Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese sıkıntı belliki ya. Kendi kızı da bakmadığına göre. Yaşlısın kır dizini otur ama yok. İlla sorun çıkaracak. Siz daha önce ne sorunlar yaşadınız canım ben okumamışım önceleri sanırım. Paylaşmak istersen tabi. Mesela bizim de teyze şimdi iyi ama ilk zamanlar karışmaya eşime akıl vermeye çalıştılar kıskanmaları vardı. Hep kendinin istediği dediği gibi olsun istedi. Evlenmek üzereyken şöyle demişti işte eşim bulaşık makinasını falan boşaltırsa çok kırılırmış çünkü onunla kalırken hiç yapmamış. Yuhhh dedim ben çalışıyordum sonuçta yapacak tabi. Ayrıca alıştırmasaydınız rahat ayağına hizmet yapmaya ne yani. Neyine içleniyorsun. Şimdi yapıyor eşim bugün de mutfağı o topladı. Teyze de biliyor bunları. Ama o ilk zamanları bir de hep benim dediğim öncelikli olsun mantığını hala sevmiyırum.şimdi de çocukların odak noktası olmaya çalışıyor

Kız biz iki öğün yemek yiyoruz. öğlen yemeği kaçta bacım akşam yemeği saat kaçta. evde ne var ona göre fikir vereyim. Benim de canım ravoli istedi. Yapayım ben de. Şindi film izlemece ailecek kıza da açtık. Uyutmadım bugğn ben de ona ne yemek yapsam derdindeyim. 3 öğün hayatta yemiyor. Arada kuruyemiş meyve götürüyor

Adam haklı canım bırak artık işi dinlen bu hareketle kızda hareketli olur gör bak

Canım senin oğlanı görüyormuyduki?torunsa oda torun değilmi.Gidiyormuydu oğlun hani babaannesi illede göreyim diyormuydu?Yok demiyorsa yenisinide görmeyiversin babaanneyim ayaklarına girmesin.

Kesinlikle çok mantıklı.Ev o kadar ediyormu peki?yoksa kredimi çekeceksiniz bir kısmını?şu an değilde bence virüs olayı biraz netleşsin önünüzü görün o zaman mantıklı.

Günaydın hanımlar. Yine güzel güneşli bir güne uyandık çok şükür. Kombiyi kapattım 2 gündür. İnşallah artık havalar bir cilve yapmaz da ısınmak zorunda kalmayız. Yine yeni yeniden erken kalktıgım bir gün akşam ev halkından önce yattıgım için mutfagı topladım. Günlük sütüm vardı dolapta onunla damla sakızlı kadayıflı muhallebi yaptım. Margarin, yumurta çıkardım bu gün arkadaşlarımın göndermiş oldugu tabakları boş göndermemek için tahinli cevizli kurabiye, un kurabiyesi ve bir de tuzlu kurabiye düşünüyorum yapmayı. Ama yine de kızlarıma sorucam onlar ne isterse ona göre yapıcam. Eşimde kalktı birer nescafe içtik. Çayı demledim çünkü kızlar bazen erken kalkıp çay hazır olunca içiyorlar kahvaltıyı yine 11 gibi yaparız. Bu gün ilçenin büyük pazarı kurulacak eşimle pazar listesi oluşturduk. Birde yarın yazlığın bahçesine domates, biber, salatalık vb ekicez onun için eşim fide alıcak.

Bu gün kahvaltıdan sonra tuvalet ve banyoları temizlerim. Yine biraz temizlik yaparım. Malum hepimiz evdeyiz ortalığı sürekli toplamama rağmen yine de temizlik şart oluyor. Dün yine kaşlarımı aldım uzayanları kestim. Olucak diyorum yapıcam artık kaşlarımı kendim alıcam asla parası için değil hijyen koşullarından dolayı. Neyse bu sene yapılacak olan düğünlere gidermiyiz bilmiyorum artık korkum artıyor. 60 derecede bile yaşıyan bir virüs var.

Uyandım baktım ki, sabah olmuş.
Ah! Ne umutlar doğmuş içime
Haykırdım gökyüzüne
Günaydın gül yüzlü sevdiğime,
Günaydın Mahalleye,
Mahalleliye.
Köşedeki muhallebiciye,
Sokaktaki simitçiye,
Günaydın dostun
Ve bir lokma ekmeğin kıymetini bilene.
Denize, Güneşe.
İyiliğe, güzelliğe.
Sevgiyle, Günaydın
Aynı göğün altında yaşayan herkese...!
Çok güzel bir şiir face de paylaştım sizlerle de paylaşmak istedim.

Harika
Bunu ne zaman duysam içimde bir umut
Bir sevinç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…