Benim de içimde ki duygu selini anlatır. En çok da bahar da yaşıyorum bu duyguyu. Sizlerinde sevdiğine mutlu oldum.Harika
Bunu ne zaman duysam içimde bir umut
Bir sevinç olur
Ben az yağda kavup üstüne yumurta kiriyorum, yumurtalar biraz pişince peynir rendeliyoruz, yanına ayranla misss misssSelam kizlar
Ben de çay içiyorum daha sofra duruyorbugün supurmiyim diyodum unutup simit aldırdım birazdan kalkarım süpürüp yemek koyarım. Size birşey danışayım pazı aldım ama nasıl yapayım ne yapayım hiç fikrim yok hiç yapmadim. Sarma yapamam benim tospikler izin vermez, nasıl yapsam?
Ben ispanak gibi kavuruyirum. Ya da az pirinc katiyorum. Ya da yumurta kiriyirum. Ispansktan daha guzel oluyir.Selam kizlar
Ben de çay içiyorum daha sofra duruyorbugün supurmiyim diyodum unutup simit aldırdım birazdan kalkarım süpürüp yemek koyarım. Size birşey danışayım pazı aldım ama nasıl yapayım ne yapayım hiç fikrim yok hiç yapmadim. Sarma yapamam benim tospikler izin vermez, nasıl yapsam?
Anam o sendromlar bitmiyor bizimki istediği olmayınca kafayı vuruyordu yere deli oluyordum markette ağlıyordu istediği alınmayınca 3 yaa bitiyordu anca iyi olduSelam kizlar.
kahvalti yaptik Esim ise gitti. Mutfagi bile tam toplamadan evi supurmeye basladim kedinin tuylerini taradim.Dun yine bizim yataga cisini yapmistideli olucam
Neyse evi supurdum kiza da sarki actim. Izletmedim sadece dinledi. Banyo istedi.Ben de terlemistim, O arada sut geldi onu bekledim yukariya ciksin diye. Kiz cisim geldi dedi. Goturdum sut geldi aldim. Sinra kizin pijamayi yeniden giydirmedim banyo yapacagiz diye yok yapmayacakmis agladi giydirmedim diye. Sonra girdim hizlica dus aldim geliyir dusun kapisini actiriyor geri gidiyor. Banyodan ciktim. Yok banyo yapacakmis bu defa da onun icin agliyir. Yok banyo dedim. Anlattim. Simdi uyuyoruz dedim uyuttum. 2 yas bu ise. Gecsin biran once.
Geri kalan isimi yapip yemek hazirlamsm lazim. Belki ispanak yaparim. Kiza da balik yaparim. Uyaninca da yemek yedirir. Oyun oynatirum. Sanirim gece erken uyur insallah
Günaydın canim kızların ban bitmedi sanırım henüz bizde kahvalti ettik eşim şükür gitti bugun ise bende bir çay içiyorum işlere gircem buzdolap temizliycem üzerine biseler koyuyorum orayı silip örtüsünü yikiycam avize vekapi silcem annem ve kiz kardeşim uğrayacak bi çay içeriz belki biraz kısır ve yfkam var börek yapsrimHala kahvaltı yapılmadı. Çünkü evin prensesleri uyuyor. Kaç bardak çay ve nescafe içtim hatırlamıyorum. Bilgiasayar tv takılıyorum. Akşamdan kuru fasulye ıslatmıştım onu pişirdim. Ev o kadar sessiz ki, dışarısı da bulutlu canım sıkıldı. Burda da yanlız takılıyorum. Herkes nerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?