tek basima dun kalkamiyordum annen kaldiriyodu.Kız dün ameliyat oldun ne egilmesi
1 hafta sonra falan yan yatabilmistim ben.
Yürürken,otururken sıkıntı yoktı ama yatıs zorlar.
Ay ilk yan yattıgımda kız uyanmasın az uyayım diye dua etmistim
sagol canim dikkat ediyorumlelli rezene iç kıza ıyı gelir gaz için birerbir sezeryan sonrası ıkı gun perişan oldum yrmek bile vermediler di bna artık bitkinlikten kadının biri demişti ıkıncı cocukta hemen rezene cayı içtim içimde rezene çıktı
ayaklarını sıcak tut corapsız gezmr lohusayken insan yanıyo ama karın agrısı oluyo sonra
Ne yapsın adam ya ihtiyacı olmasa o da bilir evinde oturmayı. Böyle düşüncesiz konuşulmasını hiç sevmiyorum. Boşver takma. Kaynın yapsın market alışverişini birşey olursa lafını söylersin o zaman.Aynen ise gittiği icin, ama kaynım da hep evde değil o da cikiyo banka market vs, ay artık umursamıyorum ne halleri varsa görsünler diyorum ama yine de şinirimi ziplatabiliyo
Bizde de öyle canım çok da seviyor muzu.iki günde bir veriyorum. Bir de elimde yiyeceğim diyorSek veriyorum
Muz biziim kız da cok kabızlık yapıyo ya
Muz verince kıvranıyo cocık
AhahahaaaSüpürge almayı düsünüyor
Süpürge ne ya
Benim gaz krampım çok olur. Hatta bayağıdır adet dönemimde de oluyor. Durumlar düzelsin doktora gideceğim. Ama rezene ilaççç ya hep evimde bulundururum. Bugün adet oldum iki gündür kasılma yaşıyorum resmen gazdan. Rezenemi geçen attım. Böceklenmiş. Zencefil içtim şimdi. Bol bol iç canım rezene.yok canim son anda gazimi cikardim( bence rezeneyle cikti sabah aksam ictim demleyip) Bu gecede tutacaklardi yoksa
Maşallahhh sanaa canımtek basima dun kalkamiyordum annen kaldiriyodu.
Bugun tek oturup kalkiyorum kuzu.
kizi tek emziriyorum yastiga alip.
Kızzz gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin. Sana da cok geçmiş olsunyok canim son anda gazimi cikardim( bence rezeneyle cikti sabah aksam ictim demleyip) Bu gecede tutacaklardi yoksa
tesekkurlerKızzz gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin. Sana da cok geçmiş olsun❤
Kız benimkide meyveler mutfak masasında yıkayıp koyuyorum benim oğlan alıp yiyo direk geçen görmedim bir muz verdim yedi namaza gittim döndüm bi baktım bir muz daha almış yiyo çok güçlü ol cam diye sakladım mecbur yeme desem oyun sanıyor ama bi kaç gün hiç istemedi muzuBizde de öyle canım çok da seviyor muzu.iki günde bir veriyorum. Bir de elimde yiyeceğim diyorbüyümüş de elinde tutup yiyecekmiş. Dilimleyip yemeyecekmiş
Bozuldu zaten alcaktık bu ay bana onu kaktırcakAhahahaaakız benim eşim de ikinci anneler gününde şarjlı süpürgeyi aldı ya hediye. Ama çok işime yaradı inan çocuklu annenin en çok ihtiyacı olan şeymiş. İlk anneler gününde de iki tane spor ayakkabı aldı. Onlarla daha rahat edermişim çocukla işime yaramadımı yaradı
ohhh yarasin.Günaydınlaar
Erkenciyim
Sacma sapan uyudum zaten,uyu uyan yaptım bütün gece
Sahurda kaldım tabi
Gözümü actım saat 5
Kızı doyurup yatırdım
Dusa attım kendimi,maske falan yaptm.
Nemlendiricimi sürdüm iyi geldi
Geri yatarım kız uyanır diye kahve yaptım.
Birazdan gün baslar.
Allahım suan onun esprisini yapabilcek rahatlıktan bize de verohhh yarasin.
Ay pijamalarla ciktim geldim eve dun
kiyafet vardi yanimda sancidan onu falan gormedi gozum.
Zaten kapali otoparkdan giris yapiyoruz siteyede.
Sac bas dagildim.
Bir toparlanim saclarimi kisaltcam ve mavi siyah boyayla boyicam.
Karnim gazdan dolayi sis hala.
Annem dalga geciyo.
Esime diyoki dun biz doguma gidip gelmedik mi
lellinin teki icerde kalmis siz yarin bi kosu yine gidin diyor.
Ba ba ba anaya bak sen.
Anam boyle ederse el ne etmez.
Anan yapsın yaSelamm
Sahur hazirladim ilac ictim bende az bisi yiyip.
Esim sofrayi kaldirmis arkamdan.
Birakmistim öyle duramadim daha fazla ayakda.
Yine sanciyla basladim gune yine gaz.
Rezeneylede acilisi yaptim bismillah.
Kiz uyuyo ev efradida uyuyor.
Ben dolaniyorum gazim ciksa diye agrim var.
Ev karman corman oldu
Evin su hali okadar bunaltiyor ki beni.
Annem zaten onu oraya otekini buraya atiyo.
tikiyo eline geceni bos buldugu yere evi duzeni misali.
Toparlanim de raflar hep duzelcek.
Ne nerde karisti carsi pazar.
Kizin kucuk besigini dun salona aldik biraz.
Baktik yuzu ayaklari soguk karnida gacir gucur salon daha buyuk serin y.odasina donduk yine.
Gunduz yatagin uzerinde uyuyor.
Gece besige gecis yapiyor.
Bugun yemek yok.
Esim yapma alirim dedi.
izgara biraz kaldi ne alcak yine izgara.
Gerek yok dedim.
yaparim bir corba bi sulu yemek.
Zaten 2 cesit yiyolar
Salata tatli olur.
Meyve var komposto var
2 gunluk yaparim yenir
Hafta ici daha toparlarim insallah.
HAyır olsunnnbabyloading87 ruyamda seni gordum
bez almıssın onu paylasmıssın ındırımden sizde alın dıye. kafayı bezlerle bozmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?