Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kolaylık versin canım insallah bayramdan önce yerlesirsin masraf çok oluyo hesap ya olmayan şeyler çıkıyor tasinirken

Selam kızlar 11 e dogru kalktim sahur öncesi 1 saat uyumusim kalkip uykulu yaptim sahuru kalkip mutfak topladim kahvalti verdim oglus a koltuk örtulerini serdim eşim evdeydi öğlenden sonra bi iş için cikcam diyince ciktim disari lcw gittim dun aldığım tshir olmadi bizimkine degistim kendime aldim bi tshirt 31 tl verdim farkla birlikte a 101e gittim süt içe tea 2 litrelik sivi yag aç bitir telli peynir oglisa 10 tl üzeri tursilden aldim 10 tlydi yarin bir beyaz makine açıp deniycem en kötü çarşaf ara renkli fln yikarim sık yikadigim şeylere koyarim tursili 38 verdim orayada manav var hal gibi oraya girdim pazar açılmamış yine bezelye baktim yoktu az domates aldım 2 tl verdim onurdan icecek armut 2 tane az can erik çıkmıştı aldim sosis 17 tl buraya verdim sütcu gelmedi yine lcw beraber 90 gitmiş harcamiyim dedikçe gidiyor valla parada azaldı bizimki daha parasını alamadı bayram öncesi demişler insallah kira ve ev için lazim

Dikkat et kuzu okusun bol bol annende seni eltimde demişti eşinin giydiği bise olsun odada diye
Demin geldi kizi gordu gitti cevsen kuran getirmis.
O da okuyor bende
Oglanda oglan cok sicrardi.
Bunda da ben sicriyorum.
Allah korusun Allaha emanetiz

Para çok harcamiyim diye sivi yagi 2lik aldim 5 litre alacaktım artık alsin parasını alırım yine şu perosa baktim renkli beyaz ayrı satılıyor ondan alirim para gelince
indirimde yakalarsam yag bende alicam.
Gerci indirim yakaliyom cikamiyorum bu seferde

Selam kızlarrr
Sabahtan bu yana full tempo kıza kahvaltı yaptırdım. Sonra kızı eşime bıraktım ben market market gezmeye gittim. Tüm marketleri gezdim. Hem fiyat bakacaktım. İstegelsinde 30 tl indirimim var. Onu da gün dolmadan yaparım ona göre fiyat bakayım dedim. File den kıza hellim peyniri aldım 10 tl oranınkini yada bim inkini yiyor başka marka yediremedim. Hindistan cevizi rendesi aldım 8 tl az kalmıştı kıbrıs tatlısı yapacağız evdeki tatlı bitince. Bitter çikolata aldım 2.75 tl bulunsun tatlı yaparken lazım oluyor. Geçen de sütlüsünü almıştım. Bir de türk kahve aldım 5 tl Sonra geçtim bakliyatçıdan maş fasulyesi aldım. Salatasını çok seviyoruz. Sonra manava uğradım çilek 12 tl taze fasulye 5 tl donates 3 tl salatalık 3 tl neyse geldim eve. Eşimin İşkurdan para bankaya yatmamış ptt ye gittil oooff o ne sıra. Geri döndük. Dönerken ceviz çekirdek ve soslu mısır aldım makbulden. En son sitedeki onur markete uğradım. 1 kutu sütlerden aldım. Kıza süt dilimi aldım. Yeşil zeytin aldım.
böyle koşturmayla geçti. Kız yolda uyudu.
bugün anladım yaz gelmiş evde hiç farketmiyormuşum.
akşama iftara da kahvaltı Hazırlsyacağız poğaçam sigara böreğim vs var.Kavurmalı yumurta yaparım. Öyle geçiştiririz bugün de. Kıza köfte var. Yanına makarna yedirtirim.
bira sonra da kalkıp evi toparlayacsğım., :)

Hayırlı olsun.
Kendi evinizde nasip olur insAllah.

Selam kizlar ay öyle yoruldum ki
Eşimi cagirdim işten oğlumun elleri kabardı kaç gündür alerji ilacı falan geçirmedi mecbur doktora götürdük, geldik uyuttum. Pazara çıktım kayinvalidemle bizim alisverisi yaptım, bebek arabasiyla gitmeme ragmen çok ağır oldu ya çok yoruldum. Bezelye aldım 3 kg 6 TL ydi pahalı geldi ama daha bulamazsam diye aldım artık. Bizim pazar pahalı nedense.
Ordan migrosa gittim şimdi oturdum daha, yemek eşimden bu akşam. Bir gazliyorum ki, ciğer yapacakmış sevmem ama hiç sesimi çıkarmıyorum yeter ki yemek yapsın
Çok para harcadım cok

gecmis olsun
Önemli bisi degil dimi?

Bu arada yedirenk79 yazmışsın ya yaz gelmiş farketmiyormusum diye ay buna üzüldüm aynı hepimiz öyleyiz, inşallah bu beladan kurtuluruz
amin bugun hava asiri bunaltici tum camlarida actim kizi y.odasindan cikarmiyorum ceryanda kalmasin diye ama fıss demiyor ki

evet evet aktuelleri bi incelemem lazim gelecek haftaninkilere bakamadim firsatim olmadi
Şu happy centerda bakliyatta yagda indirim oluyo ama vana yakın yok migrosta money var 50 tl onu kullanmak istesem migros yok eve servistede belli tutar üstüne geliyo ve taşıma ücreti oluyo yakın olsa kullanırım

gecmis olsun
Önemli bisi degil dimi?
Çok sağol canım
Ya doktor biseye reaksiyon göstermiş dedi, içten mi dıştan mi anlamadım dedi. Önce zona oldu iki parmağının arası sonra başka böyle isilik gibi biseye döndü çok kasiniyo. Bakalım ilaçları kullanicaz geçmezse tekrar gidicez içten mi diye tahlil vs yapılacak, aşırı alerjik bı çocuk zaten birçok şey dokunuyo ama gıda değil, ilaç krem vs hemen yanık gibi oluyo cildi

Kizi emziriyorum altini kirletiyo degisiyorum uykusu aciliyo hickirik basliyo
Gazini cikariyorum hickiriginin gecmesini bekliyorum bu sefer yine emmek istiyo
Emiyor yine altina yapiyo kisir dongudeyiz☺
Bugun resmen boyle gecti.
Annemde yok bakim gece huysuzlancakmi.
2 saat uyusaydim yeterdi.
Uykusuzluga alistim 2 saat yetiyor.

Esimden de 1 tane pide istedim.
Evde 1 pide var dunden.
Adam bisi alma cabasinda baska ? baska ? diyo.
Dedim var evde hersey bak 2 gun marketler kapali diyo.
sayiyo karpuz var mi su var mi bu var mi.
Acikti bugun galiba hava bunaltmistir.
Oglanda uyuyamadi o da bunaldi.
iftardan sonra uykuya dusee erbaslar.
Biz kizla pişpişpiş kaliriz basbasa.

Geçmiş olsun canim önemli bise değildir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…