sonrakarnim kocaman ya
sanki 7 aylikda kalmis..
Bizim agustos anneleri topiğinde dikisi acılıp tekrardan operasyon geciren vardı,aynen bırak gerekirse ev ayaklansın gitsin bacımtr_lelli canım sen kendini salmiyosun maşallah ama bak yapma bu kadar ben de ayniydim mecburiyetten ama dikişlerim açıldı çok zordu, yapma arkadaşım bir hafta annen yapmiyorsa yumurta kirsinlar sandviç vs sen kendine yapiyosun, Allah korusun dikislerine bişey olursa bebiş de büyümüş olup daha çok kalkar hiç fırsatın olmaz dinlenmeye
gece ben de ılk gunden beri kendim bakmıstım canım esım sagolsun yardımcı oluyordu annem gunduz hıc durmadıgından gece dınlendırıyorum onu.Annemin is yapmicani zaten biliyordumda o acigi esim kapiyo.
Gece sahur sofrasini o kaldirdi.
Aksam evi supurdu falan.
Annemde gunduz kiza bakiyor en azindan gunduz dinleniyorum ya da islerimi hallediyorum.
Kalmasada haftaya hafta ici gelecek aksam gidecek.
Benimde dikisler duzelmis olur zaten.
Gece kendim bakarim.
Aiyy nazar etmimde cok aglayan bir bebe diil.
Karnına masaj yapabilirsinizAy benim gazim ona geciyor surekli gaz cikariyor.
agliyor hemen kosturuyoruz emmiyo gaz cikariyo kivraniyor.
Lanet gaz bitsede kizimda rahat etse..
Kacinilmazsa zevk alayım diyip o topları toplamak spor olur niyetiyle toplarken eeeh başlarım sporuna da kilosuna da diye koltuğa oturmakSandal sefası yaptım
Yanına bikac patlıcanda attım karnıyarık gibi
Corba isterse Alyanın yogurt corbası var bi tencere.
Atsın tuz icsin koci.
Makarna var dünden birazda
Geceye sigara böregi kızartacagım
Oyuncak krizi yasıyoruz evde
9 aylık olcaz daha evde bi dünya oyuncak.
Heryerden top vs topluyorm bayılazaaam
Hey masallahhAy selam vermeden dalmışım pardon merhaba herkese
Bugün yemek değil böyle ordovr meze tarzı yapayım dedim istek üzerine, ay böyle daha zor ya
zeytinyağlı biber dolması
Pacanga böreği
Peynirli gözleme ( sabahtan kaldı da yeni diye yedircem)
Patlıcanlı meze
Barbunya ( 2 gün önceden 1 kase )
Kaşarlı mantar
Haydari (kızım çok sever)
Atom ( bu da bana)
Mücver istedi eşim yapmam artık yeter ya ben de insanım (sırf rendelemeye üşeniyorum)
Nolcak yarın yine yemek yap
Herkes bişey isteyince bu çıktı valla mis gibi bı çorba yapardım dolmayla yerdikHey masallahh
2 tencere yemek yapaydın ya bacım daha kolaymıs
Benim annem kaynana gibi davraniyor.Lelli valla aynı ben gibisin durmuyosun
hastasnede benim kv de uyudu horladı tüm gecw eve geldik ben bayıldım demesinmi cıldırdım uyuyodun bide horladın dedim bide ogluna numara yapcak
gece kalkamadm esim kaldurdı yıne bu horluyo tabi oruc ta dogurmustum ogluna yede yat dedi yemek hazırlamadı misafir gelcekti git pide tatlı yaptır dedı cebinde para yok esimin kalkktım yemek yaptım camasırlarımı bile toplamadı kallktım kendim topladım balkondan ertesı gun defolup gitti
Ay bizi de kocam delirtmistiLelli valla aynı ben gibisin durmuyosun
hastasnede benim kv de uyudu horladı tüm gecw eve geldik ben bayıldım demesinmi cıldırdım uyuyodun bide horladın dedim bide ogluna numara yapcak
gece kalkamadm esim kaldurdı yıne bu horluyo tabi oruc ta dogurmustum ogluna yede yat dedi yemek hazırlamadı misafir gelcekti git pide tatlı yaptır dedı cebinde para yok esimin kalkktım yemek yaptım camasırlarımı bile toplamadı kallktım kendim topladım balkondan ertesı gun defolup gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?