Küçük Düşün Büyük Olsun!

HAberleri izlerken corona oldum
Yüzlerce cocuk dipdibe parklarda,Mersinde oyuncak dagıtmıslar bedava,izdiham olmjs
Yine Bursa da kapalı carsıyı gösterdi
Ben dün cıktım.İnsnalar ısıklarda bile dibine geliyor.
Kac kisiyi uyardım.
Cahillikten olcz resmn

İyi gecelerrr kızlarr
Koci pazara ugramıs.
Patates,sogan,yesillik,salatalık/domates,kahvaltılık almıs.
Yumurta,erik ,kasaptan köfte almıs.
Köfte/patates makarnayla bugunu de atlattım sükür
Yarına Allah kerim.
Kıza somon vardı onu yedirdim masada.
Allahım öldürcek beni bu kız
Bizi taklit ediyor.
Eline pide veriyoruz bi parca.
Hani biz koparım koyarız ya masaya,buda pideyi 1 ısırıp masaya koyuyor
Ama hemen pisman olup geri alıyır falan
Oturup cocugu izliyoruz yemeklerde
Sütlac vardı kahveyle onu cıkardım
Koci tatlııcı degildir zaten benim.
Gecen aksam parfe yaptım kremsanti,cilek,cikolata parcalı .
Ona bayıldı
O tatlıdan var mı bana ondan ver diyo
Verdm gectim odama 2 de kız uyanıyo
Uykular haram oldı

Hoşgeldin canım. Lelliyi de çok özledik. Bu yersiz banlanma olayından sıkıldık sanki. Kadınlar kulubu kalitesini yitiriyor. Şimdi beni de banlarlar

Evet çocuklarım markete girmedi hala yasak baby. Lava tavayı carrefourun kampanyalarında takip edebilirsin canım orada da ara ara kampanyalı oluyor. Biz oradan almıştık kampanyalıyken

Havuç kemirsin canım diş demiştin ya şimdi aklıma geldi. Pırasa kemirmekte fayda ediyor dişlere. Kemirgen olup çıkıyorlar

Kızlar ancak okuyup yazabildim. Sabah erken kız uyanmış. Gece tuvalete gitmeden uyudu diye bez bağlamıştım. Tabi saat 3 de uyuyunca Ben saat 5:30 da geldi Uyku sersemiydim. Biraz dudağını büzdü meğer çişi varmış. Sonra yaptırdım. Aramızda uyudu. Sonra öğlen çıkardık. Çok mutlu oldu. Bayağı da esiyordu. Ardından arabaya bindik civile gittik.Ben girdim Kilot ve atlet aldım kıza. Ablamla kardeşim alacaktı almayın dedim. Kargo ücreti iki kilot parası gerek yok. Kasada fena sıra vardı. Ben girerken kapıda sıra yoktu çıkarken vardı. Sonra oradan dönüşte şok markete uğradım. Dondurma külah çikolata soğan aldım. Eve geldik yemeğim vardı. Evi toparlamadan çıkmıştık. Evi toparladım.öyle geçti günümüz. Sonra da kızı uyuturken yine sızmışız

Günaydın hanımlar. Dün çok yorulunca gece erkenden uyudum. Akşam iftara yakın apartman komşumun birisi tatlı getirdi. Millet evde olunca yapıp dagıtıyor. birkaç kişi kaldık birşey dağıtmayan bende akşam nohut ıslattım 3 kase ama sabah fikir degiştirdim nohutlu börek dagıtıcaktım vazgeçtim eşimede sabah söyledim çok yoruluyorum dedim oda başka ne dagıtabiliriz diye alternatif sununca pide olur dedim ben bu akşam iş çıkışı alırım dagıtırsın dedi. Şimdi nohut pişiyor dondurucuya atarım. Taze fasulyeyi de koydum oda pişiyor. O kadar çok yorulmuşum ki dün ayaklarım hala sızlıyor. Size yazarken ayaklarımı uzattım öyle yazıyorum. Çorba ve pilav ile menüyü tamamlarım bayrama yetecek kadar evde tatlı var. Akşam kızlar uzun zamandır cips, çikolata,bisküvi yememişlerdi dün markete gittiler patlatmışlar ıvır zıvırları akşam sildim kurumaları için lavabonun üzerine bıraktım sabah ilk iş onları yerleştirmek oldu. Dün çok harcandı yine market 2 kez birinde ben gittim diğerinde kızlar ve eşim soramadım ne kadar tutugunu iki torba doldurmuşlar. Baharatçıda 26 tl ödemiş eşim fişini gördüm.

