Allah kolaylık versin canım insallah bayramdan önce yerlesirsin masraf çok oluyo hesap ya olmayan şeyler çıkıyor tasinirkenHayırlı cumalar kızlar
Evi taşıyoruz nasipse haftaya
Ufaktan toplanmaya başladım ilk taşınma deneyimim olcak inşallah bir sonraki kendi evime olur
Ev çok iyi denk geldi sahibinden tuttuk emlakçı parası vermedik ev sahibi depozito da istemedi
Ocak değişmesi lazım ankastre alincak bakalım kayınpederden isticez alırsa ne ala ama hiç sanmıyorum
Elektrik su doğalgaz actircaz bin TL yi bulur belki geçer
Nakliye ayarladık 850 TL
Ankastreyi filan almak gerekirse kafadan üç buçuk dört bin eksideyiz
Annem ben yardımcı olurum dedi nakliyeyi karsilasaniz o bile yeter dedim
En kotu ihtimalde kredi kartından taksitli nakit avans cekcem aylık dört yüz lira civarında bı taksit ödemem olur
Ben herşeyi kendimiz yapacakmış gibi ayarliyim da açıkta kalmıyım ailelerden gelirse ekstra olur güzel olur
İnşallah evdeki hesap çarşıya uyarAllah kolaylık versin canım insallah bayramdan önce yerlesirsin masraf çok oluyo hesap ya olmayan şeyler çıkıyor tasinirken
Demin geldi kizi gordu gitti cevsen kuran getirmis.Dikkat et kuzu okusun bol bol annende seni eltimde demişti eşinin giydiği bise olsun odada diye
indirimde yakalarsam yag bende alicam.Para çok harcamiyim diye sivi yagi 2lik aldim 5 litre alacaktım artık alsin parasını alırım yine şu perosa baktim renkli beyaz ayrı satılıyor ondan alirim para gelince
evet evet aktuelleri bi incelemem lazim gelecek haftaninkilere bakamadim firsatim olmadiYağ ben de alacağım. İndirimden birbirimizi haberdar edelim
Hayırlı olsun.Hayırlı cumalar kızlar
Evi taşıyoruz nasipse haftaya
Ufaktan toplanmaya başladım ilk taşınma deneyimim olcak inşallah bir sonraki kendi evime olur
Ev çok iyi denk geldi sahibinden tuttuk emlakçı parası vermedik ev sahibi depozito da istemedi
Ocak değişmesi lazım ankastre alincak bakalım kayınpederden isticez alırsa ne ala ama hiç sanmıyorum
Elektrik su doğalgaz actircaz bin TL yi bulur belki geçer
Nakliye ayarladık 850 TL
Ankastreyi filan almak gerekirse kafadan üç buçuk dört bin eksideyiz
Annem ben yardımcı olurum dedi nakliyeyi karsilasaniz o bile yeter dedim
En kotu ihtimalde kredi kartından taksitli nakit avans cekcem aylık dört yüz lira civarında bı taksit ödemem olur
Ben herşeyi kendimiz yapacakmış gibi ayarliyim da açıkta kalmıyım ailelerden gelirse ekstra olur güzel olur
gecmis olsunSelam kizlar ay öyle yoruldum ki
Eşimi cagirdim işten oğlumun elleri kabardı kaç gündür alerji ilacı falan geçirmedi mecbur doktora götürdük, geldik uyuttum. Pazara çıktım kayinvalidemle bizim alisverisi yaptım, bebek arabasiyla gitmeme ragmen çok ağır oldu ya çok yoruldum. Bezelye aldım 3 kg 6 TL ydi pahalı geldi ama daha bulamazsam diye aldım artık. Bizim pazar pahalı nedense.
Ordan migrosa gittim şimdi oturdum daha, yemek eşimden bu akşam. Bir gazliyorum ki, ciğer yapacakmış sevmem ama hiç sesimi çıkarmıyorum yeter ki yemek yapsın
Çok para harcadım cok
amin bugun hava asiri bunaltici tum camlarida actim kizi y.odasindan cikarmiyorum ceryanda kalmasin diye ama fıss demiyor kiBu aradayedirenk79 yazmışsın ya yaz gelmiş farketmiyormusum diye ay buna üzüldüm aynı hepimiz öyleyiz, inşallah bu beladan kurtuluruz
Şu happy centerda bakliyatta yagda indirim oluyo ama vana yakın yok migrosta money var 50 tl onu kullanmak istesem migros yok eve servistede belli tutar üstüne geliyo ve taşıma ücreti oluyo yakın olsa kullanırımevet evet aktuelleri bi incelemem lazim gelecek haftaninkilere bakamadim firsatim olmadi
Çok sağol canımgecmis olsun
Önemli bisi degil dimi?
Geçmiş olsun canim önemli bise değildir insallahSelam kizlar ay öyle yoruldum ki
Eşimi cagirdim işten oğlumun elleri kabardı kaç gündür alerji ilacı falan geçirmedi mecbur doktora götürdük, geldik uyuttum. Pazara çıktım kayinvalidemle bizim alisverisi yaptım, bebek arabasiyla gitmeme ragmen çok ağır oldu ya çok yoruldum. Bezelye aldım 3 kg 6 TL ydi pahalı geldi ama daha bulamazsam diye aldım artık. Bizim pazar pahalı nedense.
Ordan migrosa gittim şimdi oturdum daha, yemek eşimden bu akşam. Bir gazliyorum ki, ciğer yapacakmış sevmem ama hiç sesimi çıkarmıyorum yeter ki yemek yapsın
Çok para harcadım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?