Küçük Düşün Büyük Olsun!

Burada da öyle bugün bahçede çok kişi vardı. Çocuklar top oynuyor çimlerde yatanlar bile vardı. Çocuk parkı kilitliydi nasıl girdilerse biri çocuğunu getirmişti ne cesaret park en çok virüs yeri. Biz de yarın çıkacağız. Civile uğrayacağım. Kıza külot bakacağım ablam alacaktı internetten. Dedim boşver kargo ücreti iki külot ücreti.

Slm kızlar
3 gün arayla geldimözledim siziii
Lellimde gelecek insallahhh
Kız dıs cıkarıyo perisanız
Asla uyumuyor gündüz
Saat kac oldu yemek yok daha
Dün somon yaptık gecistirdik
Bugun bi sütlac yapabildim.
Dün 70 tl bimde harcadım
29 tl kızkardesimin kıza elsa satosu aldım
Nescafe,türk kahvesi,20 li cikolata paketi,1 yer fıstıklı burcak,1 paket pudra sekeri
Hesaptan 0.5 gr altın aldım birikim olarak
Kkdan 56 tl harcadım
Rimellim bitmisti essence 30 tl ona
4lü ace aldım c.suyu 25tl
Benden haberler böyle
Simdi sizi okucammm

Canim çocukları markete almıyorlar biz şoka gittik lava tava için bulamadık bizim burdakimdede yokmuş ordaki kiz bizden istediler fln ddi girmedik burdakine bimden alınacak biseler vardı yasak 20 yaş altı ddiler ama şoka herkes giriyordu

Bime tek girip alcaklarimi aldim eve yakın eşim çocukla eve geçerim ddi soda kola pide aldim rinso alacaktım tasiyamam diye kaldi ama 10 tane vardı nerdeyse kalır heralde yarin aldiririm olmadi onur marketin indirimi başlar yarin bazen deterjanlarda 25 indirum oluyo öyle alirim

Selam kizlar
babyloading87 hoşgeldin canım
Çocuklarla bı yürüyüp geldik uçan balon aldık ay oğlum öyle sevindi ki her gördüğüne gosteriyo yolda
yedirenk79 iyy benim kayınvalidem de yapar onu hani demiş ya fazla maaş aliyo diye, hayır yapmiyosun madem bari sus kendince kendini akliyor yani aptaliz sanki

Parklar kalabalıktı sakın bi tarafta 15 dk fln oynattık pastane var ordan oğlana küçük pasta sütlü tatli 23 oraya şoktan pastırma oğlana biseler aldim 25 bide 8 li sola aldim 8 tlydi 25 üzerine bimden soda kola pide 16 flnda oraya gitti etraf toplayıp çıktım bulasik acmistim bitmiş geldik kıyafetleri değiştirdik camasir actim renkli simdi az dinleniyorum namaz kilcam daha aksama buzluktan tavuk çıkardım yapmıyorum ne zamandır fırında patatesli yapcam

Merhaba hanımlar, ancak fırsat buldum baby gelmiş hoş gelmiş. Sıra da lellim var onuda bekliyoruz. Ay kızlar sabah bime gittim tepsi sevdasına aldım çelik diye geçiyor ama bal gibi alimınyum neyse yaş maya irmik 3 paket süt aldım 35 tl ödedim geldim. Eve geldim ekmek yogurdum, 2 tepsi patlıcan böregi ve bir tepside baklava yaptım annemlere gönderecegim iftara alamıyorum ya böyle avunuyorum işte kızımda mozaik kek yaptı ev koktu valla harika oldu. Mutfagı topladım bulaşıkları yıkadım tabanlara sildim fırın sogusun güzel bir temizlik yaparım ihtiyacı var bugün çok çalıştı. Kızım çok sıcak dedi vantilatörü çıkardık çalıştırmaya başladık hayırlısı olsun faturayı da düşüremeyiyoruz yükseltiriz artık. Neyse sonuçta ödeniyor diyorum.

Yok cıkmadık zaten de bugunde mi almıyorlarmıs?İzin saatlerinde

Hosbuldum cnm gelecek insallahh
Hey masallah elinize saglık
Afiyet olsun simdiden

Hosbuldum cnm

Evde yemege lor yok
Öyle bir bos dolap.
Koci yetisirsem pazara cıkcam dedi
Kız tepemde hep,daha süpürge duruyo ortada
Ama sütlac var cok sükür
Ekmek bulamayan sütlac yesin.
Köfte getiriirm ben dedi.
Yanına pilav yaparım yeter.
Kardeşm kıza bayramlık almıs.
Bugun görüscektik ama yürüme mesafesi sınırı varmıs göremedik

Selam kızlar sabahtan beri totomun üstüne oturmadim ölüyorum yorgunluktan
Havalar ısındı oruç zorlamaya başladı
Akşama iftara misafirlerim var sabahtan çarşı işini gördüm geldim
Salonun perdelerini yıkadım camları sildim toz aldım evi süpürdüm mutfağı topladım Vileda işini eşime pasladim o yapıyor ben de dinleniyorum şimdi
Tatlı yapcam birazdan ilk defa denicem inşallah güzel olur
Sonra da banyoyu ovalarım balkonları yıkarım ve iftara kadar uzanırim biraz çok yoruldum bugün

Çamaşır astim baya yıkanmış çok doldurusum bulasik yerleştirdim tavuklar az daha dursun soslu yapcam dünden şehriye corba var pilav yapcam tavuklu patates atcam 7 dem sonra fırına tatli aldı bizimki kendine ben almadim evde az baklava var bu ara bizimki bu ara abur cubur doldurdu alma bu ara artık ddim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…