Canımsın kuzumCanım basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin
yanima alirsam korkuyorum kuzu ya donerim falan cok minnak
Hosbuldum canimmm
Tabiki ferahliyoruz, ariniyoruz.
2.evim oldu
Kız o ne ki anneannemin adi erkek ismi.
Hamileyken askerlik kagidi gelmis eveo da boyle cok milleyitcidir hamile olmasam giderdim diye hala anlatir
Arkadaslikda D dimple81 gibi olun kizlar
Direk Omosunu paylasiyor su zamanda.
Tum alkislar sana
Bi de ben uyurken esimi sıkıstirmis
Kiza iyi bakin dikkat edin bisi olursa arayin gelirim ben falan diye.
Esimde ben lelliye yardim ederim uyumam demis.
Annem tek ayak uzerinede dikecek bizi ceza vercek guzel bakamazsak korkayrum ondan.
Kiza alt acma bezi siparis vermem lazim.
Cok rahatlik oldu ya.
Gecen sabah bime gittim 10dk kadar.
Ayy ama boyle salina salina raflara bakmayi bile ozlemisim
Fiyatlara baktim bisiler aldim
Gunler sonra tek cikip market gezmek falan.
Kolonya gelmis ama son bir kac tane kalmisti 9.90 kaptim hemem 3 tane.
Baksaniza Cin de yine uremis vurus
Esim aksam diyor ki yok bu vurusun bitecegi falan.
Sirayla ve zamanla öldurecek hepimizi diyor
Bitsede baksana yeniden nuksediyor diyor.
Aiyy eski zamanlarda yasayan nesiller bazi felaketlerle bir sekilde yok olmuslar.
Bu da öyle bisi mi acaba.
sagol canim Allah razi olsunCanım bende çok kötü olmuştum. Fucidin ve fito
Evet canım bende eşimin giyip çıkardığı gömleği basucuma koymustu annem.kuran_i kerim bizde koyarız kaynanam koymayın dedi ama biz koyduk. Birde lohusa yalnız kalmamalı .hep yanımda biri olurdu benim.kuzun adıyla yaşasın inşaallah. Rabbim bağışlasın
uykusuzluk benide vurdu canim.Günaydın
Dün gece çok geç yatmadım. Kız erken kalktı bu defa dasaat 7:30 da ayaktaydı.kendimi uykusuz hissediyorum. Oruçluyken zaman da geçmiyor
Ben de hiç dayanamıyorum uykusuzluğa uykuyu çok severim. Saat 6 da da saati kurmuştum çişini yapmışmı diye kontrol için. Öğlen uyuyunca biraz uyurum artık. Sen de uyu . Fırsat bulduğun andauykusuzluk benide vurdu canim.
3 saat uykuyla gun bitircem yine
Artik vucut nasilda alistiysa fazlasini uyuyamiyorum ama uykum geldiginde uyuyamayincada gergin oluyorum.
Ya sabir ceke ceke.
suan uyuyor geri uyusaydim yine 3 saat daha uyurdum ama uyuyamiyorumBen de hiç dayanamıyorum uykusuzluğa uykuyu çok severim. Saat 6 da da saati kurmuştum çişini yapmışmı diye kontrol için. Öğlen uyuyunca biraz uyurum artık. Sen de uyu . Fırsat bulduğun anda
Uykusuz kalınca halsiz hissetmiyomusun kız kapılara kadar silmişsin.suan uyuyor geri uyusaydim yine 3 saat daha uyurdum ama uyuyamiyorum
napcami sasirdim
Dalamiyorum
Kalktim kapilari sildim, mutfagi topladim.
Dedim o ki uyuyamiyorum is yapim.
Öglen denicem uyumayi
yok canim halsizlik yokda oturunca icim geciyor.Uykusuz kalınca halsiz hissetmiyomusun kız kapılara kadar silmişsin.Ben öylece kalıyorum. Çamaşır katladım şimdi. Benim koci hala uyuyor ohh ben de kızın dolabını toparlayayım diye niyetlendim. Yemeği de eşim yapar bugün. O dinlendi o yapsın. kız da her yemekten sonra elini yüzünü babasına yıkatıyor. Tam mama sandalyesinden alacağım hayır baba diyor tuvalete de bazen baba götürsün diyır. Ben de o arada tuvalette oyalanırlarkem çamaşır astım dün. Babasını çalıştırıyor iyi
Ciltte bir hastalık zor benim egzama sade elimde ama bazen deterjan islaklik oluyo kollarda oluyo geçiyor orasiBenim de 25 yıldır var. Önce ellerimle başladı yıllarca deterjana degemedim. Sonra vücutumun yer yer bazı bölgelerinde var. Bacağımda kolumun altında göbekte oluşuyor kayboluyor. Bacağımdaki fena kızarık sürekli. İlaç sürünce geçiyor. Ben de gluten alerjisi var gibi geldi. Çünkü hamur işi ne zaman çok yesem artıyor. Yemesem azalıyor.
Benimkide götürüyor o ise yarasin bizimki yemekte yapamazUykusuz kalınca halsiz hissetmiyomusun kız kapılara kadar silmişsin.Ben öylece kalıyorum. Çamaşır katladım şimdi. Benim koci hala uyuyor ohh ben de kızın dolabını toparlayayım diye niyetlendim. Yemeği de eşim yapar bugün. O dinlendi o yapsın. kız da her yemekten sonra elini yüzünü babasına yıkatıyor. Tam mama sandalyesinden alacağım hayır baba diyor tuvalete de bazen baba götürsün diyır. Ben de o arada tuvalette oyalanırlarkem çamaşır astım dün. Babasını çalıştırıyor iyi
Geçer kuzum bu günler 40 tan sonra çocukların gazı vs.azaliyor dünyaya adapte oluyolaryok canim halsizlik yokda oturunca icim geciyor.
O an daliyor gozum.
anlik oluyor.
Sonra kendime geliyorum
Kuzu bense herkese soruyorum ki 40indan sonra duzene giriyodu dimi diyeGeçer kuzum bu günler 40 tan sonra çocukların gazı vs.azaliyor dünyaya adapte oluyolar
O kadar bile yetecek de bana ben uyuyunca fena dalıyorumyok canim halsizlik yokda oturunca icim geciyor.
O an daliyor gozum.
anlik oluyor.
Sonra kendime geliyorum
Gözün aydın canım, aileyle biraraya gelme için darısı başıma. Kimseyle görüştüğümüz yok insan göremez olduk. Eşim diyor bayramda teyzeyle dayıyı çağırırım belki. Hem diyor dikkat etmiyorlar hem de çağırım diyor. Dün de dayısı aradı telefonu açmıyor. İşte siz gelin ya da biz gelelim derseymiş. 4 gün sokağa çıkma yasağı çekemem 4 gün diyor. Ee dedim bayramda da çağıracaksın o zaman da 4 gün.Slmlarr
Anca kacabildim buraya
Dün aksam annemelere geldik
Evde 3 cocuk,6 ebeveyn 9 kisi var
Curcuna ortam
2.5 ay sonra gördük birbirimizii
Süper oldı
Bebeleri uyuttuk herkes uykuya kactı
Bende bahceye
Uyanınca 1-2 numara pankek etkinliği sözü verdim
3 numaraya bakcak ev halkı
Kociiyi ise yolladık
O izinli
Aksma yemek düsünmedik
Mangal yaparız dedik en son.
Salıya kadar burdayız
Eger yeter gariii ben evime gidiyorm diyen olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?