Küçük Düşün Büyük Olsun!

ihlasin robotumu var canim sende?
Evet cnm libella eski model ağır hantal ama onun yaptığı temizlik başka gerçekten sulu en son yaptırırken abi sen ne zaman aldın abla bunun gibisi yok artık ddi ama 2006 sonu fln aldim şimdinin 1500 tl siydi rahat taksit yapıyordu ihlascilar

Şu eltini yolasim var valla kuran da uyuzluk yapan dimi bu hamile halinle bide onumu düşüncem anam bunlar az yüz bulsa çocuğa bakar fln bahanesiyle sana getirmeye de kalkar sırf kendi uğraşmaya bıkmış senind e canın sıkılsın diye aramış ana lı kızlı bırakmadılar seni

Bende ozamanlar o fiyata aldim memnunum.
Ama bakimini vs yaptirmadim malesef.
Bazen tutukluk yapiyo tuslar
Bakiminin fiyati hakkinda bilgin var mi?

evet canim o
Kadinin nosunu sildim aramiyorum hala ariyo.
Bi de ozellikle dedim.
Hastaneye ziyaretci almiyorlar bende kimseyi eve kabul etmicem.
Teyzemler kuzenlerim bile biz sonra gelicez dediler bende zaten suan istemiyorum dedim.
Yani anlasin.

Kaynanam diger eltime niye gecmemis anlayamdim onu.
Normalde ablasinin torunu diger eltim.
kendi istedi aldi koyden getirtti.
Onda kalir daha cok diye dusunuyordum bu sene buyugune kapak atti.

Bakicam dogumdan sonra gelmeye yer aricak mi.
Esimle ciddi tartisiriz ozaman.
Ben esime soyledim dikislerim az duzelsin annemide yollicam kimseyi istemiyorum dedim.
yani anlasin diye

Ayak yapıyorlar.kaynanayı sana postalamak için yol yapıyorlar.Sinir bozucu cidden

Evet supurdum elimle sildim rahatladım ama başıma bı ağrı girdi bı an çok kötü oldum tansiyon gibi daha yeni kendime geldim.menu değişti kayinvalidem sarma yapıyormuş ben de yayla çorbası yaptım bı de kabak tarator yapicam yanına, balkabağı rendeledim onunla denicem bakalım havuctan çok farklı olmaz diye düşünüyorum ama

Bende hiç bakim yaptırmadım canim yanlız bi kere calismadi tuhaf sesler çıkarıyordu normal actim böyle içinde dönen bi yer var orası saç olmuş baya onları temizlemistim 3 sene fln oluyo sorunsuz şükür şu an yanlız borusu vs.milyoncularda yok servisi lazım neyseki merkezdeymis ordan aldim ararsan soylemezlermi acaba

Teyzem kiza oyuncak ördurmus
cok tatlislar.
Alyosun ilk oyuncaklari diye resim yolladi whatsapdan
Ya yerim o bisiler almistirda durmaz eli.
Bi de kiz babyleri cok sever kendinin 2 oglu var.
Ay ne güzel ya teyze ana yarısı valla benim teyzelerimde öyledir saolsun bende oğluma bir çizgi film karakteri örmek istiyorum şu sıra aslında videolar oluyomus bakcan

Aynı model mi acaba resmini çekip atarım özelde sana acaba başka fonksiyonları varmi ben bi etrafı alıyorum bir kaç tane başlığı vardı benimkinin

Ay ne güzel ya teyze ana yarısı valla benim teyzelerimde öyledir saolsun bende oğluma bir çizgi film karakteri örmek istiyorum şu sıra aslında videolar oluyomus bakcan
benim hic el becerim yok örgu anlaminda.
Keske yapabilseydim isterdim yapmak degisik degisik.
Cok pahalilar ya
teyzosunkilerle oynar artik bir sure.

Ayak yapıyorlar.kaynanayı sana postalamak için yol yapıyorlar.Sinir bozucu cidden
organize bunlar.
o aradi pesine kizlari ayri ayri msj attilar dr. gittin mi diye.
Bende bombanin pimini cektim attim ortaya
Esimlerin findiklari var ortak yani
2 senedir kucuk kaynim topluyo aliyo parayi bunlarada 1 tane bile findik vermiyo yollatmiyo.
öyle 2-5binde diil
15bin falan para aliyo donumler buyuk ama 1 ay ugrasiyosun iste oralarda.
Bunlarda gidip toplamiyorlar onunda gidip toplayip paralari cukkalamasi zorlarina gidiyo.
Bizimde hakkimiz var diyolar.
Ee size toplamayin diyen yok köy orda gidin toplayin.
Gidecegini bilmiyorlarmis bende soyledim.
Beddualara basladilar
bizimde hakkimiz var da soylede boylede.
Buyuk kaynimda calismiyo ya para lazim hepsine.
Yesinler birbilerini ben cekirdek citler izlerim

Esim gec gelcekmis gununde gec geliyo o da evde 1 tane ekmek var sadece.
cilegi yedik cilek ve mesrubatda aldircaktim.
Ya aldircaz ekmek ya da ben mayalicam yine artik.
Neyse yarin ki enerjime bakim ona göre.

Yeni oturdum silincede ancak rahat ediyor icim.

Sağol canım bu Sherlock 90 dakika uzun dizi ama evet güzel oluyor anlamadığım yeri başa sarıp bakıyorum her kelimeyi duymalıyım sanki

Entrikaya gel aradıklarına pişman etmişsin canim bir Süre sana bulaşmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…