Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kalkabildin mi kuzu?
Gezdirsinler seni gaz ozman cıkar ancak

Recete yazmıstır belki cıkıs islemlerinde verirler kodu
Vitaminlere devam ediyosn zaten decavite falan
Oyy masallah kuzuya ya

Lellı
rezene cayı iç hemen gaz cıkıyo

Lellı
rezene cayı iç hemen gaz cıkıyo

Günaydınlarrr
Hayırlı cumalarr
Hic uzatmadan soruyorum?
Aksama ne yemek yapacauuuk
Vallaha bezduummm
Bugun dısarı cıkmam lazım,anama kardesime anneler günü hediyesi alcam.
Avmler kapalı,english home,madame coco ya falan gitmem gerekiyor .
Sabahtan kimse dolusmadan gitsem iyi olacak ama kocam daha gelmedi
Lellii naptınn kızı anlat bizeee

Günaydın hanımlar, cumamız mübarek olsun.
Cana gelmesin kuzum yine yaparsın geçmiş olsun
Evet çok haklısın canımıza gelmesin gerisini telafi edebiliriz. Teşekkür ederim .
cok bal cok bakmaya kiyamiyorumm
41 kere maşallah her ikinizede lellim.
Resim istiyo herkes atiyorum ama icim gidiyor
Ay teyzelerini de unutma şaka şaka bizim içinde öpüp kokla kafi. Allaha emanet olun , sağlıkla evinize çıkın haberini alalım yeter.

Ben "Anneler Günü" için anneme ne alacagıma karar veremedim geçen yıl orkide almıştım çok mutlu olmuştu. Annem çicek çok sever ama saksı çiçegini sever şimdi bankaya gidicem eşim hesabımda ki parayı sabah gördü, gidip onu çekmem lazım yoksa benim birikimim çöp olucak hemen bana ödettirecek bir fatura bulur. Onunda müsrifliği yoktur ama bana kendi angaryalarını ödetmeyi seviyor, ama ben bundan hoşlanmıyorum çünkü zor birikiyor. Birikim yapmayı sevdiğimi de biliyor. Yılmak yok birikime devam. Bu akşam babybim hiç birşey yapmıycam kızartma konservem var yazdan yaptıgım bir kavanoz onu açarım, yanına en çabugundan bir makarna salata yogurt tatlıda güllaç az var yettiği kadar artık çayın yanına da kurabiyem var, böyle yazınca bayagı şey varmış yeter. Evi toplamaktan yıldım artık çamaşır makinesini hazırladım ama çalıştırmama kararı aldım çünkü hafta sonu için yazlığa gidecegiz biz gidinceye kadar kurumaz artık pazartesiye kalır. Telde kuruyanları topladım beyazları dün yıkamıştım eşimin gömleklerini ayrı yıkıyorum yoksa ütüde bayagı zorlanıyorum onlarıda topladım. Ama sizlerle olmak iyi geliyor birazdan her şeyi yaparım. Zaten hergün 29384651 yaptıgım işler zor gelmiyor da işte işin başına geçinceye kadar.

Koci sabah bana,anneme,annesine cicek almıs
Kapıdan bırakalım dedi
Bi cılgınlık yaptık cıktık
Annesine verdik kapıdan
Ordan köye annemlere,cat yolda jandarma durdurdı
Aha dedim gitti 3 bin
Allahtan gecin dedi,
Anneme de kapıdan verdik,bahcede dolandık eve geldik
Kardesim migros yollamıs yine saolsn kıza.
Birazdan gelecekmis mama falan yolladı hwrhlde
Annem dolma,sarma 1 pakette sigra böregi verdi
Kvde yogırt verdi kıza
Aksm yanına biseyler uydurcam.
İlk annelr günümde kızımdan cicek aldım,biraz aglamıs olabilirim

Anneme iyiden iyiye kuruluyorum
Koci fabrikada sacını kestirmis ,makina getirmislr
3 numara tabi
Fena olmamıs,ben severim kısa sac.
Adam kapıdan girdi bahceye,hapishane kackınlarına benzemissin dedi
Ters ters baktm
Adam sana cicekle gelmis,sen dikenle dövme yani
Masus yazdım gruptan,anne sende kocama kızarsın ,senin de ayarın yok dedim
Kardesim hemen sordu noldu diye,söyledim
Anne senin bu potları napcaz diyo oda
Ona da kocasının yanında 100 kilo oldun demisler babamla gecen
Hayır olsa sanane yani
Yalan mı söyleyeyim diyo bide hey Allahım