Günaydınlarr
7 de hortladık yine
Asırı sıcak yine sabahtan ev
Bi cılgınlık yapıp köye kacasımız var ama kızın yasagından korkuyorm
Mor lahana stogu var evde
Dün gitmis yine almıs
Tursunu kurcam bugun artk
Yemek aksm ki kalan köftelerden(pisirilmemislerden)beyti yapasım var ama lavas acmam lazım
Kıza ıspanak kavurcam öglene yogurtlu
Aksama corba yapmam lazım yine ona
Anamm bugun mutfaktayım belli oldu

KArdesim kıza ayakkabılar kıyafetler cıkarmıs
Hepsi marka seyler.
Mümkün degil bir cocugun hepsini kullanması
Birazını alıp verelim dedim ihtiyacı olan birine
BAzı ayakkabılarla yere bile basmadı dedi

Eklentiler

• C1B5DA51-0F91-4562-8C11-6CD46BCF7BC9.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 185
  • B793372B-6C8B-41DD-B348-027DD6BA3341.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 211
Ay bitmek tükenmek bilmeyen ev işleri yine herkes evde olunca temizlik daha fazla oluyor. Kalabalık aileler nasıl başa çıkıyor valla imreniyorum. Sabah 6.30 dan beri ayaktayım. Şimdi oturdum ama birazdan yine kalkıcam mutfagı toplayıp akşam için salata ve makarna hazırlığı yapıcam. Evi süpürdüm, balkon yıkadım eşimin beyaz gömleğimi elimde yıkadım astım. Kızım ezo gelin çorbası istedi onu pişirdim. Nohutları süzgüye koydum onları paketlerim bitmiyor asla işler bitmiyor. Duşumu aldım ama yanıyorum ev çok sıcak şimdiden. Yaz geldi baharı göremeden.

Bu arada sabah baharatı biten kavanozlarıma baharat dolduruken bitecek olanlarıda not aldım. Onlarıda bayram sonra almam lazım. Birsüre daha idare eder kavanozdakiler. Zeytinyag, bal, un,kadayıf, güllaç hepsini not aldım yarın olmazsa eşime aldırırım. Çay ve şekeri de bayram sonrasına bırakıcam hepsine yine bir servet yatırırız yapcak birşey yok. Allah saglık versin agız tadıyla tüketmek nasip olur inşallah.

Kızlar avmlere 5 dk olsa bile gitmeyin

Eklentiler

• D81ECB71-C9E7-41C2-9099-71A8BA5AB3DE.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 143
  • 657EFAF8-4720-4FB3-81C4-FAF032810289.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 143
  • 01D57E81-A341-4D83-9FE5-6DE74DC057EF.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 152
Kızlar avmlere 5 dk olsa bile gitmeyin
Anam ne pis olmuş klimalar sıkıntı avm düşünmüyorum bir süre bizim burdaki kalabalik olmiyodu normalde simdi daha sakin neyseki ztn 2 3 magaza acmis lcw ve flo açıktı merkezde defacto açıktı oralar kalabalık sıra vardı dışarda bekleyemem ben valla alacağım varsada

Selamm topikdaslarim hımhızlı bir giris yapim yandan yandan.
Bir toparlandim pir toparlandin sahalara acayip dönüs yaptım.
3 gundur evi kendin supuruyorum siliyorum toz aliyorum.
Gazdi wc olayiydi atlatinca kendine geldim resmen.

Dunden yemeklerimk yaptim kafam fena raat cool.
Gece sahurdan sonra uyumadim banyo duvarlarini silip kabini ovdum.
Camasir katladim
Mutfak dolaplarinin disini sildim.

Bugunde annem kacmadan hemen supurge actim vileda yaptim.
Saat 11 den beri keyifdeyim.
Isim yok, yemek var, mutfak temiz daha nooolsunn yaw.
Kizda üzmuyor beni akilli bidik.
Emziriyorum gazini cikariyorum biraz izliyo bakiniyo geriliyo uyuyor.

Annem gelir yine 5 gibi.
Corba yapicam yarinlik.
Yanina bi sulu yemek yaparim sadece.
Saka maka Ramazanda bitiyor yaw.

Ben gecen hafta bugun dogum yaptim.
Allahim gunler resmen sular seller gibi gozler yasli.
Kizi giydirip giydirip esime resim atiyorum
Dun tavsan oldu bugun arı
Esimde yicem onu ham yapicam onu falan yaziyO.
Adam delirecek.

Tulum ariyorum baba temali yazlik.
Babalar gununde giydiricem hediyede alicam esime kizi almiscasina
supruzlu mupruzlu babalar gunusu olsun bagalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…