- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Ben de rica etmek yerine söylemeden düşünüp yapmasını beklerimBiz ikimizde teraziyiz
Benimkide normalde yapmaz rica edince yapar.
Bi de simdi hamileyim diye yapiyor.
Ama bana pek karismaz.
Sadece o evdeyken pek supurge acmiyordum sesi sebebiyle ama suan hep evde hafta sonu bisi diyemiyor.
Alisik adam ya surekli bir yerden cikiyorum bi odadan
sasirmiyor
Ay böylesi var mıdır acaba ya, ben de söyleyip yaptırıyorum kendisi yapmaz. Oglumla oynasa ben yaparım çok az oynuyo telefon veriyo aynen sanki ben bilmiyorum telefon vermeyi. Dün biraz sitem.ettim de bugün kahvaltıdan sonra oynadı ben de baya bı iş yaptım. Selam bu arada herkeseBen de rica etmek yerine söylemeden düşünüp yapmasını beklerim
Benimki cocuga bakar ona eminim oynatir, uyutur, yedirir saatlerce oynar sıkılmaz al sunu demez hic.Ay böylesi var mıdır acaba ya, ben de söyleyip yaptırıyorum kendisi yapmaz. Oglumla oynasa ben yaparım çok az oynuyo telefon veriyo aynen sanki ben bilmiyorum telefon vermeyi. Dün biraz sitem.ettim de bugün kahvaltıdan sonra oynadı ben de baya bı iş yaptım. Selam bu arada herkese
Merhabalar, görünce yazayım dedim, otribebe gibi bir aspiratör yerine kesinlikle babyvac alın derim. Daha pahalı ama diğerleri gibi tek kullanımlık değil. Ucunu yıkayıp tekrar tekrar kullanabiliyorsunuz. Süpürgeye takıldığı için de çok çok daha etkili. Kızım 14 aylık oldu, bir kere bile hasta olmadı burnu hep açık olduğu için.Hepsiburadanda bisiler attim sepete 112tl
Almaya elim gitmedi☺
mustela vucut losyonu
süt arttirici damla
otri bebe aspirator
bref
aaiy eksik bitmiyooo bitmiyoo
Teşekkür ederimMerhabalar, görünce yazayım dedim, otribebe gibi bir aspiratör yerine kesinlikle babyvac alın derim. Daha pahalı ama diğerleri gibi tek kullanımlık değil. Ucunu yıkayıp tekrar tekrar kullanabiliyorsunuz. Süpürgeye takıldığı için de çok çok daha etkili. Kızım 14 aylık oldu, bir kere bile hasta olmadı burnu hep açık olduğu için.
Konunuzda yeniyim, normalde de dikkat eden biriyim alışverişte vs ama birikim olayına yeni giriyorum bakalım :)
Maşallah zaten çocuk sikilmasa işleri biz daha temiz yapiyoruzBenimki cocuga bakar ona eminim oynatir, uyutur, yedirir saatlerce oynar sıkılmaz al sunu demez hic.
Oglumda aksamlari o oynardi hep
Uyuturdu corbasini falan verirdim yedirirdi.
Hic yeter dedigini bilmem.
Ama is konusunda usengec
Aynen canimMaşallah zaten çocuk sikilmasa işleri biz daha temiz yapiyoruz
Benim eşim de terazi. Evet kahve yapar çay koyar yemek yapar mutfağı topladığı olur ama ev temizliği konusunda sizin eşleriniz gibi asla değil. Aksine ben yapınca ne hergün süpürüyorsun ne onu yapıyon ne bunu ne gerek var der. Heleki lelli gibi olucam. Çenesinden durulmaz. Herşeye karışır. Bir kaç gündür üzerinden süpürdüm. Elimi atıyorum toz toplanmış bugün de gösterdim bak süpürme diyorsun gör süpürmerince nasıl. Yarın ama kesin evi komple temizleyeceğim ne derse desin. İşte böyle karışınca da insan sinir oluyor. Bir de kızla bir süre oynuyor sonra sıkılıyor. Kız yine benim yanımda. Eline telefon alıyor tv açıyor. Heleki biraz sıkılınca kıza tv açtımı kızıyırum. Ben sevmiyorum sürekli tv açık olmasını ve çocuğun gözünü oradan ayırmamasını. Benim kızım bıraksan saatlerce oturur izler.
Ben de aynı fikirdeyim. Arasıra bir iki sitem ediyorum bir süre aynı sonra eski moduna dönüyorAy böylesi var mıdır acaba ya, ben de söyleyip yaptırıyorum kendisi yapmaz. Oglumla oynasa ben yaparım çok az oynuyo telefon veriyo aynen sanki ben bilmiyorum telefon vermeyi. Dün biraz sitem.ettim de bugün kahvaltıdan sonra oynadı ben de baya bı iş yaptım. Selam bu arada herkese
Ben de geçen nevresim takımı attım sepete senin hesap indirimdeydi sonra dedim yaz geliyo pike lazım gerek yok almiyim pike bakiyim dedim tam mevsimi ya pahalı geldi gözümeHepsiburadanda bisiler attim sepete 112tl
Almaya elim gitmedi☺
mustela vucut losyonu
süt arttirici damla
otri bebe aspirator
bref
aaiy eksik bitmiyooo bitmiyoo
Yedirme işini yapıyor genelde.Tabi çoğunlukla ben yapıyorum. Uyutma işini de bebekken yapıyordu. Şimdi kız ben olmadan uyumuyor. Oyundan eşim çok çabuk sıkılır.Benimki cocuga bakar ona eminim oynatir, uyutur, yedirir saatlerce oynar sıkılmaz al sunu demez hic.
Oglumda aksamlari o oynardi hep
Uyuturdu corbasini falan verirdim yedirirdi.
Hic yeter dedigini bilmem.
Ama is konusunda usengec
Tabi aklmız çocukta kalıyor ya da iş yaparken annneee anneee bazen bacağımı bırakmıyor eşim gel diyor ama gitmiyor çünkü ilgisini çekecek. Birşey bulması lazımMaşallah zaten çocuk sikilmasa işleri biz daha temiz yapiyoruz
Ben biraz burçlar ile haşır neşir olduğum için biliyorum eşimin Mars’ı başak
Çık titiz düzenli ve tertiplidir
Mutlaka eve destek olur. Ben evde olsam iş yapamasam, gelir sessizce süpürgeyi açarGüler sen evde otur ben işten gelip çekiyim diye. Yani dışarda işim vardır misal yetişmemiştir.
Bugün oğlanın odasını temizledi
Dolaplarında eski kağıt kitap oyuncak hepsini çöpe atmış odayı süpürmüş
Bende ütüyü yaptım.
Kendi kıyafetlerini kendi düzenler asla dolanına karışmam. Hatta benim dolabımdan düzenlidir
Artılar eksikler birbirini tamamlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?