Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kahvaltı işini hallettim. Ben de oruçlu değilim malumm. Yufka almıştım onları sigara böreği başka börek falan sararım. Buzluğa atarım. Akşama da köfte patates piyaz falan düşünüyorum buzluk az da olsa boşalır. Anneler gününe kardeşlerim anneme süpürge alacak tabi ben katkı yapamadım. Yapsam da almazlardı kesin. Biraz sonra ararım kutlarım. Hakkını ödeyemeyiz. Hem annelik Hem babalık yaptı.

Dilini ısır kız masallahhh
Benimki mama alıyordu cnm ilk biray hep mamaydi sütü sagip veriyodum 21. gun tuttu memeyi sonra emdi süt azdı sonra gündüz mama süt sonra aksama doğru emzirmedim gece emdi ama mama yerken 4 saate yakin uyurdu emerkemde iki üç kere kalktı hep

Oy kuzum ya hepsinde oliyor o sehba çekme biz bisey bırakmıyorduk hele o yurutuce binince şaha kalkıyordu çocuk tutabilene aşk olsun

Günaydın kızlar bu arada anneler günümüz kutlu olsun uyandik 9 bucuktu beyim uyudu biz geçtik salona tabi ortalik oyuncak topla bulasiklari duruyordu geceden film izledik ogluş uyurken hiç giremedim mutfağa bir makine bulasik doluydu açtım elde yikadim ocak sildim balkonu supürdum banyoyu çamasir suyu yaptim klozete lavaboya halıyı gırgirladim yarin buyuk makinemi acarim halilari vercem yikamaya insallah akşama köfte patates eşim istemişti çıkardım kiymayi çözülsün simdi uyandi esimde yatak odası toplayıp havalandırıyim

Aksama taze fasulye yapıyırm
Kocam burun kıvırdı tabi ona dünden sandal var biraz
Mantı haslıcam yanına
Mercimek corba da yaparım yeter
Kıza kabak,patatesle et sulu yaptım yogurtla veririm
Islak kek var tatlı
Hediye gelmediği icin acuk bozulmus olabilirim
Su is durumum belli olsun buay,haziranda gidersem bilezik alcam kendime.
insan bi tshirt alır,bi parfüm alır yine alır ya ilk anneler günüm.
Anası kılıklı iste ruhsuz

Tam işe giriştim. Mutfağı topladım. Bitmek üzereydi. Yufkaları sarayım dedim. O ne çizgi film izliyordu kaka yapmış. Geçen de izlerken çişini yaptı. Ne yapacağım bilmiyorum. Söylüyordu bu ara niye böyle canım sıkıldı. Tam öğrendi derken bu nerden çıktı bilemedim. Ne zaman şöyle istekli bir işe girişeyim desem illa bir aksilik oluyor. Eşime diyorum söylemedimi söylemedi diyor zaten yaptığını o farketmiş Bir süre aç dediğind çizgi film açmayıp hatırlatsammı bilemedim. Daha yeni çişine götürmüştüm. Zaten ecele külotunu bile zor toparladım çizgi film sevdasına koştu. Ardından hooop yapmış
Valla en zor işlerden biriymiş bu Allahtan gece yapmıyor şükür

Benimkide yaptı bi kaç kere birinde ishal olmuştu kaçırmış kuzum birde şu gitcek ddiler o gün halimi görmen lazimdi nasi yikadim hatırlamıyorum cizgi filme dalmistir belki canim

Boşver adamlar anlamıyor ince ruhlu düşünmüyorlar ztn netten hiç bise almaz benimki geçen para attı hesabıma diyor kendine bise al diye valla mağaza gezemiyirun. Eve harcıyorum ddim habire ayircam bu sıra bi para alcak inceldim sanki bu ara bluz almak istiyorum bayram sonrası ztn bayramlaşma diye bisede yok bu sene

Market market dolaştık yine en uygun fiyatlisini aramama rağmen paranın hiç bereketi yok 100 TL harcamisizdir rahat hesabını bile tutamıyorum aldiklarima baksan ne et var ne tavuk zaten iki kişiyiz diye az az alıyorum yine de bana mısın demiyor Allah sonumuzu hayir etsin

Merhaba kizlar,
Bugün sokağa çıkma yasağı olduğu için harcama yapamadık
Ya evdeyiz sadece gıda fatura harcaması olmasına rağmen yine çok yine çok.
Doğalgaz 440 gelmiş 1 haftadır yanmıyor bu nedir anlamadım gerçekten, elektrik 220
Bırak birikimi yetirsek parayı mucize sayılacak bu devirde gerçekten çok sinirliyim.
Akşam için de yayla çorbası
Köfte patates dizme
Dünden az biber dolması meze vs
Menüyü kızım belirliyo yoksa ben sadece sulu köfte yapacaktım ne guzel

Banada her yer kapali dedi bahanesi bu.
nakitde olur dedim

Goguslerim catlicak
Sancidan oldum bugun.
Pompada almamistim gerek olmaz diye esimi ecz. yolladim olucem nolur al diye.
tas oldu yq cok ara veriyo emmeye kiz goguslerim dolu dolu sizliyolar
sagicam yapcak bisi yok.

Basim cok agriyo bugun
Uykusuzlukdan galiba tansiyonumda buyuk 15 olmus.
Annem yoktu ya kizda 2 defa ic badysini pisledi.
Onu degisene kadar kan ter icinde kaldim.
Dikislerimden egilemiyorum agrim var.
Birinde isedi birinde kakasini bulastirdi
Zorla uyandirip emzirim dedim goguslerim bosalsin kipkirmizi oldu aglamakdan
Almica varsa asla almiyor.
Bir de aziciksa kaka yaptiysa once emzirim sonra temizlim yapamiyosun.
Illa once o temizlenecek emmiyor yoksa.
Cok karaterli cocuum
Net.

Uyudu uzandim.
Annem geldi devir teslim yaptim.

Sofrayida hazirladim
Uyumam gerek yani 2saat uykuyla falan dolaniyorum.
Kiz uyuyor ondan derdim yok ben sancimdan agrimdan uyuyamiyorum

İlk süt gelir ilk 1 hafta o cok faydalı,kolostrum.
Yogungeliyor kimisinde agrı yapıyormus
Benimde agrılı olmıstu ilk günler.
Pompa iyi bisey ama emiyorsa hic biberona bulastırma bosver

İlk süt gelir ilk 1 hafta o cok faydalı,kolostrum.
Yogungeliyor kimisinde agrı yapıyormus
Benimde agrılı olmıstu ilk günler.
Pompa iyi bisey ama emiyorsa hic biberona bulastırma bosver
evet canim sari sari geliyor hala akti bugun hep ped koydumm
Saklama posetine koyup buzluga kaldircam ziyan olsun istemiyorum

Selam kızlar,
Kız uyurken mantı yaptım börek sardım. Buzluğa attım. O arada eşim de pideli köfte yaptı. Yemekten sonra eşim uyudu az. Sonra tabi benim uyku bastırdı. Biraz kestirdim. Eşim çay yapmış. Ohh be dedim. Kızla da ilgilendi. Çok şükür. Bugün dinlendim. Bugün bahçe de herkes çıkmış. Bayramda sokağa çıkma yasağı olmazsa istanbulda durum kötü olabilir. Annemle konuştuk gelin diyor ama gidemeyiz. Acısını yaz günü çıkartırım inşallsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…