- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.378
- 798
Kuzum ya maşallah sana birkezxdaha ama bırak yorma kendini geçer bu günlerde kafana takma dağılsın. Daha çok dağınık günler göreceksin minik kuzuyla. Alıştır kendiniSelamm
Sahur hazirladim ilac ictim bende az bisi yiyip.
Esim sofrayi kaldirmis arkamdan.
Birakmistim öyle duramadim daha fazla ayakda.
Yine sanciyla basladim gune yine gaz.
Rezeneylede acilisi yaptim bismillah.
Kiz uyuyo ev efradida uyuyor.
Ben dolaniyorum gazim ciksa diye agrim var.
Ev karman corman oldu
Evin su hali okadar bunaltiyor ki beni.
Annem zaten onu oraya otekini buraya atiyo.
tikiyo eline geceni bos buldugu yere evi duzeni misali.
Toparlanim de raflar hep duzelcek.
Ne nerde karisti carsi pazar.
Kizin kucuk besigini dun salona aldik biraz.
Baktik yuzu ayaklari soguk karnida gacir gucur salon daha buyuk serin y.odasina donduk yine.
Gunduz yatagin uzerinde uyuyor.
Gece besige gecis yapiyor.
Bugun yemek yok.
Esim yapma alirim dedi.
izgara biraz kaldi ne alcak yine izgara.
Gerek yok dedim.
yaparim bir corba bi sulu yemek.
Zaten 2 cesit yiyolar
Salata tatli olur.
Meyve var komposto var
2 gunluk yaparim yenir
Hafta ici daha toparlarim insallah.
Yaa enteresan sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi. Ben ilk bebeklik günleri yaşamadım ama aç kalmaması lazım sarılık riski var diye biliyorum. O sebeple sık sık emmesi lazım. Yanılıyormuyumtum gece uyudu
Ve esim sesimi icerden duyup beni wc kaldirdi diyorum beni anliyosun dimi
Gece anne uyandir kizi emzirim diyorum yok yok ac olsa aglar diyo tum gece uyudu kizda uyudu kizi 4saatin uzerine emzirdim
Torunu görene kadarmış bakamam demesi insallah yardımcı olur hep annen koyamaz sizsEsim aksam uzeri evi supurdu ben bisi demedim artik adam gorev edindi hergun supuruyor
Annem saskin gozler yasli.
Adami da mi kendine benzettin diyo bana y.odasinda
Rahat biraksana adami diyo.
Anne ben supur demedim ki bak kendi aldi supuruyo dedim.
Kiyamiyosa demek senden vicdanli dicektim
Neyse neyse ekmedi geldi yinede.
kavun almis gelirken.
sutlac getirmis
Yemek pisti.
salatamida yaptim.
Esim pideye gitti.
bende sutlac yedim rezene ictim.
Kizi emzirdim altini degisti annem uyudu.
Ben bakmam bana guvenme diyen kadin suan y.odasinda basini bekliyo torununun
Anne tv kapali duyariz gel dedim salona ben uzandim kanepeye yok yok sen uyu uzan ben kiza bakiyorum diyo.
Bakiyo bakiyo suratina kiz bu cok tatli ya diyo.
Bakmicakti güya
sagol canim cok sukur kavustuk kizimla.Gözünüz aydın. Ara ara takip ediyordum burayı. Demek doğmuş sağlıcakla bebiş.
Babasinda bi havalarAyyy tatlı olmazmı yaaababasıyla abisi ne yapıyor asıl?Senin oğlan nasıl davranıyor kardeşine
Ayy bunu ben yazmistim bi de buradalelli salı gune bimde on kılo rinso var ben alıcam kenarda dursun
Kuzum onlar gece borek falan yapamaz ki tamam kahvaltilik cikarir yerler esim kalkma diyo zaten ben kiyamiyorum.Kuzum ya maşallah sana birkezxdaha ama bırak yorma kendini geçer bu günlerde kafana takma dağılsın. Daha çok dağınık günler göreceksin minik kuzuyla. Alıştır kendini
Sahuru bile hazırlamışsın hala yemek düşünüyorsun
Bende Onu almak istiyorum eşim ise gidicek bu hafta artik o gelince bitmesse alirim oğlanla gidemiyorum malum deterjan 3 5 kerelik kaldı renkliker için sivi var yeni actim ama beyazlar için bitiyor rinso ıkisinde oluyir hem uygun baya gider alirsamlelli salı gune bimde on kılo rinso var ben alıcam kenarda dursun
Bende esime dicem sansima kalirsaŕ
Bende Onu almak istiyorum eşim ise gidicek bu hafta artik o gelince bitmesse alirim oğlanla gidemiyorum malum deterjan 3 5 kerelik kaldı renkliker için sivi var yeni actim ama beyazlar için bitiyor rinso ıkisinde oluyir hem uygun baya gider alirsam
Evet çok güzel oluyoryaaa en sevdigim
sortlu pijama takimi uygunmusta.
