Harcamayacagınıza eminseniz alın bacımkızlar bize halkbanktan ihtiyac kredisi 7500 tl çıkmış. Masrafı var tabi konut kredisini de erteledik. Alsakmı kararsıx kaldık. 6 ay ödemesi yok. Bu ekonomik durumun ne olacağı da belli değil. İşe başlayınca da risk devam eder eminim. Ya da alıp parayı kenarda tutsak altın falan alıp koysak her ihtimale karşı dursun kenarda diye. Çok zorda kalana kadar kullanmasak o parayı. 6 ay sonra da durum düzelirse toplu yatırsakmı diye düşündük. Kredi faizi çok çok düşük %49 civarıydı. Dünden bu yana onu düşümüyoruz. Her ihtimale karşı diye
Bereketli olsun canim sherlock çok güzel ben kitaplarini okurum hep başlamıştık eşimle iki bölümden sonra benimki ddi diologlar çok hızlı anlamıyorum ddi izlemiyorum o yüzden polisiye gizem tarzi seviyorum ben rizzoli and isles var çok güzeldir bitti ama netten bakabilirsin ben yabancı dizi seviyorum 40 dakikada bitiyor herşey boş muhabbet yokSelam Kızlar nasılsınız?
Kaç gündür siteye girmiyorum 2 gün unutmuşum girmeyisonra da bir fırsat olmadı ben buraya girmeden durmaZdım oysaki.
İşe git gel virüs kapacağız korkusuyla çalışıyoruz
Akşamlar netflıx den dizi izliyorum.Sherlock harika bir dizi bayıldım.
Bireysel emekliliğimdeki birikimi altın fonlarında değerlendirmeye başladım altın uçtu 6 günde 1100 ₺ birikimim arttı.7 sene önce yapmalıydım geç uyandım neyse sağlık olsun.
AminKizlar dolar 7tl olmus.
Herseyde disa bagimli oldugumuz icin dogalgazimizdan elektrigimize marketdeki urunlerede yine zam gelecekmis
Kacinci zam gelir bu gidisle bilmiyorum
2 posete 150tl birakip cikiyoruz icinde ne et var ne bisi.
Bugun bi ablam aradi kirada oturuyor ev sahibi su zamanda 200tl zam yapmis.
Evi giris kat 1.250 veriyordu olmus 1.450tl kirasi.
Kocasi 1 aydir evde.
Kendide calisiyodu bu vurus olaylarindan once falan mecbur cikti isten 3 aylik parasini alamadi.
2 oglu okuyor ikiside evde suan
Hepsi buyuk bogaz.
Napcami sasirdim diyor.
Ne pisircem napcam hepsi evde.
Allahim yardim et diyorum.
Kimseyi darda bırakma.
Tabiki önce saglik ama kimsede aç kalmasin ya.
Magdur olmasin.
Sana veririm sende durur para dedi eşim. Bende durursa koklatmamHarcamayacagınıza eminseniz alın bacım
Gereksiz biyere harcanmaması önemli olan.
Bereketli olsun canımSelam Kızlar nasılsınız?
Kaç gündür siteye girmiyorum 2 gün unutmuşum girmeyisonra da bir fırsat olmadı ben buraya girmeden durmaZdım oysaki.
İşe git gel virüs kapacağız korkusuyla çalışıyoruz
Akşamlar netflıx den dizi izliyorum.Sherlock harika bir dizi bayıldım.
Bireysel emekliliğimdeki birikimi altın fonlarında değerlendirmeye başladım altın uçtu 6 günde 1100 ₺ birikimim arttı.7 sene önce yapmalıydım geç uyandım neyse sağlık olsun.
Allah Allah niye öyle bir bedel istemisler kiGünaydın hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Sabah erken kalkıyorum eşimi göderiyorum. Sonra o gün yiyecegimiz yemegi yapmaya başlıyorum. Bu gün yeşil mercimek ve sütlaç yaptım. Çöpü çıkardım kahvaltıdan sonra evi bir silsüpür yapıcam toz alıcam, balkon yıkayacagım. İnternetten çerez aldım ilk defa aldığım bir site de değil daha önce de almıştım. Kargoyu da ayrıca ödemiştim, kapıya gelen kargocu ayrıca 55 tl daha istedi bu nedir dedim taşıma bedeli dedi iyi de dedim ben onuda ödedim dedim al götür istemiyorum dedim eşimde bu gün iade edicek, eşim diyorki gitti 200 tl ne yapayım dedim her zaman aldığımız yer diye alış veriş yaptım. Sonra hemen şikayetim var a yaz dedim yazdı site hemen bildirmiş ama ne olur bilmem üç kuruş kar edicez diye peşin paramızdan da olucaz çünkü kredi kartı ile ödemeyi kabul etmiyorlar. Neyse hayırlısı neyse o olsun. Bu günlerde canım yeterince sıkılıyor artık düşünmek istemiyorum. Mevlam neylerse güzel eyler.
55 tl tasıma ücreti ne ya,yük gemisiyle mi geliyor bu cerezGünaydın hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Sabah erken kalkıyorum eşimi göderiyorum. Sonra o gün yiyecegimiz yemegi yapmaya başlıyorum. Bu gün yeşil mercimek ve sütlaç yaptım. Çöpü çıkardım kahvaltıdan sonra evi bir silsüpür yapıcam toz alıcam, balkon yıkayacagım. İnternetten çerez aldım ilk defa aldığım bir site de değil daha önce de almıştım. Kargoyu da ayrıca ödemiştim, kapıya gelen kargocu ayrıca 55 tl daha istedi bu nedir dedim taşıma bedeli dedi iyi de dedim ben onuda ödedim dedim al götür istemiyorum dedim eşimde bu gün iade edicek, eşim diyorki gitti 200 tl ne yapayım dedim her zaman aldığımız yer diye alış veriş yaptım. Sonra hemen şikayetim var a yaz dedim yazdı site hemen bildirmiş ama ne olur bilmem üç kuruş kar edicez diye peşin paramızdan da olucaz çünkü kredi kartı ile ödemeyi kabul etmiyorlar. Neyse hayırlısı neyse o olsun. Bu günlerde canım yeterince sıkılıyor artık düşünmek istemiyorum. Mevlam neylerse güzel eyler.
Umarim hallolur ama sikaayet var a yazmaniz iyi olmus.tr_lelli
Telefonu arıyoruz cevap veren yok watsaaptan mesaj atıyoruz tek tıkta hala bakmıyorlarmı bende anlamadım ama durumlarını müsaite almışlar. Sabah sabah sıkıntıdan burnum kanadı yine büyük kızımı kaldırdım, kaldırmasam sonra çok üzülüyorlar onun ardına da küçük kızım kalktı Allahım cuma gününün hürmetine cuma serinliği ver diyorum. Teşekkür ederim lellim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?