Bana yakin da yag suan indirimdemi bi aktueline bakim gecen biryah 46tl idiŞu happy centerda bakliyatta yagda indirim oluyo ama vana yakın yok migrosta money var 50 tl onu kullanmak istesem migros yok eve servistede belli tutar üstüne geliyo ve taşıma ücreti oluyo yakın olsa kullanırım
egzama gibi bisi mi oldu acaba tekrar gecmis olsunÇok sağol canım
Ya doktor biseye reaksiyon göstermiş dedi, içten mi dıştan mi anlamadım dedi. Önce zona oldu iki parmağının arası sonra başka böyle isilik gibi biseye döndü çok kasiniyo. Bakalım ilaçları kullanicaz geçmezse tekrar gidicez içten mi diye tahlil vs yapılacak, aşırı alerjik bı çocuk zaten birçok şey dokunuyo ama gıda değil, ilaç krem vs hemen yanık gibi oluyo cildi
Çok sağol canım bakalim lelli ye de yazdım çok anlamadı doktor da, ilaçlarını kullancaz geçecek insallahGeçmiş olsun canim önemli bise değildir insallah
Yok değil deri soyulmuyo böyle nokta nokta ama bütün avuç içi ve parmak araları, şu durum bı geçsin alerji testi yaptiricam. Bir kere el kremini yüzüne sürdü inab yanık gibi oldu cocugun yuzu, 3 gün önce bulaşık deterjanıyla elini yıkadı ondan mı acaba diye düşünüyorumegzama gibi bisi mi oldu acaba tekrar gecmis olsun
Canim bende egzama var 16 seneyi geçti ellerim kötü benimde doktor anlardı egzama olsa benimki deterjan egzamasi eldivensiz çok nadir deterjan girer elim iki senedir bacaklarimda ensemde oldu kabarcıklar vekasinti gittim alerji testi yapıldı çimen alerjisi. Varmış bu evim agaclik otluk önüm ondanmis bu aylarda başlıyor sonbahara kasa suriyoYok değil deri soyulmuyo böyle nokta nokta ama bütün avuç içi ve parmak araları, şu durum bı geçsin alerji testi yaptiricam. Bir kere el kremini yüzüne sürdü inab yanık gibi oldu cocugun yuzu, 3 gün önce bulaşık deterjanıyla elini yıkadı ondan mı acaba diye düşünüyorum
Canım bende çok kötü olmuştum. Fucidin ve fitoAnnemden karabasotu istedim
Kuzenim dediki mem ucuna iyi geliyor.
Dr. madecassol yazdi.
Evde hindistan cevizi yagi, tahin yagi, lansinoh var ama banamisin demedi.
Donusumlu suruyorum ama nafile.
Canim cok yaniyo.
Kuzen gumus kapakda almis ama fayda gormemis karabasotu iyi geldi dedi.
onu denicem.
Keyifle emiyo boynumdaki sikintima ragmen asla keyfini bozmuyorum cok ozlicem cunku bu zamanlari ama canim yaniyor artik.
Denemeye devam onerisi olan varsa sagdan alayim genşler
Evet canım bende eşimin giyip çıkardığı gömleği basucuma koymustu annem.kuran_i kerim bizde koyarız kaynanam koymayın dedi ama biz koyduk. Birde lohusa yalnız kalmamalı .hep yanımda biri olurdu benim.kuzun adıyla yaşasın inşaallah. Rabbim bağışlasınAyyy bana guvenme cocuk dogurcaksin diyen annem giderken dediki ben yine disari cikarsam ugrarim.
Kizi ozluyor
Diyoki gidince resimlerine bakip seviyorum
Dayanamaz kesin gelir.
Cevsen alacak bana
2 aksamdir sicriyorum
Annem beni korkutmamak icin demiyor ama babannem derdi kocanin kiyafetini koynuna al korur seni, korkuturlar lohusayken derdi
Ruya gormuyorum ya da hatirlamiyorum bir anda bi ciglikla uyaniyorum.
