Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar
Ben de çay içiyorum daha sofra duruyor bugün supurmiyim diyodum unutup simit aldırdım birazdan kalkarım süpürüp yemek koyarım. Size birşey danışayım pazı aldım ama nasıl yapayım ne yapayım hiç fikrim yok hiç yapmadim. Sarma yapamam benim tospikler izin vermez, nasıl yapsam?

Ben az yağda kavup üstüne yumurta kiriyorum, yumurtalar biraz pişince peynir rendeliyoruz, yanına ayranla misss misss

Ben ispanak gibi kavuruyirum. Ya da az pirinc katiyorum. Ya da yumurta kiriyirum. Ispansktan daha guzel oluyir.

Kahvaltı sonrası mutfagı topladım. Buzdolabı tek kelime ile yıkılıyor valla iyi sogutuyor içi çok dolu hiç bu kadar yüklenmezdim dolaba ama bu corona dan ötürü oldu böyle. Mutfagı halledip banyoları tuvaletleri bir güzel ovdum, duşakabin dahil her yerini temizledim, balkonun içine silkelediğim klozet takımlarından dolayı balkonu da yıkadım. Mutfagın,koridorun laminantlarını sildim. Şimdi Tahinli kurabiyenin ve mahlepli yuzlu kurabiyenin hamurunu tuttum onlar biraz dinleninceye kadar kahve muhallabili kadayıf yiyip biraz dinlenicem. Sonra mesaiye devam.

Selam kizlar.
kahvalti yaptik Esim ise gitti. Mutfagi bile tam toplamadan evi supurmeye basladim kedinin tuylerini taradim.Dun yine bizim yataga cisini yapmisti deli olucam
Neyse evi supurdum kiza da sarki actim. Izletmedim sadece dinledi. Banyo istedi.Ben de terlemistim, O arada sut geldi onu bekledim yukariya ciksin diye. Kiz cisim geldi dedi. Goturdum sut geldi aldim. Sinra kizin pijamayi yeniden giydirmedim banyo yapacagiz diye yok yapmayacakmis agladi giydirmedim diye. Sonra girdim hizlica dus aldim geliyir dusun kapisini actiriyor geri gidiyor. Banyodan ciktim. Yok banyo yapacakmis bu defa da onun icin agliyir. Yok banyo dedim. Anlattim. Simdi uyuyoruz dedim uyuttum. 2 yas bu ise. Gecsin biran once.
Geri kalan isimi yapip yemek hazirlamsm lazim. Belki ispanak yaparim. Kiza da balik yaparim. Uyaninca da yemek yedirir. Oyun oynatirum. Sanirim gece erken uyur insallah

Anam o sendromlar bitmiyor bizimki istediği olmayınca kafayı vuruyordu yere deli oluyordum markette ağlıyordu istediği alınmayınca 3 yaa bitiyordu anca iyi oldu

Selam kızlar eşim evde bugünde sabah kahvaltida bise istemedi börek alıp geldi bi çay demledim ortalik topladim markete çıktım a101 yogurt yaş maya muz oglana meyveli süt buzluk icin ekmek hazi r corba içe tea kahve yeşil çay oğlana abur cubur biseler 40 buraya bime girdim sütçü gelmedi 2 tane günlük süt 1 kutu süt sivi yag 2 litre makarna dondurma bugday ekmegi kizartmalik donuk patates 48 buraya gitti yine 100 e yakın harcandı komşuya iyi bi yerden süt gliyomus persembe fln alcam ddi bende isterim ordan inşallah ev yoğurdu seviyo oglusta akşama etli kabak doldurdum pişti az tarhana corba var 2 tabak makarna biterler bugun yogurtla yenir dün irmik helvası yaptim ondan da var

Selam kızlar
Evi süpürdüm komple Çamaşır attım. daha da bişey yapamadım Sonra da yemek yaptım kız uyandı. Yemek yedirdim biraz oynadık birlikte vakit geçirdik. Süt söyledim. Geldi. 4 gün sokağa çıkma yasağı netleşmiş. Bilginiz olsun. Eşim geldi yemek yedik. Sonra mutfağı topladım uyuttum oturdum. Öyle geçti gün.

