Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi aksamlar herkese
Bizde de bugün yayla çorbası, tavuklu besamelli orman kebabı, salata dünden de cacık vardı. Valla bugün hicbirsey yapmadım gece titreme tuttu sabah da çok halsiz kalktım o yüzden sofra yemek vs dışında bişey yapmadım. Ya insan korkuyo her belirtiyi koronaya yoruyorum elimde olmadan

Ayy o korku
Bende ishalimi yormustum ama bugun daha iyiyim cok sukur.
Evde kim hapsurursa resmen gozler ona donuyo direk odaklaniyoruz ister istemez.
yoo yooo diyoruz.
paranoyak olduk ciktik

Yoyko Elegance Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri Silver
lellim bir bak istersen hb bana bayagı hesaplı geldi farklı modelleri de var.
Canim sagolasin evet bu modeller guzel.
Aslinda aklimda kraft kabin boy var minicik oluyomus kapatinca el cantasi gibi ama cift yön degil.
Bende istoyordum ki cift yön olsun yuzunu gorim.
Hala kararsizim

Ben Chicco dan almıştım liteway modeline benziyo şimdi adını unuttum ama indirimden almıştım çok uyguna gelmişti, hala kullanıyorum çok memnunum. Bastonumsu az yer kaplayan hafif bı araba tavsiye ederim resmini bulursam eklerim

Selam kızlar
Aç olduğum için yazamadım
sabah kızla ilgilendim. Bir iş yapmadım. Sulu boyası gelmişti ilk defa sulu boya yaptı çok hoşuna gitti. Sonra uykum vardı uzandım. Rahat bırakırmı annee annee.
Neyse kızı uyuturken bayağı uyumuşuz biz de artık bir ay böyle geçer. Sonra uyandım lavabo wc temizledim. Makina boşalttım. Kız uyandı ona çorba et makarna yedirfim. Kız oyuncak istedi. Oyuncaklarıyla oynadık. Kahve yapıp verdi bebeğini uyuttu. Yemek yaptı bana verdi :) Eşim de bize körili tavuk yaptı. Ben de köri fesleğenli makarna ve salata yaptım. Doyduk çok şükğr. Şimdi kıza çizgi film şarkı açtık meyve yedi mısır istedi onu yiyor biz çay keyfi.
ramazan da iyice uyuşukluk çöktü.Akşam da Yemekten sonra böyle oluyor.

Aman açılmasın sayı azalmışken böyle devam etse daha iyi insanlar bilinçli davranmıyır. Dikkat edilirse gün geçtikçe daha azalır biran önce düzeliriz. Yaşlıların umrundamı ne de olsa öleceğiz diyorlar. Bırakında gençler yaşasın

Geçmiş olsun canım aman dikkat et.

Aslinda aklimda kraft kabin boy var minicik oluyomus kapatinca el cantasi gibi ama cift yön degil.
Hala kararsizim
Çift yön iyi oluyor mesela yürürken kaşıdan rüzgar geldiğinde kendime doğru çeviriyordum o anlamda çift yön tavsiye ederim lellim

Çift yön iyi oluyor mesela yürürken kaşıdan rüzgar geldiğinde kendime doğru çeviriyordum o anlamda çift yön tavsiye ederim lellim
Canim bende kontrol etmek istiyorum o sebeple cift yön istiyorum hem uygun hem hafif nasil bulcam bilemedim.
Suna bi baktim uygun ve hafif.
Zaten surekli cikamicam icin kullanacagim yerler kisitli.
Anneme, asiya, parka.
Sahile falan insek arabaya koyup goturcez.

n11.com'dan Wellgro Çift Yönlü Bebek Arabası Autoban seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Hala kararsizim
lelli görümcem de ben de travel sıstem aldık. onunki kanz bizimki casual air safe. ben hıc memnun degılım ama bıda para verıp alamam acıkcası. gorumcem kabin tip alıcakmıs sen de yzmıssın bence kabini düşün derim.
bide 1700 tl ye aldı hediye annem. degmezmıs yani

Ayy kızlar gece gece kızı uyuttum. Eşimle de odadan odaya mesajlaşıyoruz uyudumu diye. En son uyudu dedim.bana bir kahve ısmarlarsın artık dedim.
sonra geçtim yatak odada camı kapatacaktım. Bir baktım kedi yine yatağa işemiş.Şu an sinirlendim. Yaa yatağımıza yatamıyoruz. Habire çarşaf yıka sil. Kızışma belirtileri de yok miyavlama hal ve hareket yok. Ayy ne yapacağım bilmiyorum. Kafayı yiyeceğim.

Kıskançlık ve ilgisizliklikte yapar
Benimde kedim vardı
Tatilden gelince yüzümüze bakarak işerdi halıya
Bırakıp gittik diye

Selam kızlar
Bugünde orucumu tutdum
Allah’ın izniyle

Dünden kalan eti biber domates ile soteledim, mercimek çorbası yaptım, dünden bulgur pilavım vardı, salata yoğurt çıkardım.şeker pare yaptım. İlk defa denedim fena sayılmaz

Yarına fırında lahmacun istediler, çorbada var salata ve ayran yaparım.

Çok sıkıldım zaman geçmiyor
Yarın az ütüm var onu yaparım
Dinlenirim

Kıskançlık ve ilgisizliklikte yapar
Benimde kedim vardı
Tatilden gelince yüzümüze bakarak işerdi halıya
Bırakıp gittik diye
Ayy valla ne diyeyim canım ancak kızla ilgileniyorum. Bu dönemde ilgiye ihtiyacı var Kendime bile bakamazken daha nasıl ilgilenecekmişim kediyle
arada okşuyoruz kızım zaten dibinden ayrılmıyır. Ne yapacağız daha ppışpış.
o dediğini çok yerde de okudum. Kızarsa trip yaparmış. Eşimin tarafa işediğine göre kesin ona ayar oldu

Allsh kabul etsin canım. Lahmacun ben refikanın tarifini yapmıştım güzel oldu tavsiye ederim. İçini çok beğendik.

suan baya dusmus fakat cift yön degil
Ben agir araba istemiyorum canim oglumda aldigimiz cok agirdi lanet gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…