Sonra sadece ruya gormusum gibi hatirliyorum o ani.
Annem ve esim kosarak geldi cigligima gece aksam.
Geri uyumusum uyaninca dedim ki anneme anne ben sanki uykumdan sicradim bisi oldu ama ne oldu bilmiyorum dedim.
Annemde uyandin evet korkma oku ufle dedi.
Cevsenle nazarlik alacak.
Odaya Kuran koyduk
Rabbim korusun zaten hep okuyarak uyuyorum uyutuyorum kizimida
Ya sorma iyice eve tıkılmışım. Aslında çok çıkan var bahçeye ama ben çıkmıyorum. Çıksam aslında iyi olur. Ama kızı zapdedemiyorum tek başıma eşimle çıkartıyoruz o koşuyor peşindenBu aradayedirenk79 yazmışsın ya yaz gelmiş farketmiyormusum diye ay buna üzüldüm aynı hepimiz öyleyiz, inşallah bu beladan kurtuluruz
Geçmiş olsun canım neyi var kuzununSelam kizlar ay öyle yoruldum ki
Eşimi cagirdim işten oğlumun elleri kabardı kaç gündür alerji ilacı falan geçirmedi mecbur doktora götürdük, geldik uyuttum. Pazara çıktım kayinvalidemle bizim alisverisi yaptım, bebek arabasiyla gitmeme ragmen çok ağır oldu ya çok yoruldum. Bezelye aldım 3 kg 6 TL ydi pahalı geldi ama daha bulamazsam diye aldım artık. Bizim pazar pahalı nedense.
Ordan migrosa gittim şimdi oturdum daha, yemek eşimden bu akşam. Bir gazliyorum ki, ciğer yapacakmış sevmem ama hiç sesimi çıkarmıyorum yeter ki yemek yapsın
Çok para harcadım cok
Camları açamıyoruz fazla yarım açıyoruz. O da çok dikkat ederek. Kilitli cam koruma alacağız da hala alamadık. Aslında balkon camını açabilsek öyle bir eserki. Ama ben bile çıkamıyorum.kaç defa çıktım desek sayılı. Silerken çekpasla uzaktan incelemeden siliyorum. Yükseklik korkum var 18. Kattayımamin bugun hava asiri bunaltici tum camlarida actim kizi y.odasindan cikarmiyorum ceryanda kalmasin diye ama fıss demiyor ki
Hangi hastaneye götürdünüz canım.Çok sağol canım
Ya doktor biseye reaksiyon göstermiş dedi, içten mi dıştan mi anlamadım dedi. Önce zona oldu iki parmağının arası sonra başka böyle isilik gibi biseye döndü çok kasiniyo. Bakalım ilaçları kullanicaz geçmezse tekrar gidicez içten mi diye tahlil vs yapılacak, aşırı alerjik bı çocuk zaten birçok şey dokunuyo ama gıda değil, ilaç krem vs hemen yanık gibi oluyo cildi
Biryağda mı 46 oldu ya fiyatlar artmış bayağı. İstegelsinde yudum yap 44 civarıydı pahalı geldi. Bayağıdır almayınca fiyatlardan haberiö yokmuş demekki. Şok marketim evim yağmı ne vardı o da ucuzdu 39 civarı. Fiyatlar nedir bilginiz varsa Paylaşın kızlar ona göre alayımBana yakin da yag suan indirimdemi bi aktueline bakim gecen biryah 46tl idi
pirinci mercimegi sekeri guzel ama aliyorum genelde ordan kilo isi.
