Çok iyi düşünmüşsün canım bence neden saçma olsunİyi geceler kizlar
Bugün eşim gelince markete çıktım işyerinden Multinet gibi bişey vermişler 160 TL, happycenter a gittim sebze tavuk kıyma vs aldım, ordan a101 e geçtim sek tereyağı 45 TL stok için aldım 1 tane bı de dondurma aldım. Tam iftar olacaktı a101 de dışardan döner isteyeceklerdi ayarlamamis işveren bişey yani, üzüldüm ya. Evime çok yakın calisanlari da artık tanıyorum sayılır yemek yapıp götüreyim diyorum iftarda, saçma mi olur sizce? Tabi her zaman değil de hani 1 olsun bakalım diye düşündüm ama kararsız kaldim
He vallaAy biz 24 saat saat siz çalışıyoruz deseydin kuzum maaş ta yok
AhahahahEniste okudu bizi okudu bizi bak bunlarin kocasini harciyo bende harcim dedi.
Topik birikimden cikiyo hak getire
Eniste sen bari topige uysaydin
Canım oğluşun yeşil fasulye yiyormuş yavaştan diğer sebzelere alıştırırsın aslında bezelye barbunya falanTaze fasulye yaptim esim oglana diyoki eyvah ac kaldik
Dedim kışkırtma cocugu seviyo o taze fasulye.
Hergun ciz biz yapicam bunlara
Mis gibide olmus bitti bile tencere.
Gunluk yapiyorum zaten yemekleri az az.
Gece icin kiymali yumurta yapicam oglan yemiyo ona sucuklu yumurta yapicam.
Pideleri tost yaparim.
Kahvaltilik tamam.
Ben yarin ne yemek yapcam ya
Aynı benim koci de abur cubur verir oturup yediğine dikkat etmez gezer heryeri batırır. Çizgi film açar telefonda birşey gösterir ya da teyzesini arar görüntülüValla bende yetemiyorm
Sabah vileda attım güya heryerden elma topluyorm
Koci sıkısınca veriyor eline bisey
Valla ben hiç göremiyorum öyle performanslı çocuk oyalayan koca yok bende. Onun için zaten senin gibi bir sürü tatlılar atıştırmalıklar yapmıyorum ve yemeği de tatlıyı da ona kitliyırum napim bari onları yapsın işe yarasın.Gece sahurda dedim ki 1 hafta sonra gorcem sizi gece bebek eyliceksiniz ben sahur hazirlaken.
Esim zaten gozu kapali yiyo Adini Asik Veysel koyduk uykum kacmasin diye gozunu acmiyo güya sonra sigara icmeye cikiyo sonra cay iciyo son bir zaten uykusu kaciyor.
Ama sor gozu kapali yiyo ya kacarsa diye.
Dedim koynuna aticam bebegi ne uyumasi daha gozunu acmamasi oyalicaksin
Diyoki oglan icin o uyumuyo o baksin.
oglan diyo ben bebek bakmakdan ne anlarim
Kizimi daha dogmadan o ona atiyo o ona zavalli yavrucugum.
Anan var burda pusete koyar yanima alir hem hazirlar hem sana bakarim korkma sen bu yabanlara vermem seni diyorum.
Güle güle kullansın kuzum. A101 de hala devam efiyormu kampanya ben de çadır fiyat sraştırıyorum bu ara.Selam kızlar. Yoğun iş temposundayim çok yorgun geliyorum eve. Yemektir kızimdir ben erkenden pert .
İnternetten daha önce de aldığım bı siteden kendime gri tonda bı kot pantolon ve eşofman altı aldım.
İki tane de julien şekilde soyucu aldım biri arkadaşa. Pantolon ve eşofman altı tam istediğim gibi geldi. Soyacaklar gelmedi daha. Hepsi 148 TL tuttu.
A101 e çocuk için çadır gelmişti. Ondan aldım kızıma. Netteki beğendiğim 300 TL'ye almayı düşündüğüm çadırdan vazgeçtim böylece. Sanırım 40 TL ye aldım fiyatını tam hatırlamıyorum.
Sevgiler herkese..
O ayrı yemek pişirme zamsn alıyor. Bugün ablam da diyor yapma ayrı yemek elbet acıkıp mecbur yiyecek. Yok anam aç uyur yine yemez. Eminim yemez. Ama işte anlatmak zorTaze fasulye yaptim esim oglana diyoki eyvah ac kaldik
Dedim kışkırtma cocugu seviyo o taze fasulye.
Hergun ciz biz yapicam bunlara
Mis gibide olmus bitti bile tencere.
Gunluk yapiyorum zaten yemekleri az az.
Gece icin kiymali yumurta yapicam oglan yemiyo ona sucuklu yumurta yapicam.
Pideleri tost yaparim.
Kahvaltilik tamam.
