Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay dün ben de köfte yapmıştım ve bugün aklımdan bı nohut gecti oğlum küçük olmasa hiç yapmicam peynir ekmek yerdik

Sabah 8.30 da esimle ciktik evden annemde geldi.
Once hastaneye gectik.
Ben kontrolu hallettim bandaj sokuldu sikinti yok.
Wc olayini soyledim.
Lavman yapalim mi dedi.
Dedim baska oneriniz var mi?
surup duydum falan dedim.
Olur surup yazim dedi.
yazdi.
Sonra kizin kontrolune ciktik.
soyduk tartildi olculdu sarilik var dedi dr.
Ben bir ter daha dök
testi yaptirin sonucuna gore tedavisini konusuruz dedi.
Kan verdi prensesim
sinirin altinda ciktik cok sukur.
Sonra isitme testine.
Hemsire gitmis doguma yarim saat onu bekledik.
Onuda gectik(survivor parkuru gibi mübarek gec gec bitmiyo)
Hemsirede surekli arayip taciz ediyo saglikocagindan
Beni bekliyo 2 gozumun cicegi.
Dur bi kizim ya zor parkurlardan gectim bugun senin lafin olmaz dedim.

Esim kapida bekliyo biz icerde kosturmaca kirakirana devam ediyoruz falan.

Sonra saglik ocagina aktik.
Oradaki parkuruda atlattik.
Eve geldik kizi emzirdim anneme biraktim ecz. surubu almaya kosturdum.
ordan a101 girdim.
kiza bez, islak mendil,cheescake falan bisiler aldim.
100liralik olduk.
kan testinede 30tl vedim.
ecz. 9tl.
Eve geldim onlari yerlestirdim.
Annemi azad ettim ama aksam 6 da burdaain dedim
Alisti buraya ya kadinda.
Giderken zor gidiyo artik.
Balkona masayi actim ona ormana karsi cay sigara yapiyo keyfi iyi.
Diyoki baban olmasa gunduzde gitmemde baban yemek sorup duruyo diyo.

O da bez alacak kiza gelirken
Bana ped alacak (unuttum almayi)
pazardan biber peynir cilek erik falan alacak gelirken.

Aksama corbam var.
yine salata yaparim
Esim tatli alacak.
sulu yemekde dizme yapicam.
Annem gelince yapicam 7 de atarim firina.

Ben cikinca annem mutfagi supurmus kadinda gelisme var

dedi salonuda supurcektim de kiz uyanir diye supuremedim dedi.
Dedim yarin supururuz yorulduk bugun.
camasir attim mak.
hosaf kaynattim.
bulasiklari mak. dizdim.

Toz alasim var ama gram dermanim yok kendimi yatagin uzerine attim.
Acayip uykum var ama uyuma ölursun modu
Kiz uyanir
emzirip cikmistim markete uyumus pesime hala uyuyor.
Emme zamani geliyor

Maşallah canım bitmiş işlere haftaya daha iyi olursun yaparsın işlerini Kolay gele

Selam kızlar temizlik le uğraştım bu saate kadar sabah gitti esim ise halıları verdim yikamaya koltuk cektim toz. Alıp vileda yaptim pirinc koydum yayla çorbası yapcam camasir yikandi astim bulasik yikandi bitmiş yoruldum az uzandi m kalkıp toplayacağım

Kızı uyutmaya çalıştım. Uyumsdı sonra ütüye giriştim. Tabi ilk defa o uyanıkken ütü yaptım. Dikkat ettim kablosunu falan çekmesin diye. Ütülenecek kıyafetler hep kedi tüyü bayağıdır ütü yapmamıştım.
ütü bitmek üzereydi kız dedi acıktım. İki parça kalmıştı bitsin vereyim dedim. Sonra baktım yatmış. Ses etmedim. Uyumuş.
ona çorba yapıyorum şimdi. Bol karışık kızmızı mervimek yeşil mercimek buğday nohut sebzeli erişte. Nohut ve buğday buzlukta haşlanmış vardı. Biraz da dünden kalan köftesi var. Pizza da istemişti. Ondan da veririz biraz. Uyanınca çorba köfte yediririm. Evi toparladım süpürülücek yerleri süpürdüm çamaşır attım astım. Hala da işim var.

İyi geceler kızlar
akşam yemek telaşı vs yazamadım. Pizza yapmıştım yanına çok kolay limonata yaptım. İyi gitti. Yemek sonra çay faslı kızı bahçeye indirdik.Öyle mutlu olduki başladı lalalalaaaay diyerek dönüp koşmaya yürüttük tur attık falan. Ya büyümüş de bahçeye çıkınca farkettim neyse sonra geldik eve zaten kıyafetini çıkarttığım gibi yatağına yattı. Sonra anne gel gittim yattım uyuya kalmışım eşim de uyuya kalmış.Gece kalktım mutfağı toparladım. Ocağı silecektim sildim. Çamaşır topladım. Öyle bir geve mesaisi yaptım. :)

Günaydın hanımlar. Dükkanı açayım, süpürgesini yapar oturur beklerim sizleri. Gelemedim kızlar hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz cep telefonundan yapamıyorum buraya bile girmekte zorlanıyorum laptop rahat oluyor. Pazar akşamı gece 1' i geçiyordu eve geldiğimizde. Pazartesi günü sabah kalktım evi temizledim sonrası pazara gittim. 5 kilo bezelye 5 tlden 4 kilo da iç bakla aldım 2.5 tl bütün gece eşimle ikimiz ayıkladık ellerimi nasıl boyadılar ama iyi oldu attım dondurucuya Allah agız tadı ile yemek nasip olsun. Pazardan 2 kilo salatalık kilosu 4 tl, 2 kilo domates kilosu 4 tl, yarım kilo taze fasulye yarım kilosu3 tl, 1 kilo patlıcan 4 tl, 1 kilo limon 8 tl,2 kilo soğan 5 tl 1 karpuz 40tl en sonunda biz de aldık ama pek tadı yoktu karpuzun sadece karpuza verdiğimiz paraya üzüldüm tadı yoktu peynir de 700 gram 30 tl.Allaha şükür alıyoruz çok şükür bin şükür her halimize. Akşama da köfte patates ve domates soslu şehriye çorbası yapıcam tatlımda dün yapmıştım çikolata soslu irmik tatlısı.