Gule gule kullan canim.
Yazin sort tulum ve sort pijama tkm bayilirim.
Bu yaz iclerine giremicemden soyle xl falan efil efil bende 2 tane alim diyorum.
UcuZ pazarda falan bulursam yapisirim hemen affetmem
Benim de kredi kartım bez doluyormuş. Şimdi kart ekstresi sıfırValla bez kullanıyordum 8 aylık flndi oğlan esimde o sıra işsiz kaldı girdi fln bulduğum paraya bez alıyordum rahatliyordum bez diyip gecmeyelim
Ben ev toplamayı çok severdim. Şimdi en sevmediğim iş.Sandal sefası yaptım
Yanına bikac patlıcanda attım karnıyarık gibi
Corba isterse Alyanın yogurt corbası var bi tencere.
Atsın tuz icsin koci.
Makarna var dünden birazda
Geceye sigara böregi kızartacagım
Oyuncak krizi yasıyoruz evde
9 aylık olcaz daha evde bi dünya oyuncak.
Heryerden top vs topluyorm bayılazaaam
Kacinilmazsa zevk alayım diyip o topları toplamak spor olur niyetiyle toplarken eeeh başlarım sporuna da kilosuna da diye koltuğa oturmak
Çok severim bu tarz hazırlamayı. Normal yemek yapmayı çok sevmem.Ay selam vermeden dalmışım pardon merhaba herkese
Bugün yemek değil böyle ordovr meze tarzı yapayım dedim istek üzerine, ay böyle daha zor ya
zeytinyağlı biber dolması
Pacanga böreği
Peynirli gözleme ( sabahtan kaldı da yeni diye yedircem)
Patlıcanlı meze
Barbunya ( 2 gün önceden 1 kase )
Kaşarlı mantar
Haydari (kızım çok sever)
Atom ( bu da bana)
Mücver istedi eşim yapmam artık yeter ya ben de insanım (sırf rendelemeye üşeniyorum)
Nolcak yarın yine yemek yap
Salatada mı yaptın. Biraz sonra da sarma yaptım de bayılayımEsim aksam uzeri evi supurdu ben bisi demedim artik adam gorev edindi hergun supuruyor
Annem saskin gozler yasli.
Adami da mi kendine benzettin diyo bana y.odasinda
Rahat biraksana adami diyo.
Anne ben supur demedim ki bak kendi aldi supuruyo dedim.
Kiyamiyosa demek senden vicdanli dicektim
Neyse neyse ekmedi geldi yinede.
kavun almis gelirken.
sutlac getirmis
Yemek pisti.
salatamida yaptim.
Esim pideye gitti.
bende sutlac yedim rezene ictim.
Kizi emzirdim altini degisti annem uyudu.
Ben bakmam bana guvenme diyen kadin suan y.odasinda basini bekliyo torununun
Anne tv kapali duyariz gel dedim salona ben uzandim kanepeye yok yok sen uyu uzan ben kiza bakiyorum diyo.
Bakiyo bakiyo suratina kiz bu cok tatli ya diyo.
Bakmicakti güya
Deminde yerim seni diye severken yakaladim annemiSalatada mı yaptın. Biraz sonra da sarma yaptım de bayılayım
Sana bakmaz ama torununa bakar
Deminde yerim seni diye severken yakaladim annemi
Cok dillendirmeZ oysa.
Bu kız annemide bozdu
Benim oğlumda çok yoruyor bazen sonra gelip sarılıyor gece yatarken konuşuyor tatli tatli insanın yorgunluğu gidiyor valla anne cok guzelsin fln diyoo bide sipaBenim kızımın bana seni çok çok seviyorum annecim ve seni çok çok özledim annecim deyip sarılması beni bitiriyor ama sürekli beraberiz nasıl özlüyorsaKız çocukları cilve laf çok
Ya yurtta ki bebeklere acaba veriyorlar mıYaa enteresan sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi. Ben ilk bebeklik günleri yaşamadım ama aç kalmaması lazım sarılık riski var diye biliyorum. O sebeple sık sık emmesi lazım. Yanılıyormuyum
ŕ
Bende Onu almak istiyorum eşim ise gidicek bu hafta artik o gelince bitmesse alirim oğlanla gidemiyorum malum deterjan 3 5 kerelik kaldı renkliker için sivi var yeni actim ama beyazlar için bitiyor rinso ıkisinde oluyir hem uygun baya gider alirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?