Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şu happy centerda bakliyatta yagda indirim oluyo ama vana yakın yok migrosta money var 50 tl onu kullanmak istesem migros yok eve servistede belli tutar üstüne geliyo ve taşıma ücreti oluyo yakın olsa kullanırım
Bana yakin da yag suan indirimdemi bi aktueline bakim gecen biryah 46tl idi
pirinci mercimegi sekeri guzel ama aliyorum genelde ordan kilo isi.

egzama gibi bisi mi oldu acaba tekrar gecmis olsun

egzama gibi bisi mi oldu acaba tekrar gecmis olsun
Yok değil deri soyulmuyo böyle nokta nokta ama bütün avuç içi ve parmak araları, şu durum bı geçsin alerji testi yaptiricam. Bir kere el kremini yüzüne sürdü inab yanık gibi oldu cocugun yuzu, 3 gün önce bulaşık deterjanıyla elini yıkadı ondan mı acaba diye düşünüyorum

Bir makine camasir actim yine duramadim tursili denedim fena degil kullanırım mercimeği pisirdim birazdan makarnayı atarim ocaga eşim iftara yetişir bakkala ciktik oğlumla sütçü gelmedi hayır arayıp getiremiycemde demiyir. H ici alcam artık bayrama bide sütlaç yaparim yogurt 1 ekmek
Bi çikolata 11 tl gitti resmen 1 tl daha koysam iki kilo süt parasına 1 kg yogurt aldik hayat pahalı valla

Canim bende egzama var 16 seneyi geçti ellerim kötü benimde doktor anlardı egzama olsa benimki deterjan egzamasi eldivensiz çok nadir deterjan girer elim iki senedir bacaklarimda ensemde oldu kabarcıklar vekasinti gittim alerji testi yapıldı çimen alerjisi. Varmış bu evim agaclik otluk önüm ondanmis bu aylarda başlıyor sonbahara kasa suriyo

Canım bende çok kötü olmuştum. Fucidin ve fito
Evet canım bende eşimin giyip çıkardığı gömleği basucuma koymustu annem.kuran_i kerim bizde koyarız kaynanam koymayın dedi ama biz koyduk. Birde lohusa yalnız kalmamalı .hep yanımda biri olurdu benim.kuzun adıyla yaşasın inşaallah. Rabbim bağışlasın

Bu arada yedirenk79 yazmışsın ya yaz gelmiş farketmiyormusum diye ay buna üzüldüm aynı hepimiz öyleyiz, inşallah bu beladan kurtuluruz
Ya sorma iyice eve tıkılmışım. Aslında çok çıkan var bahçeye ama ben çıkmıyorum. Çıksam aslında iyi olur. Ama kızı zapdedemiyorum tek başıma eşimle çıkartıyoruz o koşuyor peşinden dışarda o ilgileniyor evde ben :)
Haziranda havuzları açmayı da düşünüyorlarmış. Kız görünce nasıl zaptedeceğim bilmiyorum. Çocuk kış boyunca hava sıcak olsun havuza gidelim biz dedi havuzu geçtim parktan bile mahrum kaldı kuzum

Geçmiş olsun canım neyi var kuzunun

amin bugun hava asiri bunaltici tum camlarida actim kizi y.odasindan cikarmiyorum ceryanda kalmasin diye ama fıss demiyor ki
Camları açamıyoruz fazla yarım açıyoruz. O da çok dikkat ederek. Kilitli cam koruma alacağız da hala alamadık. Aslında balkon camını açabilsek öyle bir eserki. Ama ben bile çıkamıyorum.kaç defa çıktım desek sayılı. Silerken çekpasla uzaktan incelemeden siliyorum. Yükseklik korkum var 18. Kattayım arkadaşımın biri demişti. Yükseklik korkunla bu kattaysan korkun olmasa artık kaçıncı katta otururdun bilmem

Hangi hastaneye götürdünüz canım.