Ben yarin ne yemek yapcam ya
Benim teyzem de oğluna karşı öyleydi oğlu gezmeye gittiğinde yemek yemezse kebap söylerdi. Ama kuzenim evlendikten sonra eşiyle bamya brüksel lahanası yiyor.Aiy yemek yedim erbaslarla midem kötu oldu.
bulasiklari mak. attim hemen uzandim.
Dedim ben cevrimdisiyim beni saymayin.
Biraz uyusam belki iyi gelir.
Ates basiyo diye camlari aciyorum.
Aksam yemeginde sahurda ne yicez, sahurda da aksama ne yicez diye sormakdan bikmadi bu cocik.
Isi gucu ne yicez.
Esime diyorum sahitsin bu cocuk evlendiginde karisi pirasa, karnabahar yaparsa bu da yerse ben kaynanalik yaparim
Banamiydi len eziyetin diye cingar cikaririm diyorum.
Guluyo hemen.
Şuan var mı bilmiyorum. Aktüel üründü. Ama genelden a 101, bim ve şok ardarda getiriyor. Aktüel ürünleri çok benzer oluyor ve de hafta hafta birbirini takip ediyor. Bence bak bı. Ben de görsem yazarım.Güle güle kullansın kuzum. A101 de hala devam efiyormu kampanya ben de çadır fiyat sraştırıyorum bu ara.
Başvuru yaptıMesaj gelmesse kimlikle gidip alabiliyorsun canim
Acele edenlere ben de kızıyorum. Ben de erteledim ev alayım borç bitsin rahatlayalım öyle geçti yıllar. Pişmanmıyım hayır. Eğer evlenir evlenmez yapsaydım çocuk. Şimdi evim yoktu arabam da olurmuydy bilmiyorum ya da çalışıyor olurdum vs vs. İyiki hemen yapmamışım.İyigeceler canımlar
Kız zorla uyudu
Elimde bi kitap vardı 10 gündür son 10 sayfa bi alamamıstım elime ,bitirdim sonunda
Mücver yaptım biraz
Yesillikleri yıkadım
Kız uyumayınca oturduk kücülenleri ayırdık
Bi arkadas hamile kızı olckmıs
topladım 2 poset büyük ona vercem
Aslında yardım da etmek istiyorm zekat falam ama yanlıs anlar diye korkuyorm
Cocukluk arkdasım 1 yıllık evli daha mobilyasını yeni almıslar
Evde tv yokmjs
Evine gitmk istedik ayıp oldu gelemedik diye
Mobilyalarımız eksik ben ilk sizi alcm dedi bidaha diyemedik bisey
Hamile haliyle su günlerde calısıyo kızcagız
E be kızım dedim ne hemen kaldın,bi toparlanaydınız
Pcosu var olmaz cocugum diye kaldım dedi
Allah yardımcıısı olsun
Ben issizlik alırken ne kadr sıkıntı cektim ailem destek oldugu halde
Cock sırf masraf hele de emmezse
Allah yardımcısı olsunİyigeceler canımlar
Kız zorla uyudu
Elimde bi kitap vardı 10 gündür son 10 sayfa bi alamamıstım elime ,bitirdim sonunda
Mücver yaptım biraz
Yesillikleri yıkadım
Kız uyumayınca oturduk kücülenleri ayırdık
Bi arkadas hamile kızı olckmıs
topladım 2 poset büyük ona vercem
Aslında yardım da etmek istiyorm zekat falam ama yanlıs anlar diye korkuyorm
Cocukluk arkdasım 1 yıllık evli daha mobilyasını yeni almıslar
Evde tv yokmjs
Evine gitmk istedik ayıp oldu gelemedik diye
Mobilyalarımız eksik ben ilk sizi alcm dedi bidaha diyemedik bisey
Hamile haliyle su günlerde calısıyo kızcagız
E be kızım dedim ne hemen kaldın,bi toparlanaydınız
Pcosu var olmaz cocugum diye kaldım dedi
Allah yardımcıısı olsun
Ben issizlik alırken ne kadr sıkıntı cektim ailem destek oldugu halde
Cock sırf masraf hele de emmezse
Ayy o temizleme beni de bitirşyor artık dolabın üzerine koyup günler sonra kullanmaya karar verdik. Alışverişin bile eski tadı yokAlış veriş iyi güzelde sil,kurula bekle bayagı zaman aldı. Kızlar pastayı yapmak istediler müsaade ettim. Bende mutfagı yerleştirince hemen uzandım uyumuşum biraz iyi geldi. Sonra kızlar pastadan getirdiler. Çilekli yapmışlar güzel olmuş birde büyük dilimler kesmişler valla hiç affetmedim Hepsini yedim. Akşam yemegi bile yiyemedim. Artık sürekli mutfak toplamakda istemiyorum. Kendi kendime hep böyle söyleniyorum. Evi topla, temizle yine aynı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?