Burada da öyle bugün bahçede çok kişi vardı. Çocuklar top oynuyor çimlerde yatanlar bile vardı. Çocuk parkı kilitliydi nasıl girdilerse biri çocuğunu getirmişti ne cesaret park en çok virüs yeri. Biz de yarın çıkacağız. Civile uğrayacağım. Kıza külot bakacağım ablam alacaktı internetten. Dedim boşver kargo ücreti iki külot ücreti.Ay giderse gitsin canim boşver yasağa bir biz uyuyoruz galiba dün bimde kadının yanında biri 5 yaşlarında biri 16 gibiydi çocuklarla alışveriş yapıyordu kasiyer ddi yasak anlamıyor bazısı biz napalim ddi millet çok rahat çocuklar hep sokakta parktayarin oglusu cikarcas artık tenha bi yerlerde gezeriz bulursak bide akıl edip alamiyirsa insan bi ne iyi yapmışlar fln der tuhaflar
Bizde var lava döküm çok memnunuz bilgin olsunYarın şoka lava dökum tava geliyo sabah çıkıp bakcam güzelse alirim tavam yok et fln kizartmaya daha deterjan alcaktim
Canim çocukları markete almıyorlar biz şoka gittik lava tava için bulamadık bizim burdakimdede yokmuş ordaki kiz bizden istediler fln ddi girmedik burdakine bimden alınacak biseler vardı yasak 20 yaş altı ddiler ama şoka herkes giriyorduBugun icin planlarım vardı ama suya düstü.
Yürüme mesafesindeymis cocuklara yasak acıgı
Yürüme mesafesindeki parkda suan zilyon tane cocuk ve ailesi var
Cıkmadık o yüzden
Gidebileceğimiz tek yer market onada gerek yok cocugu sokmaaya.
Nette pahalı bide ondan bitti heralde kısmet artık bi yer var merkezde böyle şeyler satiyo oraya bakcam sonra olamadiBizde var lava döküm çok memnunuz bilgin olsun
Yok cıkmadık zaten de bugunde mi almıyorlarmıs?İzin saatlerindeCanim çocukları markete almıyorlar biz şoka gittik lava tava için bulamadık bizim burdakimdede yokmuş ordaki kiz bizden istediler fln ddi girmedik burdakine bimden alınacak biseler vardı yasak 20 yaş altı ddiler ama şoka herkes giriyordu
Hosbuldum cnm gelecek insallahhMerhaba hanımlar, ancak fırsat buldum baby gelmiş hoş gelmiş. Sıra da lellim var onuda bekliyoruz. Ay kızlar sabah bime gittim tepsi sevdasına aldım çelik diye geçiyor ama bal gibi alimınyum neyse yaş maya irmik 3 paket süt aldım 35 tl ödedim geldim. Eve geldim ekmek yogurdum, 2 tepsi patlıcan böregi ve bir tepside baklava yaptım annemlere gönderecegim iftara alamıyorum ya böyle avunuyorum işte kızımda mozaik kek yaptı ev koktu valla harika oldu. Mutfagı topladım bulaşıkları yıkadım tabanlara sildim fırın sogusun güzel bir temizlik yaparım ihtiyacı var bugün çok çalıştı. Kızım çok sıcak dedi vantilatörü çıkardık çalıştırmaya başladık hayırlısı olsun faturayı da düşüremeyiyoruz yükseltiriz artık. Neyse sonuçta ödeniyor diyorum.
Hosbuldum cnmSelam kizlar
babyloading87 hoşgeldin canım
Çocuklarla bı yürüyüp geldik uçan balon aldık ay oğlum öyle sevindi ki her gördüğüne gosteriyo yolda
yedirenk79 iyy benim kayınvalidem de yapar onu hani demiş ya fazla maaş aliyo diye, hayır yapmiyosun madem bari sus kendince kendini akliyor yani aptaliz sanki
Hoşgeldin kuzumHosbuldum cnm
Hoşgeldin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?