Bende bu ara cok darlaniyorum.Selam kızlar
Bugünde orucumu tutdum
Allah’ın izniyle
Dünden kalan eti biber domates ile soteledim, mercimek çorbası yaptım, dünden bulgur pilavım vardı, salata yoğurt çıkardım.şeker pare yaptım. İlk defa denedim fena sayılmaz
Yarına fırında lahmacun istediler, çorbada var salata ve ayran yaparım.
Çok sıkıldım zaman geçmiyor
Yarın az ütüm var onu yaparım
Dinlenirim
ADamlar evde hepimiz doluyuz bacımAy ne dolmuşum kızlar kusura bakmayın.
Aynen vallaBende bu ara cok darlaniyorum.
Bunldim.
Hep ayni seyler Allahdan yine esim evde diyorum bu ara yoksa daha cok bunalirdim.
Onunla yine vakit geciyo.
Film izliyoruz, lafliyoruz, yardim ediyo
Atom karıncaDuramayrummm resmen son gunler.
Firinin icini disini sildim bayadir elim degmemisti kirlenmis.
Esime ust dolap raflarini duzelttirdim battaniyenin birini ust rafa kaldirttim yer aciyorum.
Eksikleri kontrol ettim.
Kanepe alti duzenlicem simdide.
Gozume takilanlari duzeltiyorum.
Valla bi de kavga ediyoruz diyolla eslerimizle falan.Aynen valla
Eşim evde birlikte yapıyoruz
Oğlanla ilgileniyor evi süpürüyor
Bulaşıkları diziyor
Benim bükün az bir ütün var onu yaparım
Oğlanı doyururum
Gerisi kolay Allah’ın izniyle
Kiz bacim dogurcam bisi misi olur arkamdan pis demesinlerAtom karınca
KesinlikleValla bi de kavga ediyoruz diyolla eslerimizle falan.
O olmasa ben hepten bunalima girerdim.
en azindan ses oluyo bana yardim ediyo
Sana kim diyebilirKiz bacim dogurcam bisi misi olur arkamdan pis demesinler
Esime öyle diyince vela havle diyo.
Gelmesinler aman amanSana kim diyebilir
Herkes önce kendine baksın
Gerçi kimse bu virüs de gelemez
Benim eşim de terazi. Evet kahve yapar çay koyar yemek yapar mutfağı topladığı olur ama ev temizliği konusunda sizin eşleriniz gibi asla değil. Aksine ben yapınca ne hergün süpürüyorsun ne onu yapıyon ne bunu ne gerek var der. Heleki lelli gibi olucam. Çenesinden durulmaz. Herşeye karışır. Bir kaç gündür üzerinden süpürdüm. Elimi atıyorum toz toplanmış bugün de gösterdim bak süpürme diyorsun gör süpürmerince nasıl. Yarın ama kesin evi komple temizleyeceğim ne derse desin. İşte böyle karışınca da insan sinir oluyor. Bir de kızla bir süre oynuyor sonra sıkılıyor. Kız yine benim yanımda. Eline telefon alıyor tv açıyor. Heleki biraz sıkılınca kıza tv açtımı kızıyırum. Ben sevmiyorum sürekli tv açık olmasını ve çocuğun gözünü oradan ayırmamasını. Benim kızım bıraksan saatlerce oturur izler.Kesinlikle
Bak ütü masasını kurmuş
Eşim zaten tam bir terazi çok adaletlidir
Açıkcası uyumlu davranırsam her dediğimi yapar
Biz ikimizde teraziyizBenim eşim de terazi. Evet kahve yapar çay koyar yemek yapar mutfağı topladığı olur ama ev temizliği konusunda sizin eşleriniz gibi asla değil. Aksine ben yapınca ne hergün süpürüyorsun ne onu yapıyon ne bunu ne gerek var der. Heleki lelli gibi olucam. Çenesinden durulmaz. Herşeye karışır. Bir kaç gündür üzerinden süpürdüm. Elimi atıyorum toz toplanmış bugün de gösterdim bak süpürme diyorsun gör süpürmerince nasıl. Yarın ama kesin evi komple temizleyeceğim ne derse desin. İşte böyle karışınca da insan sinir oluyor. Bir de kızla bir süre oynuyor sonra sıkılıyor. Kız yine benim yanımda. Eline telefon alıyor tv açıyor. Heleki biraz sıkılınca kıza tv açtımı kızıyırum. Ben sevmiyorum sürekli tv açık olmasını ve çocuğun gözünü oradan ayırmamasını. Benim kızım bıraksan saatlerce oturur izler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?