Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de rica etmek yerine söylemeden düşünüp yapmasını beklerim

Hepsiburadanda bisiler attim sepete 112tl
Almaya elim gitmedi☺

mustela vucut losyonu
süt arttirici damla
otri bebe aspirator
bref

aaiy eksik bitmiyooo bitmiyoo

Ben de rica etmek yerine söylemeden düşünüp yapmasını beklerim
Ay böylesi var mıdır acaba ya, ben de söyleyip yaptırıyorum kendisi yapmaz. Oglumla oynasa ben yaparım çok az oynuyo telefon veriyo aynen sanki ben bilmiyorum telefon vermeyi. Dün biraz sitem.ettim de bugün kahvaltıdan sonra oynadı ben de baya bı iş yaptım. Selam bu arada herkese

Benimki cocuga bakar ona eminim oynatir, uyutur, yedirir saatlerce oynar sıkılmaz al sunu demez hic.
Oglumda aksamlari o oynardi hep
Uyuturdu corbasini falan verirdim yedirirdi.
Hic yeter dedigini bilmem.
Ama is konusunda usengec

Almaya elim gitmedi☺

mustela vucut losyonu
süt arttirici damla
otri bebe aspirator
bref

Merhabalar, görünce yazayım dedim, otribebe gibi bir aspiratör yerine kesinlikle babyvac alın derim. Daha pahalı ama diğerleri gibi tek kullanımlık değil. Ucunu yıkayıp tekrar tekrar kullanabiliyorsunuz. Süpürgeye takıldığı için de çok çok daha etkili. Kızım 14 aylık oldu, bir kere bile hasta olmadı burnu hep açık olduğu için.

Konunuzda yeniyim, normalde de dikkat eden biriyim alışverişte vs ama birikim olayına yeni giriyorum bakalım :)

Selam kızlar ay bugün son gün bari yarın ptesi eşim gider ise bugün sil süpür yapmadım bir makine camasir bulasik actim yikandi asilip toplandı taze fasulye attim ocaga pilav mercimek corba bugünkü menü yogurt turşu yeter tatlım var yarin büyük supurgemi açıp vileda cekerim

Teşekkür ederim
Hoşgeldiniz
Bakim ben pek bilincli degilim bu konuda cok duydum otri bebe ama arastiricam sizin dediginiz sagolun

Benimki cocuga bakar ona eminim oynatir, uyutur, yedirir saatlerce oynar sıkılmaz al sunu demez hic.
Ama is konusunda usengec
Maşallah zaten çocuk sikilmasa işleri biz daha temiz yapiyoruz

Ben biraz burçlar ile haşır neşir olduğum için biliyorum eşimin Mars’ı başak
Çık titiz düzenli ve tertiplidir

Mutlaka eve destek olur. Ben evde olsam iş yapamasam, gelir sessizce süpürgeyi açar Güler sen evde otur ben işten gelip çekiyim diye. Yani dışarda işim vardır misal yetişmemiştir.

Bugün oğlanın odasını temizledi
Dolaplarında eski kağıt kitap oyuncak hepsini çöpe atmış odayı süpürmüş
Bende ütüyü yaptım.

Kendi kıyafetlerini kendi düzenler asla dolanına karışmam. Hatta benim dolabımdan düzenlidir
Artılar eksikler birbirini tamamlıyor

yiyen tatlisini cayini aldi cekildi.
Mutfagi topladim.
Teyzenin kizini aricam nezamandir aklimda arayamadim ayip oldu.
Haberini aliyordum ama onuda aramam lazim.
10gundur haber almadim hem nasil oldi acaba.
Kadincagiz mak. cikamadi.

Daha bisi yapmam film acti esim film izleriz

Ben de aynı fikirdeyim. Arasıra bir iki sitem ediyorum bir süre aynı sonra eski moduna dönüyor

Almaya elim gitmedi☺

mustela vucut losyonu
süt arttirici damla
otri bebe aspirator
bref

Ben de geçen nevresim takımı attım sepete senin hesap indirimdeydi sonra dedim yaz geliyo pike lazım gerek yok almiyim pike bakiyim dedim tam mevsimi ya pahalı geldi gözüme

Ama is konusunda usengec
Yedirme işini yapıyor genelde.Tabi çoğunlukla ben yapıyorum. Uyutma işini de bebekken yapıyordu. Şimdi kız ben olmadan uyumuyor. Oyundan eşim çok çabuk sıkılır.
biraz ben de tikliyim. Mesela tuvalete götürüyor. Kaka yapınca ben illa gidiyorum. Aman iyi temizlemez diye. Ben elini tuvalete deydirse yıkıyorum. O o kadar önemsemez

Yaaa maşşalllah ne güzelmiş. Öyle olsa ben hiç oturmam eminim. Yaparım hevesle işlerimi. Çalışırken de birşey olsa çağır kadını temizlesin diyordu. Rahatına düşkün benim eşim. Çocuk uyuyunca keyif yaoacak kahve keyfi film keyfi
Evi topladığı misafir geleceği zaman benden iyi toplar evi. Bugün topladı mutfağı evi. He bir de kızın oyuncaklarını o toplar.
yemek yapması da ilgi alanıdır ondan yapar yemek.

Kızlar biz de iftar yaptık çay içtik. Bugün uykum yok paso uyudum kız uyurken
Karar verdik kediyi vermeye. Vicdan yaptım aslında hem kız için hem kedi için. Ama evim temiz kalacağı huzuru da var içimde. Kediyi arka odaya koyduk. Kız kedi ile ilgili şeyleri gördükçe sordu. Nerde yok diye. Ben ona dedim sen anne gitse özlermisin dedim. Özlerim dedi. Peki başka kim özler annesini dedim kediyi söyledi. Sanırım daha önce kaç defa dedik annesini özlemiş gitsinmi diye ondan bağlantı kurmuş olabilir.
Alacak kişinin bir çocuğu varmış bir de kedisi be hamileymiş kadın. Bravo diyorum ya. Yakın bize istediğiniz zaman gelin görün dedi.
belki de onun kedisi de yalnız kalıyor ve kızıp işiyordur heryere ona arkadaş istiyor olabilir. Yoksa iki kedi iki çocuk gerçekten hiç bans göre değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…