklenmis gidiyorlar.
Gecede 12 oldu saat arabalar vizir vizir.
Arabanin anahtari ellerinde gozleri saatde mi bekliyodu bunlar napiyodu dedik o saatden sonra napcaklar sokakda.

Bugun yemek yapmam gerek.
Tavuklu patates vercem firina.
Firin bu ay zirvede🤫
Elektrik fatr. merak ediyorum nolcek.
Eksi olani mini firin tek tepsi pisiriyor
Arti yanida 16senelik ceyizimden asiri memnunum cabuk pisiriyor.

Günaydınlarr
Sokdan siparis verdim 69 tl
Mintax b.tableti,2 lt günlük süt,1 lt kefir,avokado,famila havlu6lı(25 tl ye 7 tl di)2 paket godiva cikolata,ace klorsuz,fırın poseti,cöp poseti,6lı soda.
Aksma icin yesilmercimek var
Evi actım havalanıyor
Kzı 2.uykuya yatırdım 6.30da uyandı💆🏻‍♀️
Nevresimleri attm yıkanıyor
Yatak da havalansın dedim daha değistirmedim
Sabah kahvesi yaptım
Twitterda yorumlara bakıyorm
Bakan istifa etmis geri gelmis galiba🤷🏻‍♀️

Günaydınlarr
Sokdan siparis verdim 69 tl
Mintax b.tableti,2 lt günlük süt,1 lt kefir,avokado,famila havlu6lı(25 tl ye 7 tl di)2 paket godiva cikolata,ace klorsuz,fırın poseti,cöp poseti,6lı soda.
Aksma icin yesilmercimek var
Evi actım havalanıyor
Kzı 2.uykuya yatırdım 6.30da uyandı💆🏻‍♀️
Nevresimleri attm yıkanıyor
Yatak da havalansın dedim daha değistirmedim
Sabah kahvesi yaptım
Twitterda yorumlara bakıyorm
Bakan istifa etmis geri gelmis galiba🤷🏻‍♀️
Danisikli dovus oldu evet 😂 komedi time.

kuzu sok int. sitesinden mi siparis veriyosun?

Back
X