Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence mantikli, sen zaten gelen parayı tutarsın ev hep alınır yani

Bence mantikli, sen zaten gelen parayı tutarsın ev hep alınır yani
Hemen sokarim onu borca canim.
Bos birakmam
Ama birikimimde olur her ay 1000tl bile atabilsem kenara bana kâr
Suan gelen gidiyor.
gr bile alamiyorum.
Ev de sikinti cikardikca kafama yatti.
kiraci ciksa kimbilir evin nekadar masrafi cikcak

Hemen sokarim onu borca canim.
Bos birakmam
Ama birikimimde olur her ay 1000tl bile atabilsem kenara bana kâr
Suan gelen gidiyor.
gr bile alamiyorum.
Ev de sikinti cikardikca kafama yatti.
kiraci ciksa kimbilir evin nekadar masrafi cikcak
Doğru o da yani, esin bu sektörde olduğu için artışını eksisini bilir insan o yüzden guveniyo hani bilmediği bir sektör olsa olmaz da

İş yapacağına garantisi varsa süper bir kazanç. Kimseye söylemeyelim demesi de güzel.

Müsait olunca lahmacunun tarifini rica edebilir miyim
Tabikii. Çok kolay yıllardır yaptıgım bir tarif, biz begenerek yiyoruz inşallah sizde begenirsiniz. Hamuru için 1 su bardağı ılık su, 1 yumurta bir çay bardağı yogurt, biraz tuz, biraz şeker ben kavanozun içindeki kaşıklarımla atıyorum yaklaşık bir tatlı kaşıgına yakınlar. Bir tatlı kaşığı kadar da maya atıyorum biraz sert bir hamur olucak çünkü kıymalı harcı taşımak için. Yaklaşık 30-40 dakika hamur dinleniyor. Kıymalı harcımda hep göz kararı yaklaşık bir çorba kasesi kadar kıyma, büyük bir sogan 2 domates 2 biber gibi ama ben biberlerimi dondurucudan koydum. Kıyma hariç diğerlerini rondodan geçirdim. Sonra hepsini bir kaba aldım üzerine bir yumurta kırdım. Birer çorba kaşıgı biber ve domates salçası ve biraz sıvı yag ekledim. Baharatlarını ekledim ben ayrıca zerdeçal ve zencefilde ekliyorum. Kimyon, karabiber hepsini bir güzel karıştırıyorsun. Sonra bir mandalinaya yakın hamurdan bezeler alıyorsun tavanın boyutu kadar açıyorsun kıymalı harçtan ince bir tabaka üzerine sürüyorsun tavaya alıyoruz tavanın kapagını kapatıp yaklaşık 5-6 dakika da pişiyor. Afiyet olsun.

Aaa öyle birşey varsa bizde önlemimizi alalım. Süt en önemli şey benim için de kız sütt diye ağlar.

Canım yorum yapmadan geçemiyeceğim plakan varsa gerçekten çok güzel para kazanılıyor bir ara benim eşimde alacaktı seneler önce sonra para yetişmedi filan tabiki o zamanlar bu kadar fiyat pahalı değildi,,,,,, bence güzel bir iş olur rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Amin Allah razi olsun
Bana mantikli geldi tabi zamanlama dogru diil suan bakalim kismet.

tr_lelli
Lellim hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim çocuklarınızın bereketini, rızkını artırsın. İnşallah oldu diye de burdan paylaşırsınız. İsteyen gönlünden geçen herkesin niyetleri gerçekleşsin. İnşallah.

Valla bu ara pek soruyo yer yapıyor galiba insallah köye gider diyodun gider doğumdan önce karantina kalkarda

Valla bu ara pek soruyo yer yapıyor galiba insallah köye gider diyodun gider doğumdan önce karantina kalkarda
Karantina durumu kalksa gider durmaz.
ist durmak istemiyor orada tek duramadigindan kisin(yasli ve soba falan yakmak istiyo ev han gibi) mecbur geliyor birazda istanbula.
Boyle mart nisan gelince hep boyle yapiyo köye yollayin beni diyo.
Orada bahce falan var cikabiliyo burada yuruyemiyor merdiven falan in cik gidecek yer yok.

Yollasa esim bir an önce gelmez kasima kadar.

Bi de kizi alip bakmiyo(ayni semtteyiz)
Diger eltimde demek bakmadi
Bu eltimde 2 aydir bunalmis.

Kız uyudu cok sükür
Canım esimlekahve ictik(kocam burda mısın?)
Bezimiz eror veriyor
Canım esim yarın alacak
Benim icin kocasını gömüyor diyolaaa
Yalan
Behlülün Bursa subesi gibi adamı bulmusum daha ne
Arkadaslar ben bundan sonra böyle
Gelcem gitcem kocamı övcem
Sonra bosar mosar naparım
Aa dur ya benim kapı gibi mesleğim var,kocam düsünsün
Magnolia yaptm
Öglene ravoli var
Aksma fikri olan varsa alırım bi dal

2 camida sildik
Pizzayi yaptim baski hissettim
yattim hemen esimede bisi diyemedim ama.anladi yuzumden hic durma hic yatma sen öyle dolan is alicaz basimiza diye basladi.

Ayy insallah bu hafta dogurmam 37.haftam dolsun istiyorum
Duan edin bana kizlar.
Bir daha ki haftaya kadar dogurmim.
38.haftama girim kiz 3 kilo olsun
korkuyorum

38 falan diye cagırma 40 da gelsin
Dualarımız seninle
Biz duaya inanırızx
Saglıcakla gelecek insallah

Teşekkür ederim, denemek istiyorum haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…