Bulaşık deterjanı yapmıştır canım genel alerjenik bişey o. Tabi yediği şeyler de yapabilir. Ben egzama ile yıllardır yaşıyorum.,Yok değil deri soyulmuyo böyle nokta nokta ama bütün avuç içi ve parmak araları, şu durum bı geçsin alerji testi yaptiricam. Bir kere el kremini yüzüne sürdü inab yanık gibi oldu cocugun yuzu, 3 gün önce bulaşık deterjanıyla elini yıkadı ondan mı acaba diye düşünüyorum
Benim de 25 yıldır var. Önce ellerimle başladı yıllarca deterjana degemedim. Sonra vücutumun yer yer bazı bölgelerinde var. Bacağımda kolumun altında göbekte oluşuyor kayboluyor. Bacağımdaki fena kızarık sürekli. İlaç sürünce geçiyor. Ben de gluten alerjisi var gibi geldi. Çünkü hamur işi ne zaman çok yesem artıyor. Yemesem azalıyor.Canim bende egzama var 16 seneyi geçti ellerim kötü benimde doktor anlardı egzama olsa benimki deterjan egzamasi eldivensiz çok nadir deterjan girer elim iki senedir bacaklarimda ensemde oldu kabarcıklar vekasinti gittim alerji testi yapıldı çimen alerjisi. Varmış bu evim agaclik otluk önüm ondanmis bu aylarda başlıyor sonbahara kasa suriyo
Reyap a gittikHangi hastaneye götürdünüz canım.
Bende de ellerimde ve göz kapagimda varBenim de 25 yıldır var. Önce ellerimle başladı yıllarca deterjana degemedim. Sonra vücutumun yer yer bazı bölgelerinde var. Bacağımda kolumun altında göbekte oluşuyor kayboluyor. Bacağımdaki fena kızarık sürekli. İlaç sürünce geçiyor. Ben de gluten alerjisi var gibi geldi. Çünkü hamur işi ne zaman çok yesem artıyor. Yemesem azalıyor.
Aaa alıyormuymuşReyap a gittik
Aradım covidli hasta alıyor musunuz diye evet dedi ama napiyimtedbirli görünüyorlardı artık yapacak birşey yok
Bı donem Ayşe hanım vardı ona gidiyoduk sonra artık hepsini denedim bı refika hanım kalmıştı, keşke Ayşe hanım gitmeseydi çok iyiydiAaa alıyormuymuşbiz de kızı sürekli reyapa götürüyorduk. En son bu virüs çıktığı günün ertesi günü götürdüm. Son hali nasıl bilmiyorum. Refika hanıma gidiyorduk. Arkadaş önermişti.Refika hanımın bizim gibi Evlat edinen aile olan arkadaş da dahil 5 Hastası var o anlamda da yakın hissetmiştim. Ama arkadaşın kızında çok alerjik şeyler çıktı. Doktorunu ve hastaneyi değiştirdi. Kolon hastanesinde hakan bey varmış ona götürdü bilgin olsun. Daha detaylı yardımcı olmuş alerji konusunda.
Alerji genetiktir genelde. Ben de deri boğaz alerjik şey çok annemde de boğaz alerjik öksürüğü var. Senden de minik kuzuya geçmiştir.Bende de ellerimde ve göz kapagimda var
Hatta bı salakligimi yazıyım
Hamileydim göz kapagimdaki egzama iyice azmisti pul pul ilaç da kullanamıyorum, bana dediler ki incir sütü çok iyi gelir bayramda eşimin akrabasindaydik sürdürdüm ben de. Zaman geçtikçe gözüm aciyo ama normal falan diyolar dayanamadim gidip yüzümü yıkadım ki gozkapagim erimiş elime yapıştı
Tek gözüm kapandı ay rezillik bı de işe gittim oyle. Hiç sahaya çıkmadım geçene kadar millete malzeme vermemek için dayak yemiş gibiydi
Onu da çok söyleyen oldu. Birara medicanada bir prof a gittik. Değiştirsekmi diye. Ayy hem yoğun. Hem de tuhaf bir doktordu. Biz anlattık baştan sona hikayemizi. Kızımızın dosyasını koyduk önüne herşey yazılı içinde bize sormazmı kaç ay anne sütü aldı diyeBı donem Ayşe hanım vardı ona gidiyoduk sonra artık hepsini denedim bı refika hanım kalmıştı, keşke Ayşe hanım gitmeseydi çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?