Bana yakin da yag suan indirimdemi bi aktueline bakim gecen biryah 46tl idi
pirinci mercimegi sekeri guzel ama aliyorum genelde ordan kilo isi.
Biryağda mı 46 oldu ya fiyatlar artmış bayağı. İstegelsinde yudum yap 44 civarıydı pahalı geldi. Bayağıdır almayınca fiyatlardan haberiö yokmuş demekki. Şok marketim evim yağmı ne vardı o da ucuzdu 39 civarı. Fiyatlar nedir bilginiz varsa Paylaşın kızlar ona göre alayım

Bulaşık deterjanı yapmıştır canım genel alerjenik bişey o. Tabi yediği şeyler de yapabilir. Ben egzama ile yıllardır yaşıyorum.,
Kızında bacağında bişey oluşmuştu doktor ilaç verdi geçti ama izi kaldı. 1,5 yıldır izi duruyor. İlerde geçmez de O izden rahatsız olursa tabi bakılır çaresine.

Benim de 25 yıldır var. Önce ellerimle başladı yıllarca deterjana degemedim. Sonra vücutumun yer yer bazı bölgelerinde var. Bacağımda kolumun altında göbekte oluşuyor kayboluyor. Bacağımdaki fena kızarık sürekli. İlaç sürünce geçiyor. Ben de gluten alerjisi var gibi geldi. Çünkü hamur işi ne zaman çok yesem artıyor. Yemesem azalıyor.

Bende de ellerimde ve göz kapagimda var
Hatta bı salakligimi yazıyım
Hamileydim göz kapagimdaki egzama iyice azmisti pul pul ilaç da kullanamıyorum, bana dediler ki incir sütü çok iyi gelir bayramda eşimin akrabasindaydik sürdürdüm ben de. Zaman geçtikçe gözüm aciyo ama normal falan diyolar dayanamadim gidip yüzümü yıkadım ki gozkapagim erimiş elime yapıştı
Tek gözüm kapandı ay rezillik bı de işe gittim oyle. Hiç sahaya çıkmadım geçene kadar millete malzeme vermemek için dayak yemiş gibiydi

Reyap a gittik
Aradım covidli hasta alıyor musunuz diye evet dedi ama napiyim tedbirli görünüyorlardı artık yapacak birşey yok
Aaa alıyormuymuş biz de kızı sürekli reyapa götürüyorduk. En son bu virüs çıktığı günün ertesi günü götürdüm. Son hali nasıl bilmiyorum. Refika hanıma gidiyorduk. Arkadaş önermişti.Refika hanımın bizim gibi Evlat edinen aile olan arkadaş da dahil 5 Hastası var o anlamda da yakın hissetmiştim. Ama arkadaşın kızında çok alerjik şeyler çıktı. Doktorunu ve hastaneyi değiştirdi. Kolon hastanesinde hakan bey varmış ona götürdü bilgin olsun. Daha detaylı yardımcı olmuş alerji konusunda.

Bı donem Ayşe hanım vardı ona gidiyoduk sonra artık hepsini denedim bı refika hanım kalmıştı, keşke Ayşe hanım gitmeseydi çok iyiydi

Alerji genetiktir genelde. Ben de deri boğaz alerjik şey çok annemde de boğaz alerjik öksürüğü var. Senden de minik kuzuya geçmiştir.
ayy çok kötü olmuş ya göz daha da hassas

Bı donem Ayşe hanım vardı ona gidiyoduk sonra artık hepsini denedim bı refika hanım kalmıştı, keşke Ayşe hanım gitmeseydi çok iyiydi
Onu da çok söyleyen oldu. Birara medicanada bir prof a gittik. Değiştirsekmi diye. Ayy hem yoğun. Hem de tuhaf bir doktordu. Biz anlattık baştan sona hikayemizi. Kızımızın dosyasını koyduk önüne herşey yazılı içinde bize sormazmı kaç ay anne sütü aldı diye Çok alakasız bir soruydu.
Medicana da dermotolojide sinem hanıma gittik. İlgili bir doktordur o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…