Selam kızlar ancak gelebildim kız uyudu. Sabah kalk kahvaltı sonra toparla vs eşim pencerelere çocuk kilidi bakmaya gitti pencerelerde var ama kilitlisinden almak istşyoruz. Gelirken domates erik biber falan almış bana da anneler günü hediyesi pasta fanusu almış. Kırılmıştı evdeki. Baktıki yok ihtiyacım olanı almış tabi kızının hediyesi diyor her yıl hediye alınca :) ben de dedim bakıyorum artık daha çok anneler günümü kutluyorsun. Neyse sağolsun almış.
akşama yemek eşim yapacakmış. Tavuk sote yapıyor soslu. Çorbam var. Yanına da birşey uydururum makarna olabilir.
tr_lelli nasıl oldun anlat canım. Durumlar nasıl alyoş nasıl.

Bende halı alcam kendime kartı yatırayım
Güllü insta halılarından
Kocamın sanmıyorm bisey alcagını
Güle güle kullan cnm

Teyzemiz yine bidünya sey yollamıs
Bez,mama,hipp bisküvi,2tane avakoda bile yollamıs kız seviyor diye kıyamam.
Alt acma yatagı,prima ıslak mendil 2*3 paket.
Kasık mama yollamıs.
Keselerine bereket
Bende ins cıkarsam pazartesi,anneler günü hediyesi alcm.

Selam kizlar
Günlük islerimi yaptim, yemeğimi yaptım mercimek çorbası, patlıcan cigirtma bı erişte yapicam aksam. Pazara gittim markete gittim, pazarda 110 TL harcadım şaka gibi ya. 2 kilo yeşil zeytin var tek çok tutabilecek o da 35 tuttu sebze olarak da mantar ve kabak. Pazar bile böyle oluyo nasıl yapicaz anlamıyorum ya
Kizlar burda bı kaynım var evli, ise gitmiyo bu dönem ama market banka vs o gidiyor neyse, kayınvalidem 65 yaş üstü evde yani ama bunlarla gorusuyo o kadar uyardık dikkat et diye yok. Biz altlı ustluyuz alışverişlerini ben yapıyorum ( kaynım çok bencildir ), ay bı poşet veriyorum ya mesela zaten yere koyuyorum bı hareketler bı görmeniz lazım sanki korona 5 metreden atlayacak üzerine benden. Dün dedim onlarla bizim aramizda fark yok ki kaynım da cikiyo, o çok dikkat ediyo kendine guveniyo ama sizden korkuyorum dedi ya. Korona adam secmiyo sizin gibi dikkatli olun yine de dedim görüşelim istemiyorum zaten amatutumu çok rahatsız edici

Kizlar detayli okuyamadim.
Hastanede sarj aletim bozuldu telf. kapandi.
Oglen taburcu olduk.
Gaz sancisi cektim Persembe sahurundan beri gr. uyku uyumadim.
aartik halusulasyon gormeye basladim
Annem demin git uyu dedi yattim ama agridan uyuyamadim.
Gececek insallah.
Kizim icin salmiyorum bende.
Yine cok sukur emziriyorum oyaliyorum.
Annem ustunu falan degisti emzirdim uyudu.
oglanda uyudu.
Esim isyerine gecti 3 gibi isleri varmis.
Annemle kaldik evde.
camasir asti 2 mak.
Hosaf yapti.
Corba vardi esimde izgaralik alacak gelirken.
Yarina Allah Kerim.
Bugun yine kendim kalktim uzandim wc falan gittim kalktim sukurler olsun.
Yarin daha iyi olurum.
Hafta sonu yollicam annemi esim evde.
Hafta ici gelecek aksam gidecek.
Su agrilarim dinse yeterim simdilik kiz uslu oyle yormuyor bizi uyuyor karni tok olunca.
Sık emziriyorum.

Anne caylarina rezeneye falan basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…