Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar dolar 7tl olmus.
Herseyde disa bagimli oldugumuz icin dogalgazimizdan elektrigimize marketdeki urunlerede yine zam gelecekmis
Kacinci zam gelir bu gidisle bilmiyorum
2 posete 150tl birakip cikiyoruz icinde ne et var ne bisi.

Bugun bi ablam aradi kirada oturuyor ev sahibi su zamanda 200tl zam yapmis.
Evi giris kat 1.250 veriyordu olmus 1.450tl kirasi.
Kocasi 1 aydir evde.
Kendide calisiyodu bu vurus olaylarindan once falan mecbur cikti isten 3 aylik parasini alamadi.
2 oglu okuyor ikiside evde suan
Hepsi buyuk bogaz.
Napcami sasirdim diyor.
Ne pisircem napcam hepsi evde.

Allahim yardim et diyorum.
Kimseyi darda bırakma.
Tabiki önce saglik ama kimsede aç kalmasin ya.
Magdur olmasin.

Harcamayacagınıza eminseniz alın bacım
Gereksiz biyere harcanmaması önemli olan.

Allah'ım yardım etsin ne diyim kiz kardeşimi aradım bende baya konustuk 1 ayı geçti gorusmuyiruz onunda kocası işten çıkmıştı 1 ayı geçti kardeşim bi yerde çalıştı 1 aya yakın coronadan izne çıkmışlar kardeşim bıraktı işi yeniydi ztn orta mini beğenmemiş bide eltisiyle kayni orda çalışıyorlar 5 6 senedir eltisiyle münakaşa etmiş bırakmış yok yapamıyorum ddi ben ona demiştim eltisi fena biraz bizim kiz açık göz değil pek laf ta diyemiyor mesafe koydum aramıza ddi ddim hayırlısı olsun maaşını almış benim kenarda var lazım olursa de bana ddim atarim hesaba uzak ztn evi bana malum hastalıktan gidip gelinmiyor oglusla yedik yemegi cacık özlemiş cocuk yeme anne banada bırak dio kuzum biterse yapar anne oğlum ddim cay içip sizi okuyorum duramadim bir makine beyaz attım

Selam Kızlar nasılsınız?
Kaç gündür siteye girmiyorum 2 gün unutmuşum girmeyi sonra da bir fırsat olmadı ben buraya girmeden durmaZdım oysaki.
İşe git gel virüs kapacağız korkusuyla çalışıyoruz
Akşamlar netflıx den dizi izliyorum.Sherlock harika bir dizi bayıldım.
Bireysel emekliliğimdeki birikimi altın fonlarında değerlendirmeye başladım altın uçtu 6 günde 1100 ₺ birikimim arttı.7 sene önce yapmalıydım geç uyandım neyse sağlık olsun.

Bereketli olsun canim sherlock çok güzel ben kitaplarini okurum hep başlamıştık eşimle iki bölümden sonra benimki ddi diologlar çok hızlı anlamıyorum ddi izlemiyorum o yüzden polisiye gizem tarzi seviyorum ben rizzoli and isles var çok güzeldir bitti ama netten bakabilirsin ben yabancı dizi seviyorum 40 dakikada bitiyor herşey boş muhabbet yok

Yıkilmadim ama ayakda da degilim
Uyucam ama yetti gari dedim.
Besik cok oyaladi.
Ne nereye cozene kadar kafami agrittilar.
gec mec bitti hallettik.
Guzel oldu.
Begendim.
Kardesim gitti bende direk devrildim yataga.
Kim naparsa yapsin gayrı

Amin

Bereketli olsun canım

Erkenden günaydınnnn
Hayırrlı cumalar
Valla 22.00 da bayılıyyorum artık
Kız masallah fırtına
Bide yürüse yanmısız
İlk anlamlı kelimesini söyledi dün
Dede dedi
Koci o dede dedikce kızım ba ba diyo
Benimki dede diyo
Bide hadi diyo
Hadiyi nerden duyduysa
Koci metrodan patlıcan ,4 paket un 1kglık,3 kutu süt,eski kasar almıs.
Kkdan aldım alcaklarımı buay
Nakit ayırdım
Ay basında 100 tl mazot aldı
65 havuzu kitledi bana
165 elektrik ödendi karttan
Dün mazot alcakmıs 50 tl cekmemis
Aramıs beni,ne aldın yine 50 tl yi bile cekmedi diyo
Pardon dedim ?
Kartı ben yatırıyorum farkındaysan dedim
Deli mi ne
Aslında icten ice kuduruyo eve kargo geldikcs
İstiyoki verelim o yönetsin oldu
Valla 5 krus görmem maastan
Bana söyle ben alırım der
Söylediklerimin yarısını almaz.
Ayh bide havuzu sisirdi,topları attı falan
Cock koca sey korktu tabi
Girmedi yırttı kendini
Diyoki kızım okadr masraf yaptık bak,sen oynamazsan ben oynarım

