Küçük Düşün Büyük Olsun!

O normal canim 40 gun sonra iniyor baya sezeryan öyle oluyor ayaklarını sıcakta olsa corapsiz bırakma canim çok yorma kendini de annen idare etsin bi hafta kuzum ya zaten sen toplayınca yavaş yavaş yaparsın bu günler gelmiyecek bi daha tadını çıkar
karnim kocaman ya
sanki 7 aylikda kalmis..
sonra

tr_lelli canım sen kendini salmiyosun maşallah ama bak yapma bu kadar ben de ayniydim mecburiyetten ama dikişlerim açıldı çok zordu, yapma arkadaşım bir hafta annen yapmiyorsa yumurta kirsinlar sandviç vs sen kendine yapiyosun, Allah korusun dikislerine bişey olursa bebiş de büyümüş olup daha çok kalkar hiç fırsatın olmaz dinlenmeye

Bizim agustos anneleri topiğinde dikisi acılıp tekrardan operasyon geciren vardı,aynen bırak gerekirse ev ayaklansın gitsin bacım
10 gün kendini toppla sen tr_lelli

Aynh valla kendi lohusalıgım geldi,tüylerim ters döndü
Annem bana bi is yaptırmadı saolsun gündüz uyurdu 2 saatte biz uyandırırdık
Ama aksm 19.00 oldu mu bi baslardı 23.00 e kadr yırtardı kendini Alya4 lere kadr ayaktaydık
Bi gece salonda kanepede uyuyakalmısız,masaj yapıyodum karnına,ikimizde uyumusuz iyi düsmemis cocuum
Saati geliyor der 18.00 da yemek yerdik
İlk 40 gün böyleydi gece gündüz ayrımını yapamıyordu

gece ben de ılk gunden beri kendim bakmıstım canım esım sagolsun yardımcı oluyordu annem gunduz hıc durmadıgından gece dınlendırıyorum onu.
masAllah kuzuya ilk bi hafta bizimki de sarılık oldugundan hep uyuyodu totomun derdine dustugumden keyfıme bakamamıstım o arada, zaten ılk haftadan sonra uyku anlamında küçük bi canavara dönüstü seninki prenses o yapmaz

Ay benim gazim ona geciyor surekli gaz cikariyor.
agliyor hemen kosturuyoruz emmiyo gaz cikariyo kivraniyor.
Lanet gaz bitsede kizimda rahat etse..
Karnına masaj yapabilirsiniz
Biz damla kullandık günde 4 kez 4 er damla kullanabiliyorsun
Ama ilk 10 günden sonra verilir
En azından cıkarabiliyormus masallah

Sandal sefası yaptım
Yanına bikac patlıcanda attım karnıyarık gibi
Corba isterse Alyanın yogurt corbası var bi tencere.
Atsın tuz icsin koci.
Makarna var dünden birazda
Geceye sigara böregi kızartacagım
Oyuncak krizi yasıyoruz evde
9 aylık olcaz daha evde bi dünya oyuncak.
Heryerden top vs topluyorm bayılazaaam

Kacinilmazsa zevk alayım diyip o topları toplamak spor olur niyetiyle toplarken eeeh başlarım sporuna da kilosuna da diye koltuğa oturmak

Ay selam vermeden dalmışım pardon merhaba herkese
Bugün yemek değil böyle ordovr meze tarzı yapayım dedim istek üzerine, ay böyle daha zor ya
zeytinyağlı biber dolması
Pacanga böreği
Peynirli gözleme ( sabahtan kaldı da yeni diye yedircem)
Patlıcanlı meze
Barbunya ( 2 gün önceden 1 kase )
Kaşarlı mantar
Haydari (kızım çok sever)
Atom ( bu da bana)
Mücver istedi eşim yapmam artık yeter ya ben de insanım (sırf rendelemeye üşeniyorum)
Nolcak yarın yine yemek yap

Hey masallahh
2 tencere yemek yapaydın ya bacım daha kolaymıs

Lelli valla aynı ben gibisin durmuyosun
hastasnede benim kv de uyudu horladı tüm gecw eve geldik ben bayıldım demesinmi cıldırdım uyuyodun bide horladın dedim bide ogluna numara yapcak
gece kalkamadm esim kaldurdı yıne bu horluyo tabi oruc ta dogurmustum ogluna yede yat dedi yemek hazırlamadı misafir gelcekti git pide tatlı yaptır dedı cebinde para yok esimin kalkktım yemek yaptım camasırlarımı bile toplamadı kallktım kendim topladım balkondan ertesı gun defolup gitti

Benim annem kaynana gibi davraniyor.
Daha 56 yasinda benim yasim basim gelmis daha bekliyosunuz ki benden diyo.
Ben uykusuzluga dayanamam diyo.
Ben bakamam diyo.
is zaten yaptirmiyorum sadece cocugun besigini salliyo ya da yanima veriyo gazini cikariyo.
supurme isini esim yapiyo.
Yemegi ben yaptim.
Kuruyorum topluyorum daha napim.

kanepede uyumusum sonunda uykuya dustum
1 saat dolu dolu uyumusum kizda uyumus esim kontrol etmis.
Emzirdim demin geri uyudu
Bende geri devrildim

Firini calistircam 6 gibi esim pideye gider.
7 gibide annem gelir.
yarina yemek yapmam bugunkiker yeter.

Ay bizi de kocam delirtmisti
Annem kalck sen git eve dedik
Yok bırakmam dedi
Berjer var 2 tane oda da biri uzuyo yatak oluyodu,digeri norml koltuk
Kadın tabi ben yatayım orda diyemedi,gerci koci dedi anne sen burda yat diye ama yatmaz annem onun yanında.
Bizimki sabaha kadr horladı
Git yat eve iste de kadında uzansın
Zaten kıza kalkıyodu hıık dese
Simdiki aklım olsa derim git sen eve kalabalık etme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…