- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Bence de olabilr. Çok iyi düşünmüşsün.İyi geceler kizlar
Bugün eşim gelince markete çıktım işyerinden Multinet gibi bişey vermişler 160 TL, happycenter a gittim sebze tavuk kıyma vs aldım, ordan a101 e geçtim sek tereyağı 45 TL stok için aldım 1 tane bı de dondurma aldım. Tam iftar olacaktı a101 de dışardan döner isteyeceklerdi ayarlamamis işveren bişey yani, üzüldüm ya. Evime çok yakın calisanlari da artık tanıyorum sayılır yemek yapıp götüreyim diyorum iftarda, saçma mi olur sizce? Tabi her zaman değil de hani 1 olsun bakalım diye düşündüm ama kararsız kaldim
Benimkini de geçen eşim almıştı. Ona hiç mesaj gelmedi bana ikinci mesaj geldiCanim benimkikede mesaj gelmedi o basvurdu dün onunkini aldim ben gidip tc şöyle baba adı fln sordu verdi mesaj şart deil sistemde varsa alıyorsun
Annem göçmen kızı yeşil gözlü sarışınAnasına bakta kızını al demişler ya demekki annende güzel kadın, babanda ondan takmış kafayademekki kızlar içindede annen en güzeliymiş en erken o evlenmiş
Birde burda insanlar paylaştıkça her şeyi öğreniyorSende iyiki varsin
inan herkesin hayati evliligi öyle.
Kimi ailesiyle sinaniyor
Kimi esiyle
kimi evladiyla herkes biriyle sinaniyor.
Benimkinin iki yeğeni varBenim ki yigenlerine de yapmıyor
Ölcek pintilikten
Bayramlarda zorla verdiriyorm
Ayıp cocuklar bekliyo diye
Onların dogumgünlerine bile gidip ben alıyorm cünkü o alırsa incecik seyler alıyır
30 tlyi gecmiyor
Benim yigenlere de harclık ben veriyorm valla hic muhattap olmıyorm.
Maşallah dediği 40 gün gitmiyor nasıl göz var pesssssSevmediğim görümcem fbda kızın fotosuna halamm bitanem bal bu bal yazmıs
6 ay vardır görmüyor halaymıs
1 saat gecmedi tepeme mutfakta cam kaseler indi
Duralex kahvaltılıklar paramparca oldu
İyiki kız yoktı kucagımda
Masallah dediği inek sütten kesiliyo kadının
Benimki de kilo cok aldı
85 kiloydu düğünde 105 suan boy var ama kurtarmıyor artk
Ay ben bide sarısın yesil gözlü cocuklarım olur diyodum,kız aynı benn kara kas kara göz
Bi teni baba beyaz tenli
Benim annemde sözde,sen bunla cok ugrasırsın demisti inadından ötürü
Maalesef haklı cıktı.
Eline saglık cnm
[/QUOT
Analar bilir herşeyi
İtiraf com olmuş kızzzDemekki o soruyu hepimiz soruyoruzben de iyi baba olur dedim galiba. Yaş 28 di yaşanmışlıklar yanlış insanlar derken,hep beni geri çeviren biri vardı karşımda her ne kadar çenesi eleştirileri olsa da sanırım benden vazgeçmemesi cazip gelmişti
Bereketli olsun canımİyi geceler kizlar
Bugün eşim gelince markete çıktım işyerinden Multinet gibi bişey vermişler 160 TL, happycenter a gittim sebze tavuk kıyma vs aldım, ordan a101 e geçtim sek tereyağı 45 TL stok için aldım 1 tane bı de dondurma aldım. Tam iftar olacaktı a101 de dışardan döner isteyeceklerdi ayarlamamis işveren bişey yani, üzüldüm ya. Evime çok yakın calisanlari da artık tanıyorum sayılır yemek yapıp götüreyim diyorum iftarda, saçma mi olur sizce? Tabi her zaman değil de hani 1 olsun bakalım diye düşündüm ama kararsız kaldim
Ya msj neye göre geliyorBana da bugün mesaj geldi. Eşime hiç gelmedi bana ikinci mesaj geldi. Nasıl iş anlamadımeşim de diyor ben bsşvuruyorum sana geliyor
Ama bende iyi bir eş ve baba olur diye düşünmüştümDemekki o soruyu hepimiz soruyoruzben de iyi baba olur dedim galiba. Yaş 28 di yaşanmışlıklar yanlış insanlar derken,hep beni geri çeviren biri vardı karşımda her ne kadar çenesi eleştirileri olsa da sanırım benden vazgeçmemesi cazip gelmişti
Nasıl oluyor acaba?Canim benimkikede mesaj gelmedi o basvurdu dün onunkini aldim ben gidip tc şöyle baba adı fln sordu verdi mesaj şart deil sistemde varsa alıyorsun
Eşim başvuru yaptı ikimiz için ama ona hiç grlmediYa msj neye göre geliyor
Aynim başvuru yaptı cvp gelmedi
imam vaaz veriyormus hanimlarin acik giyinmesi, mahrem yerlerini kapatmaya dikkat etmeleri konusunda.Benim eşim de milletin çocuğuna laf ederdi. Şimdi aman kızım yapsın boşver oldukızıns birşey demezmiş
Bizim favorimiz beyaz gürültüBazen ayakta sallıyorum. O da 2 yaşından sonra başladı. Genelde gündüz uyumayınca zorlanınca salladığım oluyor. Gece yanyana yatıyoruz öyle uyuyor. Ya da ben yerde o beşiğinde uyuyoruz nasıl isterse küçük hanımbazen de gidiyor yatıyor uykusu gelince. Her dönem uyuma şekli değişiyor inan. Bebekken bebek uyku şarkılarıyla uyuttum. Bir de benim annem güzel annem şarkısını söylüyordum hemen uyuma moduna giriyordu. Şimdi söylesem suuss yapıyor parmağıyla sonra kucakta uyudu. Sonra kucağı kendi bıraktı. Daha sonraları da ayak sallama çıktı
Calısanlara gelmiyormus cnm maskeBana da bugün mesaj geldi. Eşime hiç gelmedi bana ikinci mesaj geldi. Nasıl iş anlamadımeşim de diyor ben bsşvuruyorum sana geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?