Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar,
Bayağı da sayfa ilerlemiş. Okuyamadım. Gündüz eşim dedi kızı öğlen uyutmayalım. Akşam erken uyur. Nerdeeee saat 10 a gelirken uyudu ve mızırtı mızırtı üzerine. Eşime de kızdım söylendim biraz. Sonra da kadın söyleniyor oluyor. Uyumasın diyorsun ama ben uğraşıyorum yorulan ben oluyorum dedim. Ohh onlara hava hoş. Oda gereksiz yere kızıyor. Mutfaktayız kız kek kalıbını çıkamış. Kek yaptım diyor içine kaşık koyup. Onun önüne koydu. Kalkmış kızıyor. Odasına götürdü ikisi odada kız ağladı ağladı gittim aldım. Ya dedim niye gereksiz yere kızıyorsun kaşığı al aferin kızım kek yapmış de zormu dedim. İki dakika ilgilenemedi. Elinde telefon. Ya da çocuğa tv açıyor.
neyse yemeği de o yaptı. Mecbur yapacak
Bugün çadırımız geldi yanına puzzle da almış kardeşim.
dün kardeşim kıza atlet alacakmış. Bana da alacakmış anneler günü hediyesi ablam da elbise ve külot alacakmış kıza. Valla ne diyeyim birara diyordum ya herkes kendi hayatına bakıyor kardeşin kardeşe faydası yok diye sözümü geri alıyorum. İnsan böyle günlerde bazı şeyleri daha iyi anlıyormuş. Onu anladım.

Kuzum ya maşallah sana birkezxdaha ama bırak yorma kendini geçer bu günlerde kafana takma dağılsın. Daha çok dağınık günler göreceksin minik kuzuyla. Alıştır kendini
Sahuru bile hazırlamışsın hala yemek düşünüyorsun

tum gece uyudu
Ve esim sesimi icerden duyup beni wc kaldirdi diyorum beni anliyosun dimi
Gece anne uyandir kizi emzirim diyorum yok yok ac olsa aglar diyo tum gece uyudu kizda uyudu kizi 4saatin uzerine emzirdim
Yaa enteresan sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi. Ben ilk bebeklik günleri yaşamadım ama aç kalmaması lazım sarılık riski var diye biliyorum. O sebeple sık sık emmesi lazım. Yanılıyormuyum

Torunu görene kadarmış bakamam demesi insallah yardımcı olur hep annen koyamaz sizs

Gözünüz aydın. Ara ara takip ediyordum burayı. Demek doğmuş sağlıcakla bebiş.
sagol canim cok sukur kavustuk kizimla.
Ayyy tatlı olmazmı yaaa babasıyla abisi ne yapıyor asıl?Senin oğlan nasıl davranıyor kardeşine
Babasinda bi havalar
Ben bi kizima bakimde gelim diyo yatak odasina giderken.
Baktim gelmedi epey kalkamadimda sonra geldi dedim bisi oldu sandim yoo gozlerini acti bakistik kizimla diyo
Abiside ilginc ilgilenmeye calisiyor.
O da ben bakmam diyen kategorideydi.
Yataga yatirdigimizda hemen dibinde bitio
Yanina yatiyo.
Arada ben kalakmayinca gidip kontrol ediyo
Bu kız sevdirir kendini pamuk kız
lelli salı gune bimde on kılo rinso var ben alıcam kenarda dursun
Ayy bunu ben yazmistim bi de burada
kafa gidik bende aldirim esime sagol canim hatirlattigin icin.
Kuzum onlar gece borek falan yapamaz ki tamam kahvaltilik cikarir yerler esim kalkma diyo zaten ben kiyamiyorum.
Esim topluyor arkamdan sofrayi.
Ben kuruyorum sadece.
Iyi olsamda yapsam hep.
Su agrim gecse Allahin izniyle

Kuzenimden Allah razi olsun.
Gaz sancisi icin 2 yontem soyledi vallahi gaz falan cikti rahatladim.
Nasil dua ettim ona.
Aksam cok kotu oldum agladim nerdeyse sancidan.
O an hizir gibi yetisti.
Dedi boyle boyle yap ama dedigim sekilde.
Inanmadim de get okadar seyler ictim cikmiyo dedim.
Ama hadi denim sirf denemedim demim diye .
Aninda rahatlatti cok sukur.

Kizimida emzirirken hep dualari okuyorum ufluyorum.
Esmalari sesli cekiyorum.
Gozlerini acip öyle dinliyor ki beni..
Hic ses yok bakiyo dinliyo.

Yine biraz kanepede uyumusum.
Az daha uyusam iyiydi sahura kadar bakalim.

ŕ
lelli salı gune bimde on kılo rinso var ben alıcam kenarda dursun
Bende Onu almak istiyorum eşim ise gidicek bu hafta artik o gelince bitmesse alirim oğlanla gidemiyorum malum deterjan 3 5 kerelik kaldı renkliker için sivi var yeni actim ama beyazlar için bitiyor rinso ıkisinde oluyir hem uygun baya gider alirsam

Bende esime dicem sansima kalirsa

Evet çok güzel oluyor
Sen bu kadar hareketle kısa zamanda eski kilona kavuşursun bence

Valla bez kullanıyordum 8 aylık flndi oğlan esimde o sıra işsiz kaldı girdi fln bulduğum paraya bez alıyordum rahatliyordum bez diyip gecmeyelim
Benim de kredi kartım bez doluyormuş. Şimdi kart ekstresi sıfır Hele o fiyatın iki katına çıktığı günleri unutamam. Tam da kızımın kısmetine kriz yaşanmıştı. İnşallah bundan sonra kısmeti bol olur kuzumun ona feda olsun

Ben ev toplamayı çok severdim. Şimdi en sevmediğim iş. ne zaman öğrenecek dağıtmamayı toplamayı diye söylenip duruyordum bugün

Çok severim bu tarz hazırlamayı. Normal yemek yapmayı çok sevmem.

Salatada mı yaptın. Biraz sonra da sarma yaptım de bayılayım
Sana bakmaz ama torununa bakar

Benim kızımın bana seni çok çok seviyorum annecim ve seni çok çok özledim annecim deyip sarılması beni bitiriyor ama sürekli beraberiz nasıl özlüyorsa Kız çocukları cilve laf çok
Benim oğlumda çok yoruyor bazen sonra gelip sarılıyor gece yatarken konuşuyor tatli tatli insanın yorgunluğu gidiyor valla anne cok guzelsin fln diyoo bide sipa anasi kurbannn diyee bagrima basiyirum

Kaç lira
Beyaza iyi oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…