Günaydın. Nerelerdesiniz kızlar. Özledim sizleri eşim bu gün paraları harcamak için kahvaltısını hazırladım yedi ve erkenden evden çıktı. Bizim küçük bir zeytinliğimiz var hobi olarak 2016 yılında çok küçük zeytin fidesi alarak diktik. Şimdi onun su sorunu var onun için ustalar ancak bu gün müsaitmiş, oraya gittiler. Bu dünyaya bir daha gelirsem usta karısı olucam. Tam bir yıldır bekliyoruz müsait olmasını tabi bizim olayı çözmek için iki ustanın olması gerekiyormuş. Bizi de zaten ancak o kadarı paklar, biz tasarruflu gitmek istedikçe evren bizden hızlı çıkıyor paralar resmen uçuyor. Neyse sağlık olsun. Eşim fidanları almış ama yazlığa gidemiyoruz yarın iş şıkışı dedik gidelim, biz plan yapıyoruz ama Allahın dediği oluyor. Eşime bir de ustalar çalışırken tarlanın kenarlarına kabak ek dedim belki olurlar.

Hala kahvaltı yapılmadı. Çünkü evin prensesleri uyuyor. Kaç bardak çay ve nescafe içtim hatırlamıyorum. Bilgiasayar tv takılıyorum. Akşamdan kuru fasulye ıslatmıştım onu pişirdim. Ev o kadar sessiz ki, dışarısı da bulutlu canım sıkıldı. Burda da yanlız takılıyorum. Herkes nerede.

Günaydın canim kızların ban bitmedi sanırım henüz bizde kahvalti ettik eşim şükür gitti bugun ise bende bir çay içiyorum işlere gircem buzdolap temizliycem üzerine biseler koyuyorum orayı silip örtüsünü yikiycam avize vekapi silcem annem ve kiz kardeşim uğrayacak bi çay içeriz belki biraz kısır ve yfkam var börek yapsrim

Günaydınlar
Biz de sofradayiz, pankek yaptım çocuklara ama ben yemedim valla peynir yumurta takılıyorum. Akşama paziyi pişirsem bı de makarna düşünüyorum. Ben de bugün güzel başlamışken detox yapıyım iki gün diyorum. Nohut mercimek ve buğdaylı ayran yapıp onu yicem iki gün kahvaltı hariç. Buğday yok evde bulgur koyucam azcik. Bı basliyim gerisi gelir insallah.

Kızlarr öpuyorum hepinizi ama sosyal mesafeye dikkat ederek

Ahh beğnn.
2gundur uykusuzluk cekiyorum mafoldum
Gece asla uyuyamiyorum
Gunduzde zorluyorum uyuyamiyorum bugun yoruldum galiba uyuya kalmisim yeni uyandim.

Dun dr. aradim perş. kontrolum vardi disari cikma yasagi olunca napalim diye sordum bugun icin gel dedi.

5gunde 200gr daha almis güzelligim
2.800 olmus masallah kem gozlereden ırak.

2 Gundur baski oluyodu baya onu dedim sancisi yok dedi.
nst aldi.
Bu seferde kız uyudu
hemsireler durte durte uyandirdi yarim saat oralarda sıkıldım.
nst sancisi yok.
7 mayis sabah 8.30 da burda ol yatisin yapilsin 9.30 da kavusalim artik dedi
yani daha 15gunden fazla var.
5 gunde 200gr aliyosa(yani alirsa) 3.400falan dogar benim kucuk askim.

Bugun kendimi iyi hissettim tamda hastanenin onu pazar kurulmus annemle girdik pazara deli cesareti.
Semizotu, ispanak, cilek, salatalik aldim.
Yeminle öyle ozlemisiz ki pazari(burdaki pazar hafta sonu yasagina denk geliyor) bir de nasil ucuz.

Ordanda peynirci babaya gectik ben cecil, beyaz peynir, kusburnu marmelati falan aldim 70tl verdim.
Kizlar hep dua etti bana nekadar kaldi nolur kolla kendini cikma falan dediler. Tanimiyorumda.
Ama hepsi nasil dua ediyo.
Eldivenim maskem var bana eldiven verdiler yine.
Dezenektan sıktilar yine
Dedim hastane icin ciktim mecbur yani keyfi diil merak etmeyin.

Ordan bime ugradik orda da 100tl harcadim.
A101 denden cicek ve chescake aldim.

trendyoldanda Lactamil anne sutu arttirici cay,
nuk kaucuk emzik(silikon kaucuk sansimi denicem ya tutarsa)
kendimede pike aldim 103tl.

Eve geldim mukellef bir kahvalti sonrasi uyku kacinilmaz oldu.
Elimi hic bisi surmedim sadece aldiklarimi yerlestirdim okadar.

musakka yapicam simdi okadar.
Pilav ,kofte var evde.

Buzdolabim doldu yine cok sukur aksamda almisti esim bisiler.

50gr maya aldim pakmaya uygunduda bolup difrize koycam.

Herkes iyidir insAllah seviyoorum sizi
babyloading87 ya da eniste selamlar hürmetler efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…