Selam kızlar
Dün boğazım ağrıyordu içtiğim ilaç uyku yaptı ama halen geçmedi
Dün kayınvalide de iftar yaptık

oğlanı almaya gidince bırakmadı bizi
Birlikte hazırladık
Mantı
Çorba
Tavuk şiş
Et sote
Salata
Şeker pare

Ben hastane dönüşü birer menekşe aldım verdim.
Bu yıl böyle oldu kusura bakmayın dedim
Elimese 100 tl verdim annene ver diye
Öyle geçti işte

Selam kızlar,
Kalktık kahvaltı yaptık kızımla. Sonra makina boşalttım. Mutfağı topladım geldi yardım edeyim diyor yerim ben senin yardım etmeni dedim. Sonra işte toparladım. Sonra lavabo banyo yıkadık bürlikte sonra duş aldık. Uyudu. Nohut haşladım şimdi de et haşlıyorum nohut yapmayı düşünüyorum çorbam var yanına pilav Yaparım. Uykusuzdum biraz uyumaya niyetim vardı ama işler beni bekliyor. Çamaşır katlanacak. Ev toparlanacak yemek yapılacak banyonun çekmeceleri sileceğim ahh vakit niye bana yetmiyor

yoruldum oturdum. Sizleri okuyorum ama çok sessiz burası lellim ve baby de henüz dönmemişler. Eşimle maskelerimizi takıp biraz yürüdük eve geldik ben mutfaga geçtim eşim yardıma ihtiyacın varmı deyince hemen "Evet" dedim. Yarın patlıcan böregi yapıcam patlıcanları eşime verdim o soydu doğradı ben kıymasını kavurdum, eşim patatesleri soydu suya koydu ben köfteyi yogurdum dolaba koydum dinlenmesi için bu arada çorbayı da yaptım. Ama çok yordu mutfak akşama kızartıcam yanına salata ve ayran ile yeriz. Mutfagı topladım sildim bulaşıkları topladım. Sabah astığım çamaşırları toplarım birazdan işler bitmiyorrrrrrrrrrrr.

Iş ler bitmiş kızlar dün kiz kardeşim geldi oglus a oyuncak almis kaldu gece sabah o bizdeyken matkete ciktim tavuk pirzola ilikli kemik salatalik az kayısı kuru sogan yeşil sogan karton bardak aldim 42 odedeim esim kardeşimle çıktı etraf topladim bulasik çalıştırdım kardeşim toplamış mutfagi saolsun oğlana biseler yedirmiş yayla çorbası yedi simdi pideyle aksama kısır yapicam yeşillik var yayla çorbası az var sehriye çorbası yapcam kemiği kaynattim suyunu bildim biraz ayırdım onunla yaparim

İyi akşamlar,
Kimseler yok baby ve lelli çabuk gelsin inşallsh yoksa bu topik çok sessiz kaldı :))
Yemek yedik çay falan kız çadırına ysttı uyudu Eşim de çadırda uyuduğunu video çekti kardeşime gönderecekti. Teyzeye de göndermiş. O da demiş ayy bilsek biz alırdık çadır yeğeninin de vardı. Ya Allahım hep biri birşey aldığında bilsek alırdık demesine kızıyorum. Bir de bugün iddia ediyor sağlık çalışanları katlanmış maaş alacakmış yok diyorum hepsi için geçerli değil ablam 2 aydır izinde Hazirsnda da çalışmayacak o da alırmış fazla maaş yahu tam maaş aldı evet ama fazla para almadı diyorım. Çalışmayana niye versinler diyorum. Yok alıyorlarmış. Ablam bizim kıza bayram parası 500 tl para gönderdi sağolsun. Teyze onu biliyor bence kendi vermeyince biraz çekemedi gibi geldi. Ondan fazla para alıyor diyip duruyor gibi geldi bana. İyi hoş ama böyle sürekli insanlardan üstün olmak isteği beni delirtiyor.
bir de komşusunun gelini 4 gündür kayınvalidesinde kalmış onu da demeden edemedi. Biz gitmiyoruz ya onun için lafı geçirdi bence eşim de dedi eğer birşey derse bana at topu dedi. zaten anlamadım komşusunun gelini bebeğiyle b paşadan fatihe nasıl geliyor.otobüsler almıyor nasıl gidiyor anlamadım. Hep otobüsle gelirdi.

Ay giderse gitsin canim boşver yasağa bir biz uyuyoruz galiba dün bimde kadının yanında biri 5 yaşlarında biri 16 gibiydi çocuklarla alışveriş yapıyordu kasiyer ddi yasak anlamıyor bazısı biz napalim ddi millet çok rahat çocuklar hep sokakta parkta yarin oglusu cikarcas artık tenha bi yerlerde gezeriz bulursak bide akıl edip alamiyirsa insan bi ne iyi yapmışlar fln der tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…