Günaydın kızlar. Bahsettiğiniz krediye ben de başvurdum. Ama henüz dönüş yapılmadı:) 10 000 talep ettim. Gelirse altın mi dolar mı alırım bu pahalılıkta hiçbir fikrim yok. Ama birşeye bağlarım. 6 ay sonra başlamak şartıyla 376 TL aylık ödeme olacak. Çıksın istiyorum

Günaydın hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Sabah erken kalkıyorum eşimi göderiyorum. Sonra o gün yiyecegimiz yemegi yapmaya başlıyorum. Bu gün yeşil mercimek ve sütlaç yaptım. Çöpü çıkardım kahvaltıdan sonra evi bir silsüpür yapıcam toz alıcam, balkon yıkayacagım. İnternetten çerez aldım ilk defa aldığım bir site de değil daha önce de almıştım. Kargoyu da ayrıca ödemiştim, kapıya gelen kargocu ayrıca 55 tl daha istedi bu nedir dedim taşıma bedeli dedi iyi de dedim ben onuda ödedim dedim al götür istemiyorum dedim eşimde bu gün iade edicek, eşim diyorki gitti 200 tl ne yapayım dedim her zaman aldığımız yer diye alış veriş yaptım. Sonra hemen şikayetim var a yaz dedim yazdı site hemen bildirmiş ama ne olur bilmem üç kuruş kar edicez diye peşin paramızdan da olucaz çünkü kredi kartı ile ödemeyi kabul etmiyorlar. Neyse hayırlısı neyse o olsun. Bu günlerde canım yeterince sıkılıyor artık düşünmek istemiyorum. Mevlam neylerse güzel eyler.

Ben sabahtan işlerimi halledince öğleden sonram bana kalıyordu.Şimdi öyle olmuyor kızlar geç kaltıkları gibi kahvaltı geç oluyor ben evi temizlemeye başlayınca hemen akşam oluyor ve gün bitiyor. Ben akşam yatınca onlar geç yatıyor haliyle de geç kalkıyorlar. Düzenimiz çok değişti, dün eşim pazara gitti patates 5 tlmiş, salatalık 6 tl, limon 10 tl Allahım diyorum sabah haberlerinde de patates 1 tl diyor inanamadım pazar ve tv arasında uçurum var. Çilek tarlada 2-3 tl eşim 10 tl alıyor kilosunu soğanları yine atmaya başlıyorlarmış stoktakileri çok fazlamış biz cücük atmış soğanların 2.5 kilosunu 10 tl alıyoruz. Daha neler neler ay kızlar kafanızı şişirdim ama ben de şiştim kusura bakmayın.

Allah Allah niye öyle bir bedel istemisler ki
firmaya direk ulasip sorma imkaniniz yokmu?

Esim gitti
Bu sabah bende onunla yedim
aksam yemegi yememistim acikmisim.
Gozleme yaptim yedik.
y.odasini topladim.
bos oda da camasirlar asili ama dun esimin aldiklarini oraya koymustum cami acip onlar yerlescek.
camasirlari katarim.
pilav ve cöp şis var dunden.
Corba yaparim.
Oglanada sosis haslamistim yerse 2 sandovic daha cikar.
Bugunde yemek isi böyle cikar aradan yarina Allah Kerim.

Ev supurup vileda yaparim bugun

Dun aksam yine dayanadim toz aldim.
Mutfak dolaplari lake parlak dislarinda el izi cok oluyo onlari sildim.

Yarin koltuklari ittirip supurup silme yapariz esimle tek itmek artik benlik diil oglana ittiriyorum.

Dunde kardesim sagolsun besigi kurarken cikanlari topladi
supurdu..
y.odasinada goturup yerlestirdiler.

tr_lelli
Telefonu arıyoruz cevap veren yok watsaaptan mesaj atıyoruz tek tıkta hala bakmıyorlarmı bende anlamadım ama durumlarını müsaite almışlar. Sabah sabah sıkıntıdan burnum kanadı yine büyük kızımı kaldırdım, kaldırmasam sonra çok üzülüyorlar onun ardına da küçük kızım kalktı Allahım cuma gününün hürmetine cuma serinliği ver diyorum. Teşekkür ederim lellim.

55 tl tasıma ücreti ne ya,yük gemisiyle mi geliyor bu cerez

Umarim hallolur ama sikaayet var a yazmaniz iyi olmus.
Etiketleyip bu firmayi paylasin bile.
Ayip kul hakki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…